Şimdi Ara

Murat Boz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Murat Boz'un askere gitmemek için Alman vatandaşı olduğu ortaya çıktı.Son dönemlerde bir çok ünlü isim askerliğini yapmadığı için konu oldu magazin basınına. Kimi okulunu bahane etti askere gitmemek için kimi ise başka ülkenin vatandaşı olmakta buldu çareyi. Ayakligazete.com'un haberine göre, son olarak Murat Boz'un da askere gitmemek için Alman Vatandaşı olduğu ortaya çıktı.

'İşlere gidiyor ama vergi ödemiyor'

Ünlü popçu Murat Boz'un Alman Vatandaşı olmasının nedenini ilk kez ayakligazete.com açıklıyor. Meğer ünlü şarkıcı askere gitmemek için Alman Vatandaşı olmuş. Türkiye'de işlerine devam eden ünlü popçu Murat Boz, bütün ekstralara ve işlere gidiyor fakat vergi ödemiyormuş.Söylentilere göre, şu anda mesleği adına iyi bir yerde olduğunu, herkes tarafında sevildiğini düşünen ünlü popçu, böyle bir zamanda askere gitmenin kariyerine zarar vereceği düşüncesiyle böyle bir yol seçmiş kendine.

http://www.kanalturk.com.tr/haber-detay/22143-murat-boz-alman-oldu-haberi.aspx
    http://birbak.mynet.com/detay/magazin/murat-boz-alman-oldu/1363

Bu ülkede çalışacaksın ekmeğini yiyeceksin hem para kazanacaksın hem askerden kaçıp vergi vermeyeceksin ohh , tez zamanda gebermesini dilerim!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyDrama -- 23 Şubat 2010; 0:36:30 >

• aynen... bunları okuyunca delleniyorum. biz bunlar için mi nöbet tuttuk. vatanı bekledik. Allah belasını versin bunun gibilerini...
  • Bu haberi yapan site vergi memurumu, hangi vatandaşın vergi verip vermediğini nerden biliyor?
  • İsmeil yekada yapmadımı vergi vermemek için iptal etmedimi vatandaşaklığını?
  • alman vatandaşı olmanın o kadar kolay olduğunu sanmıyorum. olduysa da sivri zekasından dolayı tebrik etmek lazım kendisini çünkü kimse askere gitmek istemez.
  • inanmayın bu medyalara...birisi atıyo lafı burda birbirine düşen düşene ondan sonra.
  • Hadi gidin şimdi bir murat boz albümü daha indirin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HASAN ABİ FAFORİ KULÜBÜ
    17 yıl önce açıldı
    Antika İntikam (Ahmet Alp Altay)
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pazardakiartist

İsmeil yekada yapmadımı vergi vermemek için iptal etmedimi vatandaşaklığını?

Saçma saçma konuşmayın.. O kadar laf ettiğiniz adam baştan beri Alman vatandaşıydı ve babalar gibi de vergisini veriyor.
  • İsmail Yk ya laf edenler.Adam kuruşuna kadar vergisini veriyor.Kanıtıda burda.Ayrıca istediği kadar yabancı olsun her albüm,konser vb. şeyde devlet her zaman vergi alır.Sen şimdi kuruçeşme arenada 3 bin kişilik konser yapıcaksın ve devlet bundan vergi almıyacak, oldu..O satılan biletlerin vergisi kime gidiyor..
    quote:

Ünlü şarkıcı Türk vatandaşlığından vergi ödememek için mi çıktı?

Günaydın, Almanya'da doğup büyüyen İsmail YK'nın Türkiye'de gelir vergisi ödememek için Türk vatandaşlığından çıktığını duyurmuştu.

Günaydın'ın haberine göre çifte vatandaşlığı olan İsmail YK, Türk vatandaşlığından çıkarak, gelir vergisinden muaf olmuş ve Türkiye'ye Alman pasaportuyla turist olarak giriyordu.

İSMAİL YK'DAN AÇIKLAMA

İsmail YK’nın 05 Temmuz 1978’de Almanya'da doğduğu ve bütün ailesiyle Almanya'da yaşadığı belirtilen açıklamada, Almanya'da hemen hemen bütün Türklerin Almanya'daki iş yaşamlarını sürdürebilmek ve tüm sosyal haklardan yararlanabilmek için mecburen Alman vatandaşı statüsüyle yaşadığı belirtildi.

İsmail YK'nın bu statüde Almanya'da yaşayan milyonlarca Türk'ten biri olduğunun vurgulandığı açıklamada, İsmail YK’nın vergi konusuyla ilgili hassasiyetinden dolayı Türkiye'deki kazançlarından ötürü hem Türkiye'de hem de Almanya'da çifte vergi ödediği savunuldu.
    Konuyla ilgili İsmail YK'nın sözleri şöyle:
    "Benim Almanya'da yaşadığımı ve Alman Vatandaşlığında olduğumu herkes bilir. Ben zaten zaman zaman röportajlarımda da bunu defalarca söylediğim halde gizli habermiş gibi yapılmasına, benim hedef gösterilmeme bir anlam veremedim ve şaşkınlıkla karşılıyorum. Vergi konusuna gelince Türkiye'de ödediğim vergi makbuzlarından örnekler ektedir. Tüm basın mensuplarına ve Kamuoyuna duyurur saygılar sunarım"
     Murat Boz

Bu arada Murat Boz un askerlik yapıp yapmamasından sizene.Yanlış hatırlamıyorsam Tr de şuanda 1 milyon asker kaçağı var.Doğudakilerin çoğu zaten gitmiyor.Şimdi vatan borcu diyenler için şunu dicem.Askerlik vatan borcunu ödemenin son yolu olmalıdır.Şöyleki.Mesela itü küçükte olsa ilk yerli yapım uyduyu üretti.Bana göre bu adamlar vatanlarına olan borcunu ödemişlerdir.Aselsan da askerlerin kullanacağı techizatları üretenler vatan borcunu ödemiştir.Vatan borcu dediğiniz şey eğer elinizden hiçbirşey gelmiyorsa askerlik yapılarak ödenir..Bide askerlik için vatan borcu diyorsunuz ama doğuda askerlik yapanla batıda askerlik yapan benim gözümde aynı vatan borcunu ödemiyor..Adam İzmir de yatarak askerlik yapıyor.Zaten yapıcak bişeyide yok.Ama doğuda sınır karakolunda bekleyenlerin bir yerleri donuyor ve kelle koltukta görev yapıyorlar..Bence bunuda tartışmak lazım.Yani özelliklede tatil yörelerinde askerlik yapanlar bence hiç hava atmasınlar.Bide şunu merak ediyorum.Askerlik zorunlu olmaktan çıksa ve vicdani redde bırakılsa sizce kaç kişi askere gider..Ben en az %80 ni askere gitmez diyorum..Mesela aranızda askerlik zorunlu olmasa bile hemen hemen herkes yinede askere gider diyen var mı..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.