Şimdi Ara

MUMYTHOLOGY!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR MUMYTHOLOGY E NOLDU SİTEYEDE GİRMİYO OYUNDA AÇILMIYO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ch@T_LaK -- 31 Ocak 2006 1:56:37 >

• kardes ben killstar senin nick ne he bu arada birgünlük ara ypti murat adam 7/24 yapio 1 günde dinlensn pc:D
  • ben SeRvET_TR beklicez
  • eet az sabirhadi iyi geceler
  • aman murat abi rena yı kaldırma gözünü seveyim yapma
  • OSURMA lan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ch@T_LaK

ARKADAŞLAR MUMYTHOLOGY E NOLDU SİTEYEDE GİRMİYO OYUNDA AÇILMIYO

oyun hem ac1l1yor s1tede cal1sma var
  • artık bende oynicam mythologhy
  • ARKDAŞLAR ONCELİKLE MERHABA ARANIZA YENİ KATILIYORUM AMA BLIZZARD IN MAHALLESİNDEN İM :D YANİ SERVERLE İLGİLİYİM VE BİR CHAR İM DA WAR BELKİ OYUNDA OLANLAR BİLİR ByKeZzA DİYE 3 RES LİK BK BENİM DERDİM BLIZZARD IN SERVERİ AŞIRI GEC ACMASI OGLEN 13:00 DA ACIYO SERVERDI BU DA BENİM İŞİME GELMİYOR EMİNİM SİZİN DE GELMİYODUR BU BLIZZARDI BIRAZ UYARALM :D BU ARADA BLIZZARDhttp://aktifonline.forumu.com SİTESİNE DE MUMYTHOLOGY HAKKINDA FORUM YAZIYOR BEKLERİM BURANIN ORTAMIDA COK GÜZEL :D

• ne guzel i bee kimse kimseye yardım etmiıo adam fire wall kırmak nasıl olur dio adamlar olmaz solenmez dio sen buna forum sitedsimi diosun olmaz bole forum sitesi
  • AMA YAKIN ZAMANDA FORUMTR NİN HACK VE KORSAN YAZILIM LİNKİ VERDİĞİ İCİN KAPANDIĞINIDA UNUTMAYALIM ARKADAŞIM
  • man lerden werin siz admin diilmisiniz msn leri gorursunuz isteyenlere ordan yollayablir weya anlatabilir siniz
  • oyle yapiyoruz zaten arkadaşim paylaşım yüksek zaten zaten forumun asıl amacı ONLINE OYUNLAR
  • ii bende uyeyim o zaman bana da oretin fire wall kırmayı server kurmayı felan biliorum ama malum maddi sıkıntı war kurmuyorum o yuzden
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.