Bildirim
MÜMKÜN MÜDÜR?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Cok acil cevap lazım yok mu kimse?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O arkadaşa ilaçlarını düzenli kullanması tavsiyesinde bulunun...mevcut PSU nuzun kalitesizliği ekran kartınızın stabil çalışmasını engellemiş olabilir.Öncelikle kaliteli bir PSU denemenizi öneririm... -
quote:
Orijinalden alıntı: Bluecry
O arkadaşa ilaçlarını düzenli kullanması tavsiyesinde bulunun...mevcut PSU nuzun kalitesizliği ekran kartınızın stabil çalışmasını engellemiş olabilir.Öncelikle kaliteli bir PSU denemenizi öneririm...
Cevap icin teşekkürler 450w psu kullanıyorum daha düşük psu da ama ddr3 anakartta sorunsuz calisti. Var mi öneriniz ?
4gb ram intel core 2 quad 2.50ghz işlemci
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TsuBaran -- 6 Kasım 2014; 11:39:59 >
anakart marka model ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tam olarak yaşadığınız problemi anlatırsanız daha ayrıntılı yardımcı olmaya çalışabilirim.Anakartınızın ve PSU nuzun modelinide yazabilirmisiniz ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluecry -- 6 Kasım 2014; 11:44:15 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Bluecry
Tam olarak yaşadığınız problemi anlatırsanız daha ayrıntılı yardımcı olmaya çalışabilirim.Anakartınızın ve PSU nuzun modelinide yazabilirmisiniz ?
Psu boost yaziyor marka gibi model no: bst-atx450 ana kartimda galiba ecs g31t-m7
Soruna gelecek olursak bahsettigim ekran kartini takiyorum herhangi birşeyi tam ekran yapinca ya da oyuna girdigimde bölünüyor ekran sonra kapaniyor komplevtek renk oluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TsuBaran -- 6 Kasım 2014; 11:59:35 >
nerelere gittiniz ? @ay_tech @Bluecry -
abi sorunu sordunuz anlattım nereye kaçtınız :) -
Konu açmadan önce Teknik Yardım Bölüm Kurallarını okuyunuz.
Konu başlığınız şu şekliyle, Bölüm Kurallarının 3. maddesine aykırıdır.
Bölüm kurallarını okuduktan sonra, kurallara uygun olarak, yeniden, bir konu açabilirsiniz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X