Bildirim
multitouch'lı olan çin malı iphone olurmu?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Arkadaşım ne işiniz var Çin mali iphone ile. Lütfen bu dandik, sar değeri diğerlerinin 3 katı olan, en adi plastik kullanan, yeni teknoloji üretmek yerine öncekileri koyan, ar-ge ve insan sağlığı diye bir dertleri olmayan bu ürünleri lütfen almayalım, alacak olanlara da engel olalım. Ona vereceğiniz paraya 2.el 2g bir iphone alırsınız, mis gibi kullanırsınız. -
AYIN SONUNDA ÜLKEMİN İNSANLARI GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMAYA BAŞLAYACAK......SEN HALA BU TELEFON LARDAN BAHSEDİYORSUN..ANLAYAMADIM....ÜÇRET PAHALI YALANINI YAYDILAR.İKİ GÜN ÖNCE TÜRKCEEL YETKLİSİ AÇIKLADI ÜÇRET KONUŞMA ÜÇRETLERİYLE AYNI OLACAK DEDİ........SEN ŞİMDİ MİLLET BMW KULLANIRKEN SEN ÇİN MALI ŞAHİNLE GEZMEYE DEVAM ETMEN GEREKECEK......3G Lİ GÜNLERDE HİÇ BİR B............... YARAMAYAN SAHTE MALINLA MUTLULUKLAR
quote:
Orjinalden alıntı: esc125
herkese merhaba. çin malı iphone almayı düşünüyorum. sorum çok basit. siz ne tavsiye edersiniz? Yada turkcell'den orjinal alıcam... Ama acıyorum vereceğim paraya.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X