Şimdi Ara

Mükkemmel çalışan ekran kartı can çekişiyor?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 sene kullandım... temizlemedim... tertemiz pırıl pırıl çalıştı o yazın sıcağında.GeForce9500 iyi demişlerdi almıştım iyi çıktı. bilgisayara format attırmak için bir bilgisayarcıya götürdüm,uğraşsam belki yapardım da neyse adam attı formatı bide o toz yumağı olmuş ekran kartını bi ggüzel temizledi. ben ''aha şimdi uçacak bilgisayar'' derken bir baktım oyunu 30-40 dk oynadıktan sonra bilgisayar yavaşlıyor...(Nba2k11,assasins creed,prototype hepsini 7-8 ay önce rahat rahat oynardım kasmazdı bile,şimdi 20-30 dk de fps 10 lara 5 lere düşüyor.) gittim bilgisayarcıya '' ekran kartında sorun vardır getir kartı garantiye göndereyim sıcaktan bitmiştir'' dedi

kafamı kurcalayan, o kart okadar tozlu iken tıkır tıkır çalışıyordu hatta götürdüğü gün 3 saat nba oynadım sorun yoktu.bi formata götürdüm, BİRDEN ''sıcaktan bozuldu'' oldu?! nba 40 dk de kasmaya başlıyordu (3FPS) adamın yanlışlıkla birşey yaptığından %80 eminim ( siz ne düşünürdünüz? )
    herhangi bir fikri olan?

• Öncelikle tozlu ekran kartı hiç bir zaman sizin yazmış olduğunuz gibi " tıkır tıkır " çalışmaz, çalışsa dahi bir yerde patlak verir.. Sen oyundayken ekran kartı sıcaklığını devamlı kontrol et, eğer sıcaklık dan dolayı bu yavaşlama söz konusu ise hiç uğraşmadan gönder garantiye onlar halletsin.
  • olayı yanlış anlattım herhalde;
    ekran kartını temizlemeyi unutmuştum, o gün 3-4 saat aralıksız oynadım, ilk aldığım günki gibiydi. sonra bilgisayarcıya götürdüm bir baktım toz yumağı heryer. adam süpürgeyle pırıl pırıl yaptı ve format attı.aynı gün gece 2 gibi başladım oynamaya ve 40 dk sonra takılmalar başladı
    şimdi Allah aşkına, aynı günde oluyor bu olay. iyice bir okuyun. ben TAM bilgisayarcıya götürmeden öncemi
    patlak verir.. 1 sene iyi olsun , tam bilgisayarcıya gitmek için kapattığım an bozulsun...
    bence yazılımsal bir sorun var ama ne?!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KurTr -- 2 Eylül 2011; 20:50:34 >
  • la felsefeci gibi yazmışın helal olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.