Şimdi Ara

Multiplayer\Lan Game Half Life 2 yok mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
13.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Multiplayer modu var diyerekten gitip korsan olarak Half Life 2'nin 5 CD'lik versiyonunu (8YTL) satın aldım.

Ancak...?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilalarabaci -- 4 Şubat 2005, 3:00:21 >

• E peki ben 5 CD'lik versiyonunu mutiplayer modu var diye aldım (daha önceden 4 CD'lik versiyonunu alıp oyunu bitirmiştim zaten). Yine aynı ana menüye sahip.

Yahu bu Half Life 2'yi nasıl Multiplayer Lan game oynayacağız?

Ne güzel Half Life 1'de Multiplayer\Lan Game yapıp başlıyorduk birbirimizi vurmaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilalarabaci -- 4 Şubat 2005, 3:00:53 >
  • Hocam şu dosyayı bul ve indir. 15 mb olcak;
    Vengeance halflife2-deathmatch-addon
  • Sağol baba.

İyi hoş güzel de nereden bulacağım ben bu Deathmatch modunu. Korsan aldığımı dile getirmiştim. Steamdan indiremem yani (yanlış bilmiyorum değil mi?).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilalarabaci -- 4 Şubat 2005, 3:46:26 >
  • multiplayer için program indircen
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilalarabaci

Sağol baba.

İyi hoş güzel de nereden bulacağım ben bu Deathmatch modunu. Korsan aldığımı dile getirmiştim. Steamdan indiremem yani (yanlış bilmiyorum değil mi?).

megagames de var o dosya ben ordan indirdim ama oyun u açarken hata veriyor istersen bi dene sende çalışırsa söylersen iyi olur bende yenden kurarım o zman
  • Babalar, sizlere müteşekkirim.

megagames'te deathmatch olarak Half Life 1 sürümü için var Half Life 2 için bulamadın.

Kısacası beceremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilalarabaci -- 4 Şubat 2005, 14:20:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Half Life 2 Çıldıracam
    19 yıl önce açıldı
    God of War 1-2 Ps4 de yok mu?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: homer simpsons

multiplayer için program indircen

İyide nereden? Link verebilir misiniz?
  • YOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
  • p2p programlara bak..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yasin578

YOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

İyide niye nârâlar atıyorsun?

• Resimde ki yuvarlak içersindeki yamayımı arayacağım. Yoksa "HALF-LIFE 2 DEATHMATCH AND SDK UPDATE" genel olarak bunu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilalarabaci -- 4 Şubat 2005, 17:53:56 >
  • heralde odur, 8ytl ye yazık bu arada, önceden de 4cd lik vers. için 6-7 vermiş olsan etti 15. 2.el bölümünde zaten 25m civarı hl2 kuponu satıyor hiç uğraşmadan sorunsuz ve legal olarak oynardın...
  • megagames de var link i pm ile attım
  • quote:

Orjinalden alıntı: -soth-

heralde odur, 8ytl ye yazık bu arada, önceden de 4cd lik vers. için 6-7 vermiş olsan etti 15. 2.el bölümünde zaten 25m civarı hl2 kuponu satıyor hiç uğraşmadan sorunsuz ve legal olarak oynardın...

Yerden göğe kadar haklısın. (4 CD'lik versiyonuna 5 YTL vermiştim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilalarabaci -- 5 Şubat 2005, 2:41:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeXtrin1

megagames de var link i pm ile attım

Çok sağol, eline sağlık baba.
  • banada bi pm benimde ihtiyacım var malum orjinalim arsivde acılmamak üzere artık orada duracak.
  • Olmuyor olmuyor olmuyor..!

Nasıl olur yahu hiç kimse umursamıyor bu Lan Game olayını. Düne kadar bütün internet kafeler Half Life 1'in bozuka sesleriyle inliyordu. (Lan Game ile) Yahu bu işi daha önceleri birileri yapmış olmalı.

• YOK.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.