Şimdi Ara

MULTİJET'İNİZ REKOR KM VE BAKIMLARI.KM FOTOLARI ŞART. (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
6
Favori
18.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Satılığa çıkarmıştım ama konuyu görünce yazmak istedim.

Merak edenler için fotoğraflar ilanda mevcut. sahibinden ilan no:149246636

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2007-cok-temiz,1.3-multijet-90-hp-dynamic,6-ileri-dizel-g.punto-149246636/detay/
  • drant D kullanıcısına yanıt
    Aracınız güzel fakat birincisi fiyat çok yüksek ikincisi de ön kaput aralık. Direk değişmiş gibi duruyor. Açıklamayı okumadan önce öyle düşündüm şahsen.
    Ama arabanın fiziği düzgün gibi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cileli_sofor

Bende ince eleyip sık dokuyorum herşeyine dikkat etmeye çalışıyorum. 7000 km yaptı araba daha 2 ayı yeni bitti bendeyken ona rağmen (karadeniz köy yolları da dahil) tık demedi. Alışık değilim bu kadar sorunsuz arabaya korkuyorum başıma ya büyük bir iş açacak yada ben deli olcam sorun yaratıcam kendi kendime

Bizde ki araç sorun çıkarmıyorsa gerçekten albealar epey sağlam. Tek sıkıntı sık sık ön kısa ampül patlatıyor, kaput aç ampül değiştir olayı baya sıkıntı
  • quote:

Orijinalden alıntı: banistercaq

quote:

Bende ince eleyip sık dokuyorum herşeyine dikkat etmeye çalışıyorum. 7000 km yaptı araba daha 2 ayı yeni bitti bendeyken ona rağmen (karadeniz köy yolları da dahil) tık demedi. Alışık değilim bu kadar sorunsuz arabaya korkuyorum başıma ya büyük bir iş açacak yada ben deli olcam sorun yaratıcam kendi kendime

Bizde ki araç sorun çıkarmıyorsa gerçekten albealar epey sağlam. Tek sıkıntı sık sık ön kısa ampül patlatıyor, kaput aç ampül değiştir olayı baya sıkıntı

Ampul olayının tek kurtuluşu kontağı açmadan ama çalışmadan farları yakmayın. Durunca mutlaka kapatın farları. Birden gelen akım yüzümden patlıyor ampüller. Ben o şekilde kullanıyorum daha hiç patlamadı. Doblodan tecrübe edindim. Elektirkçi bıkınca benden böyle yap dedi ve oldu

• quote:

Aracınız güzel fakat birincisi fiyat çok yüksek ikincisi de ön kaput aralık. Direk değişmiş gibi duruyor. Açıklamayı okumadan önce öyle düşündüm şahsen.
    Ama arabanın fiziği düzgün gibi duruyor.

Aracımı sattım, ilginiz için teşekkür ederim.

Ön tamponun değiştiğini ilanda belirtmiştim, alan arkadaşa da detaylarıyla anlattım.
    İyi forumlar herkese...
  • drant D kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hayırlı olsun. Ön tamponu belirtmişsiniz de bende kaput entresan duruyordu benim dikkatimi çekti o kadar. Çok pinpirikli değilimdir bunu da belirtmek isterim. Kaça verdiniz aracı özel değilse ? Yine fiat grubu mu düşünüyorsunuz.
  • Güncel km fotoğrafını ekleyeyim

MULTİJET'İNİZ REKOR KM VE BAKIMLARI.KM FOTOLARI ŞART.
  • banistercaq B kullanıcısına yanıt
    Resim işi güzel oldu gerçekten. Elinize sağlık. Yanlız bana 223.000 demiştiniz araç hiç durmuyor galiba
  • Antalya İstanbul yaptı haftasonu 226.000 e gelmek üzere :)
    Maşallah güzel km yapıyor sizin arabaAra sıra söyleyin km de güncelleyelim o vakit sizi
    Ben nedense korkuyorum 200.000 den sonra ikinci elinden. Burası Türkiye.
    100.000 algısını yensek de 200.000 de motor biter düşüncesini muhtemelen bi 20 sene sürer değiştirmek.
  • Benim aracımda 2004 model eski kasa punto. şuan 167000kmde.
    Kendi hatam dışında problem çıakrtmadı 100.000 den beri bende araç.
    bir kere mazotta su çıktı enjektörleri revie ettirdim, turbo vs sağlam hala :)
  • qntrl Q kullanıcısına yanıt
    Hangi bayiiden almıştınız mazotu bilelim o istasyondan uzak duralım
  • quote:

Hangi bayiiden almıştınız mazotu bilelim o istasyondan uzak duralım

İsim vermeyeyim ama temizli bir markaydı :)
  • qntrl Q kullanıcısına yanıt
    İsim de verin adres de. Böyle büyük bi serefsizlik yapan babamın istasyonu da olsa affetmem. Böyle yaparak emin olun iyi bişey yapmış olmuyorsunuz. Ben önceden Shell kullanıyordum ama BP daha güzel geldi sesi azaldı vs. Sözde marka diye alıyoruz başımıza iş açmasın.
  • Cuma ve cumartesi günü arabanın başına talihsizlikler geldi, ilk kazasını cuma günü yaptı daha sonra da cumartesi günü ankara da otobanda giderken mazot deposuna taş çarpması sonucu mazot deposu delindi, kısa bir süre yollardan uzak servis molası vermek durumunda kaldı
     MULTİJET'İNİZ REKOR KM VE BAKIMLARI.KM FOTOLARI ŞART.

229.000km ye gelmek üzereyiz

Çok geçmiş olsun. Depo delinmesi bu kadar basit mi ? Depoda bi koruma gizleme yok mu bu kadar basit bir şekilde oldu bu iş. Çok lafını ettik galiba nazara mı geldi ne
  • Bu kadar bol olan bu motorların bu kadar ilgisiz kalması beni çok şaşırttı. O kadar çok marka ve model de kullanılıyor ki ben şu zamanlarda yüzlerce arkadaş bulurum diye düşünüyodum.
    S.a. Yeni bir sorunla geldim. Geçen gün arkadaşın arabayı tamire bırakmaya gittik ve baskı balata ve turbonun ömrünü sordum. Sorduklarımda sorun çıkmadı fakat araban sesli çalışıyo dedi üst plastik kapağı yukarı doğru tuttu bıraktı tuttu bıraktı(yani motoru yukarı kaldırdı) seste ufak bi azalma oldu ve senin triger değişecek acilen dedi. Kopartırsa sana 2500 e patlar dedi. Teshisi doğru mu ? Aldığımda 182.000 deydi araba aldığım adam daha yeni değiştirdik bütün zincirlerini demişti. 178.000 de değişti dedi.(Araçta zincir sesi geç çalışma vs gibi sorunlar yok.) Arabam hafif sola çekiyor. Sol lastikleri ön arka yaptırdım balans yaptırmamıştım adam ön iki salıncak değişecek çekiyor dedi. Bunlar doğru mudur ? Nasıl bi yol izlemem lazım. Bana çıkardığı liste:
    Triger seti : 140,00
    Kapak contası yağ vs : 100,00
    Arka balatalar : 55,00
    SAlıncaklar : 160,00
    İŞÇİLİK :300,00

Maddi durumlarım çok iyi değil o nedenle gitttiği yere kadar gitsin kaldığı yerde bakarız deyip daha büyük sorunlar açmadan yaptırmam lazım. Böyle bişey başına gelen aracı sesli çalışıp şunu yaptım da düzeldi diyen var mı ?Acil yardıma ihtiyacım var. Hatta şu ustaya gösterebilirsin diyen bile çok makbule geçer. İstanbul ikitellideyim.

• cileli_sofor C kullanıcısına yanıt
    Metal tabakaının üstünden geçmişiz araçta yüklü olduğu için depoyu parçalamış malesef
    Yaklaşık 2 hafta araç serviste kaldı önden temasındandolayıda ön kaput boyanıp sağ far ve tampon değişti
    Km artmaya devam ediyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Büyük geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız. Neden servisi seçtiniz ki depo depo her yerde. Dışarıda çok daha ucuza ve hızlıca halledebilirdiniz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.