Şimdi Ara

murettebat egitimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    belki de bileniniz vardir, ama yine de bilmeyenler icin paylasayim dedim;

diyelim ki a tankini elit yaptik, b tankina gececegiz ve murettebatin egitim durumu (kaba hesapla) asagidaki gibidir:

komutan : ana yetenek 100%, 2. si 75%
    topcu : ana yetenek 100%, 2. si 75%
    surucu : ana yetenek 100%, 2. si 75%
    telsiz operatoru : ana yetenek 100%, 2. si 75%
    yukleyici : ana yetenek 100%, 2. si 75%
    yukleyici : ana yetenek 100%, 2. si 75%

b tankina murettebati aktarirken normalde hepsi kirmizidir, ve dogal olarak etkili olmalari icin egitilmeleri gerek.
    bu durumda a murettebatina 20.000 er gumus verip egittik ve durum soyle oldu:
    1-
    komutan : ana yetenek 90%, 2. si 75%
    topcu : ana yetenek 90%, 2. si 75%
    surucu : ana yetenek 90%, 2. si 75%
    telsiz operatoru : ana yetenek 90%, 2. si 75%
    yukleyici : ana yetenek 90%, 2. si 75%
    yukleyici : ana yetenek 90%, 2. si 75%

iste burda yetenek sifirlama kismina gelip, ayni yetenekleri de birakabilirsiniz, yenilerini de verebilirsiniz,
    bu durumda da egitimleri soyle oluyor:
    2-
    komutan : ana yetenek 100%, 2. si 45%
    topcu : ana yetenek 100%, 2. si 45%
    surucu : ana yetenek 100%, 2. si 45%
    telsiz operatoru : ana yetenek 100%, 2. si 45%
    yukleyici : ana yetenek 100%, 2. si 45%
    yukleyici : ana yetenek 100%, 2. si 45%

en azindan altinla kaldiklari yerden devam ettiremeyip de, gumus ile biraz olsun (100 olmadan calisan yetenek/becerilerde cok ise yariyor) yetenekleri kullanabiliyoruz. yoksa ana egitimleri 90% olup da 2 yetenek/becerisi 75% oldugunda, 75% lik kismi ise yaramiyor.

vakit ayirdiginiz icin tesekkurler.

iyi avlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Homerius -- 13 Ağustos 2013; 15:54:14 >

• Öncelikle bilgiler için teşekkürler, ama yanlış anlamamk adına sormak istiyorum.

Benim IS tanktaki mürettebatı (%100 Eğitim + %90 1. skill) IS3 tankıma 20k lık credit ile taşıdım.
    Son durumda IS3 mürettebatım şu şekilde gözüküyor Eğitim %80 (%100 - %20) 1.Skill %94
    Oynadığım maçlarda 1. Skill %90 dan %94 e çıktı ama kırmızı olan eğitim %80 de takılı kaldı yükselmiyor, onun yerine skill yükseliyor. Bişileri mi yanlış yaptım, ne yapmam lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhano

Öncelikle bilgiler için teşekkürler, ama yanlış anlamamk adına sormak istiyorum.

Benim IS tanktaki mürettebatı (%100 Eğitim + %90 1. skill) IS3 tankıma 20k lık credit ile taşıdım.
    Son durumda IS3 mürettebatım şu şekilde gözüküyor Eğitim %80 (%100 - %20) 1.Skill %94
    Oynadığım maçlarda 1. Skill %90 dan %94 e çıktı ama kırmızı olan eğitim %80 de takılı kaldı yükselmiyor, onun yerine skill yükseliyor. Bişileri mi yanlış yaptım, ne yapmam lazım?

eğer eğitim kırmızı olarak yazıyorsa (resmin yanında yazandan bahsediyorum) sen o mürettabatı ıs3 için eğitmemişsin demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutankamon3074 -- 13 Ağustos 2013; 15:48:08 >
  • murettebat egitim isi 50% lerden 75-80 lere kadar hizli gidiyor da, 80 lerden sonra cok yavas gidiyor.
    aslinda o murettebata ait egitim penceresinde, (yeniden egitimi olduysa) beceri/yetenek sekmesinde sifilama bolumunde 20k karsiliginda yuze kaca dusecegini belirtiyor. ama murettebatin dedigin gibi kirmiziysa, o zaman su anki araca gore egitilmemistir, onu da yine o murettebata ait egitim penceresinde mevcut arac tusuna tikla, 20k ver, yeniden egit.
    devaminda da yukaridaki 2. kismi takip et.

iyi avlar.
  • Teşekkürler, akşam denerim, bir sıkıntı olursa burdan tekrar sorarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.