Şimdi Ara

MÜSAIT BIR YERDE EVLENEBILIRMİYİZ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • erkek arkadaşımla komik bir tesadufle tanıştık :)) konuştuk konuştuk ve en sonunda görüşmeye karar verdik neyse harika bi görüşmenin ardından tam 5 mutlu sene geçti .. ama artık her mutlu filim gibi bizde mutlu sonu haketmiyo muyuz ya buraya kadar hersey iyiydi
    Artık bende bi yüzük istiyorum
    Ne yapmam lazım yüzügü kapmak icin ?

• quote:

Harika bi görüşmenin ardından tam 5 mutlu sene geçti.

Bunu diyorsan bu 5 yıllık süre içerisinde az çok tanımış olman lazım. Yaş olarak genç iseniz bir şey diyemem ama 25-30 arası ise oyalama gibi görünüyor bence
  • Yaş 25-30 olsa buraya danışan olur mu ki? iki olgun insan? :/
  • baskıdan ötürü mü yoksa gerçekten istediğin için mi evlenmek istiyorsun? çoğu toplumda özellikle bizimkinde neden bu düşünce var anlamıyorum, o kadar mutlu bir beraberliğin var evlenip hayatınızı neden klişeliştirmek istersiniz ki. aynı eve tıkılıp birbirinizi sınırlandırmaktan, sevgiyi yok etmekten başka hiç bir yararı yok. evli olup birbirinden nefret eden o kadar çift var kendin de görüyorsundur. misal kadın doğuruyor çocukları ama geçimsiz bir evlilikleri var, neden boşanmıyorsun sorusunu sorduğumuzda ise; çocuklarıma kim bakacak diyor.

türkiye şartlarında zor ama illa beraber yaşamak istiyorsan evlenmek zorunda değilsin arkadaş!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hey Jude. -- 12 Şubat 2013; 20:54:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hey Jude.

baskıdan ötürü mü yoksa gerçekten istediğin için mi evlenmek istiyorsun? çoğu toplumda özellikle bizimkinde neden bu düşünce var anlamıyorum, o kadar mutlu bir beraberliğin var evlenip hayatınızı neden klişeliştirmek istersiniz ki. aynı eve tıkılıp birbirinizi sınırlandırmaktan, sevgiyi yok etmekten başka hiç bir yararı yok. evli olup birbirinden nefret eden o kadar çift var kendin de görüyorsundur. misal kadın doğuruyor çocukları ama geçimsiz bir evlilikleri var, neden boşanmıyorsun sorusunu sorduğumuzda ise; çocuklarıma kim bakacak diyor.

türkiye şartlarında zor ama illa beraber yaşamak istiyorsan evlenmek zorunda değilsin arkadaş!

bazıları inancından dolayı sevgililiği uzatmayı sevmez örnek ben gibi yaşım 22 ama en geç 25de evleneceğim daha okul yeni bitmesine rağmen..

• SELAM SEVİYELİ BİR SOHBETE VARMISIN??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikopoll

SELAM SEVİYELİ BİR SOHBETE VARMISIN??

Aslı_22 oturum açtı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yaşınıza bağlı evlenme durumu öğrenci iseniz durum belli olmaz her şey olabilir, ama değilseniz ve bir yerde çalışıyor iseniz ve 5 senedir birlikte iseniz gönül eğlendiriyor olabilir. Durum tamamen erkek arkadaşınızda bitiyor ciddi bir ilişkiniz var ise evlenirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reaktans

quote:

Orijinalden alıntı: Nikopoll

SELAM SEVİYELİ BİR SOHBETE VARMISIN??

Aslı_22 oturum açtı.

Kahkaha attım Læe

Konuya gelecek olursak sazan.avi seziyorum.Eğer değilse de ağırdan sat kendini o düşünsün boşver
  • Doğru yerdesin. Nefes alıyorsan burada yüzlerce seninle evlenecek olan var hem de 5 sene beklemene gerek yok :D
  • Söyle birşey söylemek istiyorum olay tamamen sizde bitiyor 5 yılda herşey yaşamıssınıdır yani artık yavaş yavaş o yola girmessenız evlılık peşine girmıorsa arkadasınız ısınız zor bı baskası daha var :)
  • lan forum yüzünden paketlenip evlendirilicez bi anda... Sevgilimin istediği evlenmek değil yüzüğü takalım istiyor... sevgilimin gözünü alyans bürüdü...

@7he mcRp bir nevi sazan avi gibi oldu
  • 5 senedir hiçbir şey yapmamışsa ya fakirdir ya da bedenini kullanmayı seviyordur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.chaLi

Doğru yerdesin. Nefes alıyorsan burada yüzlerce seninle evlenecek olan var hem de 5 sene beklemene gerek yok :D

nefes almadan yaşıyor arkadaş.
  • tam bi pis fakir

ögrenciligimin son senesindeyim iliskimizin ciddiyet kazanması açısından bi yüzük istemiştim
    ama yorumlardan sonra asarım ben bu adamı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi <NeMeSiS> -- 14 Şubat 2013; 1:31:45 >
  • Konu uydurmaca gibi geldi ama bi erkek eğer gerçekten erkekse karşısındakini düşünüyorsa o yüzüğü takacağı zamanı kendisi bilir.
  • Çarşıya çıktığınızda kuyumcu vitrininin önünden geçerken şöyle bakacan bacım.

• Bir Güzin abla kısmı açsak buraya gider haa... :)
  • arkadasinin yasini bilmiyorum ancak bana 22 yasinda bir insanin, daha okuldan yeni mezun olmus birinin, eline isini almadan bir ilisikiyi ciddiye bindirmesi sacma geliyor. simdi diyeceksin bu cocuk benden kucuk ne yumurtlayacak ama aciklayim alta elimden geldigince:

1 - daha 22 yasi ciddi bir iliski icin bile erken sayilabilecek bir yas, mutlu ki siz bunu asmissiniz. neden dersen bu yasa kadar gormedigin ortami, universite sonrasi olsun arkadas cevresi olsun, yaklasik bu tarihlerde tanimaya baslarsin ve bu gorduklerin sende bir tercih degisimine sebep olmasa bile sosyal varliklar oldugumuz ve kendimizi toplum odakli bir cember icinde gelistirdigimiz icin sana katacagi degerler bakimindan goruslerinin ve algilayisinin degismesine sebep olacak. bu da karsidaki insandan beklentini ya da ona karsi dusuncelerini degistirebilir.

2 - 22 yasinda okul bitince yuzuk takalim demissin ancak her iki taraf ya da iki taraftan biri bir is veya gelir kaynagi bulamadiktan sonra cift birbirine kadar ne kadar sevgi ve saygi icerisinde yaklassa da belli bir noktadan sonra arada gecen tatsizlikta benden geciniyorsun/beni somuruyorsun muhabbeti olmasa bile ya iste ben ayrilacagim ancak ne yaparim dusuncesi kendi icinde kararlari sekmeye ugratir.

3 - arkadasinin bunu dusundugunu sanmiyorum ancak ne kadar guzel de gitse bir iliskiyi belki de boyle daha ciddi bir raya sokup kendini sinamaya su anda musait degildir. sonucta yuzuk takmak ciddi bir is ve her insan bunu bu genc yasta kaldiracak potansiyale sahip degildir. kaldi ki bu cok normal, yuzuk takmak oyuncak degil.

4 - ailesi de yukarida saydigim maddeler ya da tamamen farkli seyleri (askerlik vb.) one surerek onun bu kararini bir daha gozden gecirmesi icin tesvik ediyor olabilir.

mumkun oldugunca adamakilli cumlelerle dusunduklerimi aciklamaya calistim, surcu lisan eylediysem affola, tabi ki de aklima gelmeyen ya da bilmedigim bayagi sebep vardir.

not: foruma kiz yazinca mesajlardaki icerik ne kadar degisiyor canli kanitiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: CemalBahar

Çarşıya çıktığınızda kuyumcu vitrininin önünden geçerken şöyle bakacan bacım.

çarşıda marşıda kuyumcu önünde şu ifadede birini görürseniz benimdir zaten
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.