|
Arkadaşlar merhaba. Bugün Türk Telekom Gaziosmanpaşa Müdürlüğüne gittim altyapı çalışmaları için. 3.kata yönlendirdiler beni. Köşk Caddesi 324 sokak için projenin ne aşamada olduğunu sordum. Bizim binamıza direkt fiber hizmetin geleceğini söylediler. Saha dolapları hala test aşamasındaymış. Bu süreçte ilk olarak önceliği altyapısı hiç olmayan binalara veriyorlarmış. Evden eğitim gören çocuklu binalar varmış adsl hizmeti dahi olmayan. İlk önce onlara altyapı götürüyorlarmış. Sonrasında sırayla gideceklermiş. Bu süreç en az 2 ay en fazla Ağustos ayına kadar devam eder denildi. Ama yakın süreçte kimse fiber veya vdsl beklemesin. Bununla alakalı bir dilekçe doldurmamı istedi süreci bi nebze hızlandırması adına ama en az 2 ay sürecek aşamaların tamamlanması dedi net bir şekilde. Benim binama kablolar çekildi ancak kutu bağlanmadı. Saha dolaplarının test aşaması bittikten sonra binaya kutu konacak sonrasında dairelere çekilecek onlarında testi tamamlandıktan sonra fiber hizmeti alacaksınız dediler. Burada okuduğum bilgiler ve saha ekiplerinin verdiği bilgilere dayanarak yakın dönemde aktif olacağını bekliyordum ancak durum maalesef böyle değilmiş. Sizler de adsl dahil altyapınız varsa 2 aydan önce aktif olarak fiber veya vdsl kullanmayı beklemeyin maalesef. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt