Şimdi Ara

Müjde beyler !!Maç biter Aybaba gider

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beşiktaş yönetimi, Samet Hoca konusundaki son kararını verdi. Pazartesi günü tecrübeli hocayla masaya oturulacak ve yollar ayrılacak

Elindeki kadro darlığına ve yaşanan bir sürü sıkıntaya rağmen, Beşiktaş'ı lig üçüncüsü yapmayı başaran teknik direktör Samet Aybaba'nın siyah-beyazlı kulüpteki geleceği belli oldu. Yönetimin, Beşiktaş'ın ligin son haftasında Kayserispor'la oynanacak maçın ardından pazartesi günü tecrübeli hoca ile masaya oturup, sözleşmesini feshedeceği öğrenildi. Yöneticilerin bu karar alınırken "Aybaba'nın kriz ortamını iyi yönetemediği, futbolcularla iletişiminin sorunlu olduğu, takıma yapılan dengesiz ve ölçüsüz yüklemeler nedeniyle sakatlıkların ardı arkasının kesilmediği" görüşlerinde hemfikir olduğu belirtildi.

• Beklenen hamle.Kuru gurultu yapmayi cok seviyor bir kisim taraftar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bizimki sandım sevindim boş yere.

• quote:

Orijinalden alıntı: Madao

Bende bizimki sandım sevindim boş yere.

Vallahı ne yalan soylıyeyım 2 teknık dırektorde ıyımı kotumu cozemedım Aykut hoca baskanınız ıcerıdeyken sıkıntılı gunlerde takımı ıyı yonettı. Uefa'da takımı yarı fınale cıkarttı. Bızım hoca ınıslı cıkıslı performans gosterdı. Sadece teknık yonden bakmıyorum. Oyuncularda cok sacma sapan hatalar yaptı bızde. Yınede Samet hocaya bır turlu ısınamadım. Hakkında hayırlısı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ploff

quote:

Orijinalden alıntı: Madao

Bende bizimki sandım sevindim boş yere.

Vallahı ne yalan soylıyeyım 2 teknık dırektorde ıyımı kotumu cozemedım Aykut hoca baskanınız ıcerıdeyken sıkıntılı gunlerde takımı ıyı yonettı. Uefa'da takımı yarı fınale cıkarttı. Bızım hoca ınıslı cıkıslı performans gosterdı. Sadece teknık yonden bakmıyorum. Oyuncularda cok sacma sapan hatalar yaptı bızde. Yınede Samet hocaya bır turlu ısınamadım. Hakkında hayırlısı..

İkisi de kötü,ne transfer ne taktikten anlıyorlar,birbirlerinin kopyası her açıdan,bulundukları takımların başına gelme nedenleri de aynı,takımın içinde yetişmiş adam muhabbeti yoksa hiçbir başarıları veya özellikleri yok

• Kaynak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BySerkan™

Kaynak ?

Gece yazmayı unutmuşum sabah tan almıştım haberi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fatih Terim PSG'ye gider mi ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: heredot_t

Beşiktaş yönetimi, Samet Hoca konusundaki son kararını verdi. Pazartesi günü tecrübeli hocayla masaya oturulacak ve yollar ayrılacak

teknik direktör Samet Aybaba'nın siyah-beyazlı kulüpteki geleceği belli oldu. Yönetimin, Beşiktaş'ın ligin son haftasında Kayserispor'la oynanacak maçın ardından pazartesi günü tecrübeli hoca ile masaya oturup, sözleşmesini feshedeceği öğrenildi. Yöneticilerin bu karar alınırken "Aybaba'nın kriz ortamını iyi yönetemediği, futbolcularla iletişiminin sorunlu olduğu, takıma yapılan dengesiz ve ölçüsüz yüklemeler nedeniyle sakatlıkların ardı arkasının kesilmediği" görüşlerinde hemfikir olduğu belirtildi.

• kanımca aybaba 1 sene daha devam edecek... demedi demeyin. stadyum yapılana kadar...
  • aybaba kalmali, bu adam ilk 3 ay maas almadi, denizli bile bi yerinin korkusundan gelemedi butce dusuk diye. ligi 3. bitiriyoruz kazanirsak 2. yle ayni puanda. bu adam kim ne derse desin basarilidir kalmalidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.