Şimdi Ara

Murat Can kocakulak in çok yakışıklı olmasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 ayda tyt ayt bitirme videolarina bakıyordum bu adam çok yakışıklı be.

Normalde erkek zevkim sarisin erkekler ama hayranim şu çocuğa. Of of zamanında çalışsaydık adam gibi belki hi Boğaziçine girerdik.

Yıllarca bu çocuğu izledim .o analitik konusmasi yakisikliligi tipi karekok sevdasi haklı çocuk ama karekok kitapları çok tatlı.

Bitiriyor beni. Artık takip etmiyordum şu an çoktan mezun olmustur.

Ah be muratcan yakalayamadik seni Be olm. İlk defa erkeklere sovmedim bu forumda.

Icerikleri de o kadar kaliteli ki sayesinde kendime geldim silkelendim kalmış surda 34 hafta ben nerdeyim. Bu 25 haftafa bitirme programı çok iyi geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu çocukla olabilseydim günde 19 saat da calisirdim of murat can

• Murat Can kocakulak in çok yakışıklı olmasi

• Ben daha yakisikliyim 😎📿

• Gecenin 3ünde bu mu aklına geldi yani aq

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çok strese girdim konuları nasıl bitircem derken adamın videosu geldi. 5.5 aydaki programi çok iyi. Kendim bi türlü program yapamadim. Sayesinde şimdi yapcam.

Artık sadece ilerlicem

• YaralıPanda kullanıcısına yanıt

Ulan adamın icerikleri kaliteli bir şeyler satmaya çalışması tamam itici ama çocuk sağlam calisiyor boun kazanmış ne bileyim aşırı caliskan ni sistem oturtmus . Şimdi bakiyorum derece öğrencileri kocluk satıyor kendileri kocluk yapıyor daha doğrusu.

Bu adam ise bi ürün olusturmus program satıyor çok daha karli. Diğerleri de belki iyi niyetlerinden yapiyordur bilmiyorum da kişisel kocluk yapıp zaman olduruyorlar bu adam bi kez zamanini harciyor ortaya urun koyuyo.

Ne bileyim zeki zaten yolunu bulmuş.ucretsiz icerikleri de faydalı. Benim reklamıma niye ihtiyaç duysun şaka misiniz?

Bu arada kamptir kcoluktur program zattiri zutturu hiçbir şey almadım almam da fakat çocuğun zekası burda bile goruluyo diğer video çekenler kişisel kcoluk yapiyo bu çocuk program satıp herkese geciriyo. Bi nevi pasif kazanç da zeki çocuk

Bi de daha yks senesi olmadan önce izliyordum aşırı yakışıklı konuşması o analitik zekası sistematikligi falan asiir hoş robot gibi de değil bazılarının zekadan kalintisi yok bu çocuk zeki de.

O gülümsemesi falan. Hayranim bu çocuğa.

Bi de bi tane daha var bunun gibi mavi gözlü o da çok yakışıklı. Allahını vip premium kulları hem yakisikli hem zekiler.

Kiskanmayin lan jnceller bu cocuklarin burda reklama ihtiyacı ki var. Reklam yaptircka olsalar beni mi tutarlar lan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mesut Çevik'in Nicki Ne
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Prensesela P kullanıcısına yanıt

Dükkanın

Mizahj yapıyoruz

Sakin. Murat Can kocakulak in çok yakışıklı olmasi 

Kıskanılacak bir şey göremiyorum. Aynısını her DHli cengaver yapar. Excel tablosu, biraz da zoom'dan dert dinleme psikolog session

• Neyini kıskansın lan adam muratcandan 10 kat daha iyi sıralama yapmış

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Blok

• Prenses elaymış

• Banlamayı unutmuşuz

• İşi gücü yks olmuş birinden ne beklenir ki

• lovecraftianism kullanıcısına yanıt

benim gibi miMurat Can kocakulak in çok yakışıklı olmasi 

• Merhaba Murad foruma hoşgeldin

• Forumun fikri mi değişti acaba önceden de biri Murat Can’a yakışıklı demişti ama en beğenilenlere girmişti yorum haha şimdi hiç öyle değil

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • YaralıPanda kullanıcısına yanıt
    Saplamaca

• @ramseybalton ejwnw niye bu kadar eziksiniz ya .

Adam fena yakışıklı başarılı zeki xd . Reklam yapsa beni mi secicek durumda sevilmeyen birine reklam yaptirmak ne işine yaricak adamın xd ?

Buna laf edince hemen saplamaca yazmış xd .

Aşırı eziksiniz siz hı kızı begenseniz diğer kızlar en ufak laf etse hemen kıskandı dersiniz. Sözde kızlar birbirini kiskaniyo başarılı zeki yakışıklı bi elemani hak ettiği gibi övdük diye nasıl yanmissiniz xd .

Bi de başlamayı unutmusum yazmış ne yani beğenmem yasak mı xd?

Siz erkekler bu forumda ne konular aciyorsunzu. Bazen tacizleriniz bile normal goruluyo kadin suclaniyor.

Ama bi kadın bi erkeği beğendiğini yazdı diye hemen banlamaca yazmış max Anadolu erkek reaksiyonu vallahi mağara adamisiniz xd

Tipiniz aynada bi şeye benzemedigi için kudurmussunuz sanırım xd.

Hayir şimdi sizin gibi kiskanclara laf etsrk saçma sapan kızlar sizi koruyor xd .erkekler durduk yere sırf 0na hitap etmiyor diyekilolu diye kiza inş doktor olamazsin denildiigni gördüm twitterda hvisjddj.

Biz 2 3 incele laf ettik diye ifşa edilip fisleniyoruz insanların dış görünüşüne sallayamazsin diye duyar kasiliyo. Erkekler sırf kilolu diye kadinlaritoplumdan izle etmeye calisinca sorun yok ya da veminist görünce 300 kilo diyince xd.

Biz sizin gibi yaniklara tipsiz desek bile lincleniriz xd.

Kudurun lan kiskancliktan xd

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.