Şimdi Ara

Multiplayer GTA:Vice City (Multi Theft Auto) Kurulumu ve Kullanımı (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
316
Cevap
1
Favori
214.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PHaLaNX.

caner1992 neden beceremediğini, neyin ters gittiğini yazarsan yardımcı olmaya çalışırım.

Alıntıları Göster
    Yafs CD sini buLsam GTA:VC nin yapıcam da CD sini BuLup

yükLiemedim bi türLü :))))

Uyuşturucu kullanmayın,
    çünkü uyuşturucu kullanırsanız hapse düşersiniz
    ve
    hapiste uyuşturucu cidden çok pahalıdır.
  • quote:

Arkadaşlar ASE'da sol menüde Multi Theft Auto'nun altında hiçbir versiyon seçili olmasın. Sadece MTA:VC 'e tıklayın.

Alıntıları Göster
    56 k internet baglantısı ıle oynamak mumkunmu ))hayır bende 512 adsl var ama kuzenım ıstıo ))) çalısırmı yanı 56k ile

Hiçbir konuda kimseyi kendine örnek alma...
    Çünkü en fazla onun kadar yükselirsin ama ondan daha iyi olamassın!

• quote:

Orijinalden alıntı: hunter_hasim

56 k internet baglantısı ıle oynamak mumkunmu ))hayır bende 512 adsl var ama kuzenım ıstıo ))) çalısırmı yanı 56k ile

Alıntıları Göster
    56 k internet baglantısı ıle oynamak mumkunmu

Hiçbir konuda kimseyi kendine örnek alma...
    Çünkü en fazla onun kadar yükselirsin ama ondan daha iyi olamassın!
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: face01tr

eeğğee tamamda bayağı bi server denedim hemde ping i düşük olanlardan..dediğiniz gibi disconnet oluyor.. tamam anladım ama niye..!! bana kastımı var server sahibinin .. ! beni oyundan omu atıyo yoksa baska bi problem mi var.. bi türlü işin içinden çıkamadım.. bide suanki gta sürümümün 1.1 yada 1.0 olup olmadığını nasıl anlayabilirim.. oyunu kurduğumda cd den grafik ve bazı hataları düzelten bi yama cıkmıştı.. acaba bu yama 1.1 olmasın.. cunku ben oyuna gırerken 1.0 olarak işaretledim(ama olmayınca 1.1 olarak da denedım ama tık yok..) ben nerde yanlış yapıyorum anlamadım.. bide oyuna girince benim cpu gpu ve kasadaki diğer zırvalıklar tam gaz çalışmaya başlıyo.. doom3 te bile bu kadar bağırmamıştı.. ne oyunmuş bu be..!!:)

Hangi işletim sistemini kullanıyorsun?

Alıntıları Göster
    uzun süren uğraşlar sonucunda problem çözüldü..belli bazı serverlara girebiliyorum..ama adamlar arabalar kare kare fotoğraf gibi ilerliyor.. ben onların üstüne yürüdüğümde onlar çoktan 5 10 metre uzaklaşmış oluyorlar.. yanlış anlama ben donmuyorum sağa sola dönerken bi takılma kasma yok sadece diğer oyuncular/taşıtlar kasılıyo.. zaten elin gavurları beni gördümü vuruyolar. arkadas olalım diie korna falan basıyom topuklarına sıkıyom tık yok :) hemen beni vuruyolar..türk server şart..ama onada ben çok uğraşmama rağmen giremedim..zaten artık allseeengaye dada gözükmüyor bu aralar..
    sistemim: p4ht 512ddr 128mbfx5200 ...256k adsl bağlantı(6 kişi paylaşıyor..:))
    benim isteğim bi kaç türkle sehirde grupça dolasmak yarış yapmak.. mafya kurmak.. elin gavurlarıyla her karsılasmada savasa tutusmak hiç mi hiç zewk vermiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 16 Şubat 2005, 21:51:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: face1tr

uzun süren uğraşlar sonucunda problem çözüldü..belli bazı serverlara girebiliyorum..ama adamlar arabalar kare kare fotoğraf gibi ilerliyor.. ben onların üstüne yürüdüğümde onlar çoktan 5 10 metre uzaklaşmış oluyorlar.. yanlış anlama ben donmuyorum sağa sola dönerken bi takılma kasma yok sadece diğer oyuncular/taşıtlar kasılıyo.. zaten elin gavurları beni gördümü vuruyolar. arkadas olalım diie korna falan basıyom topuklarına sıkıyom tık yok :) hemen beni vuruyolar..türk server şart..ama onada ben çok uğraşmama rağmen giremedim..zaten artık allseeengaye dada gözükmüyor bu aralar..
    sistemim: p4ht 512ddr 128mbfx5200 ...256k adsl bağlantı(6 kişi paylaşıyor..:))
    benim isteğim bi kaç türkle sehirde grupça dolasmak yarış yapmak.. mafya kurmak.. elin gavurlarıyla her karsılasmada savasa tutusmak hiç mi hiç zewk vermiyor..

Alıntıları Göster
    56K ile oynamak biraz zor gibi geliyor...

256'yı da 6 kişi paylaşıyorsa normaldir. O takılma pingin yüksek olmasından. Ben 256'da hiç ya da çok az takılmayla oynuyorum(80-190 ping arası).

• quote:

56K ile oynamak biraz zor gibi geliyor...

256'yı da 6 kişi paylaşıyorsa normaldir. O takılma pingin yüksek olmasından. Ben 256'da hiç ya da çok az takılmayla oynuyorum(80-190 ping arası).

Alıntıları Göster
    Pekiyi online modda amaç nedir acaba?
    Öyle sağda solda boş boş dolaşıyor muyuz?

Orijinalden alıntı: BaMKaN

Alıntıları Göster
    merhaba bende

Report ID:50111

An error has occured in your game and it has been submitted to the mta error data base.

you have submitted 4 reports(from this IP).thank you!

please use the''Add notes''button below to tell us more

bende hepsini yapıyorum sonra vice city açılıyor oradan multi theft auto ya bastığımda bu çıkıyor lütfen yardım edin teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: caner1992

merhaba bende

Report ID:50111

An error has occured in your game and it has been submitted to the mta error data base.

you have submitted 4 reports(from this IP).thank you!

please use the''Add notes''button below to tell us more

bende hepsini yapıyorum sonra vice city açılıyor oradan multi theft auto ya bastığımda bu çıkıyor lütfen yardım edin teşekkürler..

Alıntıları Göster

Orada sadece hatanın bildirildiği söyleniyor herhangi bir teknik bilgi verilmiyor. O yüzden önerebileceğim tek şey MTA'yı ve VC'yi yeniden yükleyip, oyunun çözünürlük ayarını da MTA'yı yüklemeden önce yapman.

• quote:

Orada sadece hatanın bildirildiği söyleniyor herhangi bir teknik bilgi verilmiyor. O yüzden önerebileceğim tek şey MTA'yı ve VC'yi yeniden yükleyip, oyunun çözünürlük ayarını da MTA'yı yüklemeden önce yapman.

Alıntıları Göster
    [malesef hepsini tekrardan yaptım olmadı.teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: BaMKaN

Alıntıları Göster
    online modda eer dm se sen onune geleni vuracaksin (yanniz bazi gavurlar takim kuruo onnara bulasma )eer stunt modsa sehrin her yaninda rampalar araclarla ucuosun (yukseklik,aci vs)deerleri n e kadar yuksekse o kadar para kazanion

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phoneix TUR -- 19 Şubat 2005, 0:13:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Phoneix TUR

online modda eer dm se sen onune geleni vuracaksin (yanniz bazi gavurlar takim kuruo onnara bulasma )eer stunt modsa sehrin her yaninda rampalar araclarla ucuosun (yukseklik,aci vs)deerleri n e kadar yuksekse o kadar para kazanion

Alıntıları Göster
    oynayan varmi? server belirleyelim?

• quote:

Arkadaşlar ASE'da sol menüde Multi Theft Auto'nun altında hiçbir versiyon seçili olmasın. Sadece MTA:VC 'e tıklayın.

Alıntıları Göster
    daha haylen burdamısınız beraber oynuyalım ama ilk önce ne yapacağımı söliceniz

• quote:

Alıntıları Göster
    kardeş 2 kişi beraber aynı anda oynayabiliyormu

Orijinalden alıntı: atabilisim

kardeş 2 kişi beraber aynı anda oynayabiliyormu

Alıntıları Göster
    Oyunda 26 kişi aynı anda oynayabiliyor.

Oyunda 26 kişi aynı anda oynayabiliyor.

Alıntıları Göster
    tamam oynarız ben önce oyunu kurim
  • quote:

Orijinalden alıntı: g3

tesekkurler s1md1 den1cem
    multi theft auto ha süper olur

Orijinalden alıntı: SaidAbdullah

multi theft auto ha süper olur

Alıntıları Göster
    Abi manyak bi şey bu. Ellerine sağlık valla...
    The Punisher İs Here
  • quote:

Orijinalden alıntı: SUB ZERO

ellerinize sağlık ne diyeyim arkadaşlar artık
    çok teşekkürler

PSN: lLeGenDl34

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.