NEXT 2000CX USB NEXT 2000CISSÜPERUSB NEXT 2000DPCISSÜPER USB Lİ MODELLERİ SON YAZILIM İLE USB BELLEK ÜZERİNE SEYREDİLEN PROĞRAMI KAYDETME ÖZELLİĞİ KAZANDI YANİ PVR OLDU
www.nebutv.com adresind gerekli yazılımları bulabilirsiniz
USB'ye sahip bir cihazın da capture özelliği olmalıydı canım, çok iyi olmuş bu.
Personal Video Recorder tamam, kaydedilen bellek türü ve kapasitesi nedir peki?
quote:
Orjinalden alıntı: ermanpac
USB'ye sahip bir cihazın da capture özelliği olmalıydı canım, çok iyi olmuş bu.
Personal Video Recorder tamam, kaydedilen bellek türü ve kapasitesi nedir peki?
Usb Flash belleklere veya harici harddisklere kayıt yapabiliyorsun ve şuanki kapasitesi 2GB buda benim denediğimde 1 saat 16 dakika kayıt yaptı.Ama hocanın söylediğine göre bu kapasite yakın zamnada 4 GB çıkacak.İleride dahada artabileceği söyleniyor.
baska bir forumda bu cok onceden verildi. sadece kayit formati iyi degil. ve ben yaptigimda pc'de görüntü kesik kesikti. yani geliştirilmesi gerekiyor.
usb hdd ye çekimde daha iyi sonuç alındığı söyleniyor.
tv de izlerken aynı görüntüyü veriyoır mükemmel kalite walla düşünmeleri çok güzel
Çok güzel olur artarsa. 2 ve 4 GB çok az bence.
HDD olursa müthiş olur, 40 ile 80 GB arası idealdir.
120 gb usb hdd yi bağladım ve mükemmel sonuç aldım görüntü kalitesi iyi, görüntü kalitesini etkileyen unsurlar ;yayının sinyal gücü ve usb diskin kayıt hızı bunlar sonucu etkileyebiliyor ayrıca yazılımın tek dezavantajı kayıt esnasında yayını izleyememek ama bu geliştirilip sorun çözülecektir sonuç olarak pvr özelliği olmayan bir cihaza yazılım ile pvr özelliği kazandırmak büyük başarı emeği geçenlere teşekkürler..
Selamlar, 2000 CIS aldım. Kart okuyucu ile ve kingston hafızayla sorunsuz çalışıyor. Dsmart kanallarını birebir kayıt ediyor, Fakat diğer ulusal kanalları kayıt ederken Kesiklikler oluyor Usb hıza yetişemiyor zannedersem. Hangi usb hardisk markası kullanıyorsunuz.
Merhaba,uydu sistemlerine yeniyim. Piyasayı iyice araştırıp ve yorumları okuyup geçen hafta Next 2000 CIS Super Plus uydu alıcı aldım.Ancak yayınlar,şu an giriş seviyesinde kullanıcı olduğumdan olacak beni pek tatmin etmedi. İlk sorum, Daha önceden Digitürk abonesi olan birinin kartını alıp,digiturk kanallarını bu cihazda izleyebilir miyim? ikinci sorum, Digiturk abonesi olmaya karar verirsem bu cihaz yayınları izlemek için yeterli olur mu,yoksa digiturk'un uydu alıcısını da satın almam mı gerekir? Şimdiden teşekkur ediyorum..
savazagi, ne gibi sorunlar oluyor ki?
Kayıt yapmıyor ya da yarıda mı kesiyor? Yoksa senkronda mı sorun var?
Next 2000 serisini sansui pvr 7500 e tercih ederek aldım. Güzel bir cihaz Daha önce söylediğim gibi; Kart okuyucu veya kingston hafızaya (1Gb Hafızaya 1 saat kayıt ) Doğan gurubu kanallarını bire bir kayıt ediyor. Çoğu kanalı ise Sanki sinyal zayıfmış gibi kayıt ediyor izlerken hoş olmuyor. Ama dsmart kanallarında hiçbir sorun yok. Bende flash diskin yazım hızından olabileceğini düşünüyorum.
Ayrıca Digitürk var bizde sabit ücretlisinden aldık Yaramaz....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme