Şimdi Ara

multiplayer korku oyunu lazım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben böyle online herkesle değilde yani arkadaşlarla skype açıp konuşarak aynı oyunda oynayabileceğim bi korku oyunu arıyorum yani oyun amnestia yada bioshock gibi olursa korku derecesi güzel olur yani hafif aniden çıkan şeylere tırsmak istiyoruz ama beraber ce sadece 3 kişiyiz zaten öyle bir oyun biliyorumusunz bu arada kesinlikle ÜCRETSİZ olsun lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teenwolf7 -- 24 Ocak 2015; 12:48:40 >

• left dead 2 oynayabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brokenwings

left dead 2 oynayabilirsiniz

Left 4 dead korku oyunu değildir.Aksiyon oyunudur korku ile uzaktan yakından ilgisi yoktur.

Sorunuza gelecek olursak "The Forest" adlı oyunu öneririm.Bir araştırın isterseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doctor Doom

quote:

Left 4 dead korku oyunu değildir.Aksiyon oyunudur korku ile uzaktan yakından ilgisi yoktur.

Sorunuza gelecek olursak "The Forest" adlı oyunu öneririm.Bir araştırın isterseniz.

Teşekkürler kardeş oyuna baktım bayağı hoş ve güzelmiş lost gibi hatta yanlız bunu arkadaşlarımla aynı oyunda yada ne biliyim aynı adada birbirimizle beraber oynayabilirmiyizki
  • quote:

Orijinalden alıntı: teenwolf7

quote:

Orijinalden alıntı: Doctor Doom

quote:

Teşekkürler kardeş oyuna baktım bayağı hoş ve güzelmiş lost gibi hatta yanlız bunu arkadaşlarımla aynı oyunda yada ne biliyim aynı adada birbirimizle beraber oynayabilirmiyizki

Emin değilim ama büyük ihtimal

• Doctor Doom kullanıcısına yanıt
    peki bu oyun satın alınmalımı yoksa cracklı falan varmı oyunun
  • quote:

Orijinalden alıntı: teenwolf7

peki bu oyun satın alınmalımı yoksa cracklı falan varmı oyunun

Multiplayer oynamak için Steam üzerinden satın almak lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Multiplayer Ve Korsan Oyun...
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • the forest co-op var. 24 lira sanırım oyun. belki forumdan daha ucuza key bulursun

biz her gece oynuyoruz baya zevkli. ama bilgisayarın da iyi olması gerekiyor. benimkisi 5.5 senelik fena kasıyor

• bcan402 kullanıcısına yanıt
    benimki daha 1 sene oldu topu topu. single oynayınca şu an kasmıyo grafikleride hızlıya ayarladım ama multiplayer oynayacağım bir arakdaşımın masaüstü var sizde de multiplayerda mı kasıyo yoksa singledede oluyomu bide ayarları en düşüğe indirsem fln çözünürlüğü azaltsam etkili olurmu acaba teşekkürler
  • teenwolf7 T kullanıcısına yanıt
    single oynamadım hiç. ayarlarım en düşüktr co-op oynuyorum. kasıyor

sistemi iyi olan arkadaşlar kasmıyor diyor. senin ki de kasmaz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.