Şimdi Ara

Mürsel Anna'nın arkadaşlarıyla tanışıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
1.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aga birincisi dalga gecmeyin cidden adamin hafif kafada var.

Ikincisi adam hem marangoz hem aricilik yapiyor. Turkiye de yada Amerikada adam her turlu yolunu bulur. Dalga gecenler oturup smart phone olmasa kriz gecirecek ve zerre vasfi yarari yada dogru duzgun isi olmayan insanlar.

Eksi de adam Amerikada diye millet kiskancindan ana avrat sovuyor. Sende bul sende git Amerikaya gitmek yerlesmek oturum almak Avrupa dan daha kolay. Kacak gitseniz bile aliyorsunuz sonunda. Ben zamaninda kalmak istemedim dondum ama bicok arkadasim kaldi bisekilde.

• masa örtüsünü o vücuduna dolayıp önünü de bağlamak nedir lan? böyle mi giyinip oturuyoruz biz türkler?

dil bilmez yol yordam bilmez ezik muhallebi gibi masaya oturmuş rezil etmiş bizi yüz karası herif

Mürsel Anna'nın arkadaşlarıyla tanışıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Dominikli kızlar para yer.. falan muhabbetleri var belki bunlar doğru olabilir evet ama Türk diye bu hıyarı oraya oturtmak doğru değil

programda entersan bir aşağılama ve ırkçılık var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 18 Mayıs 2020; 14:21:12 >
    Programı izlerken bir tuhaflık seziyorsun. Adam kahvaltıyı beğenmedi. Çocuklar ile ilgilenmiyor. Çocuklar kadına hiç benzemiyor, kadına demeyeyim de Amerikalıya. Amerika nasıl yer diye soruyorlar bizimkine çok kötü sevmedim diyor. “I know” diyor altyazıda bilmiyorum yazıyor. Kısaca algı operasyonu yapan boş bir tv şovu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mantarın Başı -- 18 Mayıs 2020; 14:39:21 >
  • Mantarın Başı kullanıcısına yanıt
    program çok uzun ilk beş dakkasini. izledim de. o altyazı işi burda yapıldığından hata olabilir. algı olduğunu sanmam.

program komple senaryo zaten bizdeki şu evleneceksen gel in wasp versiyonu.

• ahahahaa dk 4:50 lerde " i think he should be better than this" kahkaha attım ahahaaha kadın kararını sorguluyor...
    ah be yurdum insanı, niye utanıyorsun abi, gitmişsin amerikaya, erkeğisin kadının.
    Türkiye de nasılsan aynı ol, hangimiz el hareketi kullanmıyoruz, kullan işte. bak böyle insanlar öküz sanıyor abimizi..

2 senesi var amcanın, sonra hepimizden iyi ingilizce konuşur
    Akıntıların ne getireceğini kim bilebilir.
  • aha buda 3. bölüm ben annie ve 42 yaşındaki şu saçaklı zenci herifin hikayesini daha çok beğendim kadın tam bir gold digger ama yanlış kocaya gitmiş öteki 41 yaşında olan zengin porchesı olan adama gitmesi lazımdı o adam 23 yaşındaki brezilyalı kıza kredi kartı banka kartı falan vermişti harcasın diye kız gitmiş araba almış ahzhahfhafhahf lan süper bir program bu arada bu youtube sahifesinede yorum yazdım yigit e.k. adıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikopoll -- 18 Mayıs 2020; 17:21:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nikopoll

aha buda 3. bölüm ben annie ve 42 yaşındaki şu saçaklı zenci herifin hikayesini daha çok beğendim kadın tam bir gold digger ama yanlış kocaya gitmiş öteki 41 yaşında olan zengin porchesı olan adama gitmesi lazımdı o adam 23 yaşındaki brezilyalı kıza kredi kartı banka kartı falan vermişti harcasın diye kız gitmiş araba almış ahzhahfhafhahf lan süper bir program bu arada bu youtube sahifesinede yorum yazdım yigit e.k. adıyla

bugünlerd amerika da yayınlanan bölümlerde no neck ed var hocam o da baya komik.

anna mürsel videoları 5 ay önce yayınlanmış baya eski aslında.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ahahaha karı daha iyi Türkçe konuşuyor. Nereden bulmuşlar lan bu dayıyı. Amerikalı gündüz kuşağı izleyicilerine maskara etmişler adamı.

• Tamamen kurgusal show business bir yayın ama bu çomar da buna alet olduğundan haberi yok. Kendi söylediğine göre facebook'ta bir grupta tanışmışlar ama program Amerika'da bir evlilik programı. Türk insanını gösteriyorlar işte nasıl çomar olduğumuzu. İlk gördüğümde dakika bile dayamadım, adam Türkçe konuşmayı bile bilmiyor

• Youtubeda yorumlarda falan bu adamın konuşmasının abartılmasından bıktım. Yahu adam normal bir Anadolu insanı gibi konuşuyor, hiç mi insan görmediniz, hepiniz İstanbul, İzmir ağzıyla mı konuşuyorsunuz diyesi geliyor insanın. Yorumlara bakarsan sanki adam uzaylı gibi konuşuyor sanırsın ama bakıyorsun, gayet normal konuşuyor adam. Hiç doğulu da görmemiş herhalde millet, onu görseler ne derler bilemem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.