Şimdi Ara

MURLOC !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ailecek Severek Kestigimiz murlocun sesinin bir GARGARA sesi oldugunu ve blizzardaki birinin cıkarttıgını biliyormusunuz ?

• evet

Level sağolsun :P
  • Vayy indigo yeni imza süper olmuş lan :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: SINIRYOK

Vayy indigo yeni imza süper olmuş lan :)

eyvallah :D telekom sağolsun
  • evet level sağolsun ve MACRO YAZIN DEMIS AMA MACRO YU KOYMAMIS(Herbalism-Mining) level sağolsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xibus

evet level sağolsun ve MACRO YAZIN DEMIS AMA MACRO YU KOYMAMIS(Herbalism-Mining) level sağolsun

ne alaka level dergisinden bir yazı yazdıgını söylüyorum sen de levelı kötülüyorsun ://

bari alıntı vs deseydin :P
  • hiç tahmin etmemiştim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Belial Solo Inferno Mp10
    12 yıl önce açıldı
    Mordenin ultisi
    13 yıl önce açıldı
    Rengar kombolar
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hayır bilmiyordum
  • geri kalanları da yazayım tam olsun.. *Leveldan Alıntıdır*

- Oyundaki karakterlerin seslendirmeleri, oyunun çıkmasından 6 ay önce hazırlanmıştır.

- WoW için başta ırkların birbirlerinin dillerini öğrenebilecekleri görevler hazırlanmışken sonradan oyundan çıkarılmıştır.

- Oyunun ilk versiyonunda bazı eşyaları kullanmamız için Diablo'daki gibi tanımlattırmak (identify) gerekiyordu.

- AH ilk kez WoW'un beta testinde denendi. Başarılı olduğu görülünce düzenlemelerle şu anki haline geldi.

- Her Blizzard yapımcısının kalbinde bir fraksiyon ve ırk bulunur. Çoğunun kalbindeki aslan(?) Tauren, favori sınıf Shaman'dır.

- WoW'daki tüm kıyafetler elle hazırlanarak renkledirildikten sonra bilgisayar ortamına aktarılır ve düzenlenir.

- Zul'Gurub oyuna eklendikten yalnızca 2 saat sonra 52.000 oyuncu ZG mücadelesine başlamıştı.

- Night Elflerin uzun kulaklı olmasının nedeni, grafikerlerin Night Elf karakterlerin uzaktan daha rahat tanınabilmesini istemesiydi.

- WoW oyuncularının %85'i daha önce en az bir Blizzard oyunu oynamış oyunculardan oluşuyor.

• İğreniyorum onlardan , hatta onlarla ilgili q oldugu zaman kucak kucak kaçıyorum.......
  • Ya bu macroları nasıl yazıyoruz yaaaaaaa.
  • biliyordum ama genede saol dostum
  • mmorpgtr.com bende burdan okumustum orayada yazmıslar sanırım levelden
  • ne macrosu istedigini bi yazarmısın ?
    eger class macrolarından bahsediorsan gir offical foruma ordan bak class ınla ilgili macrolara ... nasıl yapılır nasıl kullanılır ne işe yarar ....
  • Ehueh evet hatta 1 kaç ay önce levelde verilmişti bunlar.Burning Crusadenin kapak olduğu ve 10.yıllarındaydı sanırım yine koskoca karton vermişlerAyrıca oyunda dikkat ederseniz Tigerlara vurunca çıkarttıkları sesler insan sesi gibi...Yada bana öyle geliyor.
  • o kadar murloc kesmiştim ama hiç aklıma gelmemişti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.