zaten bir THE GODFATHER 1 deki lokantada, öldürme sahnesi birde bu.tüylerimi diken diken eden bir sahne daha.
filme güzel diyolar kısa zamanda izlicem
kesinlikle izlenmesi gereken bir film... Uzun fakat ben hiç sıkılmadım. Tavsiye ederim arkadaşlar!!!!!!!!
tarafsız mı? neresi tarafsız olabilir... Yahudiler fazla övülmüş ve kahraman gibi gösterilmiş, tamam bi haksızlık olmş onlara ama fazla lirik olmuş..
S.berg tarafsız film çekmez ki zatn
quote:
Orjinalden alıntı: The Volcano
tarafsız mı? neresi tarafsız olabilir... Yahudiler fazla övülmüş ve kahraman gibi gösterilmiş, tamam bi haksızlık olmş onlara ama fazla lirik olmuş..
S.berg tarafsız film çekmez ki zatn
haklısın kardeş steven spielberg in her filminden zaten milliyetcilik az çok vardır ki bu tip bir politik filmde olmaması söz konusu bile olamaz...napalım adam haklıda olsa haksızda olsa kendi ülkesinin tarafını tutacak.gerçi amerikan sinemasında bu düşünceye muhalif sinemacılar var ama devletten destek göremedikleri için sesleri pek duyulmuyor...
quote:
Orjinalden alıntı: ege_
bence her ne kadar tarafsız olmaya çalışılmışsada olaya israilin perspektifinden bakmak bile bir taraflılık. her zamanki gibi filistin yine terorist.
filmde heyacanın arttığı sahneler olsada ben filmi çok sıkıcı buldum. resmen uykumuz geldi. 2 arkadaşı zorla götürdüm filme. çıkışta ikiside küfür etti bana
Sırf senin gibi hissedeceğimi düşünerrek seyretmedim filmi.
Ama elimde mevcut bir ara seyredeceğim.
quote:
Orjinalden alıntı: Somebodysomeone
quote:
Orjinalden alıntı: ege_
bence her ne kadar tarafsız olmaya çalışılmışsada olaya israilin perspektifinden bakmak bile bir taraflılık. her zamanki gibi filistin yine terorist.
filmde heyacanın arttığı sahneler olsada ben filmi çok sıkıcı buldum. resmen uykumuz geldi. 2 arkadaşı zorla götürdüm filme. çıkışta ikiside küfür etti bana
Sırf senin gibi hissedeceğimi düşünerrek seyretmedim filmi.
Ama elimde mevcut bir ara seyredeceğim.
yok kardeş izle, aman ha milletin iştahını kaçırmak için söylemiyorum, ama bilindik şeyler bunlar, her zaman olan şeyler..gerçekten siyaseti bir kenara at harbiden iyi film olmuş...mesela aynı şey tutku:hz. isa nın çilesi filmindede öyle her şeyi bir kenara bırak başlı başına iyi filmidi.bence herkes izlemeli sende izle.
Tekrar izledim, yine aynı keyfi aldım. bana göre filmin taraf olmak gibi bir derdi yok. zaten film ilk çıktığında iki tarafta beğenmemiş ve filmi eleştirmiş. bu taraf olma kısmını bir kenara bırakırsak film anlatmak istedikleri olsun, oyunculukları olsun gerçekten başarılı bir yapım olmuş.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme