Şimdi Ara

Multiplayer Zombi Oyunları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
9.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Uzun zamandır Cod Black ops Left 4 dead 2 cod 4 nazi zombies gibi oyunlar oynuyorduk multiplayer olarak.The Walking Death la birlikte zombilere ilgimiz hayli çoğaldı tabi :D Şu The War Z oyununu görünce ağzım sulandı diyebilirim ama oyuna para veremiyorum.Bunun benzeri f2p oyun varmı multiplayer oynayabileceğimiz ?

• Kardeş şuna bir göz at bana sorarsan piyasadaki en iyi zombi oyunlarından birisi

tabi multi si varmı bilmiyorum daha dogrusu hatırlamıyprum ben single takılmıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicans -- 4 Kasım 2012; 15:43:51 >

• Güzel sanırsam multiplayer da oynanıyor.Denicem önerilerinizi bekliyorum
  • Dead island f2p degil.ayrica bana gore en iyi coop zombi oyunudur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım aslında War Z 45 Tl fiyatı ve tek ödemeymiş.Fazla bir para değil ama 2 sorum olucak. Paketi alınca sınırsızmı olucak yoksa süre sınırı olucakmı.Birde işlemcim kaldırımı kaldırırda her oyun gibi lowda oynamak istemiyorum :(
    İntel Core 2 Quad CPU @ 6700 @2.666 GHz 3 Gb ram Ati Radeon Hd 4300/4500 series.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Malcolm.X

Dead island f2p degil.ayrica bana gore en iyi coop zombi oyunudur.

Yolunu bilirsen herşey bedevadır
  • Neyse arkadaşlar.Kuzenimle birlikte Killing Floor v1037 oynamaya karar verdik hamachi üzerinden.Gelmek isteyen varsa özelden pm atabilir link verebilirim birlikte oynarız.İlerde ekran kartı alınca belki Waz Z ye başlayabilirim :D .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    psp multiplayer oynayanlar
    11 yıl önce açıldı
    PS3 (Horror Game) Korku oyunları
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • killing floor o tarzın en bi tok olanı, en bi hardcore olanı ve en bi keyifli olanı..

dosh, play it while you can.
  • Öylede kardeşim Şu hamachi ile oynıyamadık bi Killing Floor v1037 yi bi yardım et sana zahmet.
  • Dead Island online oldukça keyifli,illegal olarak online oynanıyor diye biliyorum araştır istersen
  • black ops zombies oyna cod waw zombies gibi ama gelişmiş silahlar var, özel bosslar var ve pentagonun (umarım yanlış yazmamışımdır) içindesiniz
  • Multi değilde co-op resident evil 5 oynayabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.