Şimdi Ara

Müjdat Gezen'den Abdulhamid'in Torununa Çirkin Sözler! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
687
Cevap
3
Favori
39.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ecdadcıların anladıkları dilden konuşmuş
  • Sturmbannführer kullanıcısına yanıt
    Her şeyden önce o bir kadın

mahkemeye başvurur hakkı varsa alır yoksa alamaz o bizi bağlamaz

Burada kadına hakaret etmek nedir

Kadın hakları vs rörörörö diye ağlayanlar biri buna karşı çıkmaz çünkü karşısındaki kadın
    "kendileri gibi düşünmüyor ve her türlü küfrü hakerdiyor "

Bunlar terbiyesiz aile terbiyesi almayan kişiler bide oturmuş lar şak şak yapıyorlar bunlar kim sürekli orada toplanıp birilerine hakaret ediyorlar ikidebirde şak şak şak yapıyorlar tam şakşakçı bunlar ver 50 tl oradaki maymunu alkışlasınlar.
  • sülözışık kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardeşim.

Ne olarak tanıdın beni merak ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun yalan olduğunu bütün tarihçiler açıkladı başta İlber ortaylı neyin peşindesin johny

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bero 20 -- 8 Şubat 2017; 22:45:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Linkte ki twtitter adresindeki en beğenilen ilk yoruma bakın.

"yeter arkadaş ya Osmanlı Hanedanı'nı koruma kanunu çıkarın yada 5186'yı kaldırın sinirden patlıyorum.
    Bilgilerinize..."

Atatürk'ü koruma kanunun kaldırılması bu arkadaşın ne işine yarayacak? Ülkeyi kuran lidere hakaretler mi yağdıracak?
    Şimdi bu kişi bana göre vatan haini. Bitmiş bir imparatorluğun hanedanının sözde bir üyesine hakaret eden kişi umrumda değil.
    Özellikle bu kişi kendini bilmez biriyse ve topraklarımıza göz dikmişse.
  • -Atletli kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sturmbannführer -- 16 Haziran 2020; 14:54:9 >
  • Bu ümmetçi tayfa hadi adayı verelim deseler, tamam derler.

Az bile demiş, hatta hiçbir şey dememiş.

Ne denilmesini isteniyorsunuz, kadın kibar tabirle dalga geçer gibi adayı istiyorum diyor.

Bizim ümmetçi milliyetçilerde(!) gık demiyor.

Biri kadına çıkıp birşey dediği zaman auuuvvvv

Yazıklar olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

Eyvallah kardeşim.

Ne olarak tanıdın beni merak ettim

Senide şu saldırgan muhaliflerden zannediyordum ama karakterin sağlammış.
  • Milliyetçiliği ayaklar altına alan zihniyetin
    Ziya Gökalp i süründüren mahveden padişahın torununu savunması doğal(mı)dır?!!!
    Siyaset yapayım derken milli olmak milliyetçilik Türklük kavramı ne hale getiriliyor.
    Abdülhamit milliyetçiydi diyenler iyi düşünsün bu sözlerimi.
    Beni müjdat vs dedikleri bağlamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0z0z -- 8 Şubat 2017; 23:14:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesleğinde zirve yapmış bir kişiliğe gerçekten yakışmıyor.bu uslup bu bedene hiç oturmadı.yaşlandı bunadımı acaba.
  • yzy. kullanıcısına yanıt
    Hadi o bir şekilde yaptı. O kadar kişiden biri çıkıp diyemedi mı biri arkamızdan böyle konuşsa biz ne düşünürüz.

Hadi Müjdat öyle yılmaz ? Dahası bu insanlıkla alakalı bir durum . Yarın burada bir başkası yılmaz Özdil in kızına laf ettimi ne diyeceksiniz o zaman .

• bunları konuşmak bile midemi bulandırıyor.halka malolmuş bir kişi böyle ahlaksızca söylemlerde bulunmamalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yzy. -- 9 Şubat 2017; 0:6:28 >
  • Güzel demiş helal olsun
  • Olmuyor bunun gibi insanlara firsatcilara bunun gibi konusmak lazim.. Adam gibi adam .. Haram lokma yememis yutmamis yurdunu insanini seven vatanini bayragini seven bir adam

• quote:

Orijinalden alıntı: krstarica

quote:

Orijinalden alıntı: tycoon.emperor

Sen cikip sacma sacma konusursan boyle tepkilerde gormeyi goze alacaksin .

Ecdada bak ecdada soyu belli ama en bulanik sulardan daha karisik.

Müjdat Gezen'den Abdulhamid'in Torununa Çirkin Sözler!

Mara Despina Fatih'in annesinin asıl adı Mara Brankovic'tir. Tarih dersinde bizim (Sırbistan)okullarda okutuluyor bunlar dikkatinizi çekerim, en büyük, en akıllı padişah Sırp asıllı. Siz hiç sözde saçma meb tarih kitaplarında bunların değinildiğine tanık oldunuz mu? Aynı Bojan Sokolovic gibi namı diğer mehmed pasa sokollu

Ve işin ironik tarafı, Orhan ve Ertuğrul Gazi dışında listedeki tüm padişahların adı ARAP kökenli, anneleri yabancı, adları Arap...

OSMANLI'yı savunanlara sorarım, bunun neresinde TÜRKLÜK. Türklüğü sindirme politikaları asırlardır var.

Guzel farkli bilgiler. Sırbistanda ders kitaplarinda osmanli padisahlarimi okutuluyor ?

• Kadınlar ve çapkınlıkarı konusunda kitap yazmış ve ünlü kadınlar ile birlikte olduğunu ayan beyan ilan eden playboy olarak şaşırmadığım açıklamalar. Ama ayıp etmiş mi. Etmiş. Bahsettiği kadın evli de olabilir, sevgisi de olabilir, çocuğu da olabilir bir kadına kızmak vardır alenen cinsel taciz mahiyetinde laf sarf etmek ayrı şeyler. Kadını cinsel olarak kullanıyor kelimeleriyle bence. Uçkuruna çalışmış aklı başka yerlerde.

Merak edenler için diğer ünlü kadınlarla olan hikayelerini de kitaplarında bahsetmişti. Bunların Osmanlı ile alakası yok bir çoğu Cumhuriyet kadını!
    www.hurriyet.com.tr
    Gezen'in aşk şifreleri çözüldü
    http://www.hurriyet.com.tr/gezenin-ask-sifreleri-cozuldu-189270

Müjdat Gezen'den Abdulhamid'in Torununa Çirkin Sözler!

Gezen'in aşk şifreleri çözüldü

Hürriyet Haber

12 Aralık 2003 - 01:46Son Güncelleme : 12 Aralık 2003 - 01:46

Müjdat Gezen, hayat hikáyesini anlattığı kitabındaki şifreli aşkları ortalığı karıştırdı. Müjdat Gezen, ‘‘Galiba Ben Sanatçıyım’’ adlı kitabında, aşk hayatına dair sırlarını açıkladı. Birçok ünlü kadın ile birlikte olduğunu söyleyen Gezen'in kitapta ad ve soyadlarının başharflerini verdiği isimlerden P.S'nin Suna Pekuysal, G.A'nın da Ayşen Gruda olduğu ortaya çıktı. Birlikte rol aldığı ve ‘‘biblo gibi kızdı’’ dediği kişinin ise Nil Ünal olduğu belirlendi.
    PAYLAŞ

Yorum yaz

A

Müjdat Gezen, 18 Aralık'ta Can Yayınları'ndan çıkacak olan ‘‘Galiba Ben Sanatçıyım’’ adlı kitabında, geçmişten bugüne, ilişki yaşadığı birçok ünlü kadınla ilgili anılarına yer verdi. Kitabında sevgililerin ad ve soyadlarının ilk harflerini veren Gezen'in iddiaları, ünlüler dünyasında tartışma yarattı. Kulislerde, kitapta adı geçen ‘‘P.S’’, ‘‘U.S’’, ‘‘G.A’’ ve ‘‘S.B.O’’ gibi şifrelerin kimleri ifade ettiği konuşulurken, ünlü oyuncunun bir şaşırtmaca yaparak isimleri tersten şifrelediği ortaya çıktı. Bazı isimler de yavaş yavaş netleşmeye başladı. G.A'nın Ayşen Gruda, çoğu kişinin Perihan Savaş olarak yorumladığı P.S'nin Suna Pekuysal, bir filmde birlikte rol aldığı ve ‘‘biblo gibi kızdı’’ diye nitelediği kişinin ise Nil Ünal olduğu öğrenildi.

İşte gerçek isimler

P.S: Müjdat Gezen kitabının bir bölümünde, ‘‘P.S ile flört ediyordum. Çok ünlüydü. Askere gittiğimde U.S ile olan ilişkim de devam ediyordu’’ diyor.

Gezen'in, P.S diye tanımladığı kişi Suna Pekuysal. Pekuysal, iddialarla ilgili şunları söyledi: ‘‘Eğer Müjdat kitabında benimle ilgili bir aşktan söz etmişse bu mecazi bir aşktı... Birbirimizi çok severdik, hala da severiz. Kendisiyle 60'lı yıllarda Şehir Tiyatroları'nda çalıştık. Ama birlikte oynamadık. Ben dramlarda oynarken o, Savaş Dinçel ile birlikte komedi de oynardı... Hafif şeyler yaşadık ama o kadar. buna aşk denir mi bilemem..’’

G.A: Gezen, kitabında G.A'yla ilgili anılarını da aktarıyor: G.A ile nişan yapmaya karar verdim. Nişanlandık. Tekrar asker ocağına döndüm. Çok kısa süre sonra bizimkinin ünlü oyunculardan G.Y. ile evlendiğini öğrendim. Attım yüzüğü. Hatta, evlendiği adam yıllar sonra G.A'yı mahkemeye verdi ve ben G.A aleyhine tanıklık yaptım.

Gezen'in, G.A dediği kişi Ayşen Gruda, evlendiği dediği kişi de Ayşen Gruda'nın eşi Yılmaz Gruda. Müjdat Gezen'le 35 yıl önce flört ettiğini söyleyen Ayşen Gruda, ‘‘Müjdat ile 35 yıl önce güzel bir şeyler yaşadık. İkimiz de çocuktuk. Karaca Tiyatrosu'nda çalışırken tanışmıştık. Çocukluk dönemimizdi yani... O da evli değildi, ben de... Güzel, hoş şeyler paylaştık. Hálá benim en iyi arkadaşımdır. Onunla gurur duyuyorum, kitabını da destekliyorum. Umarım bu kitabı çok iyi başarılar elde eder. Allah yolunu açık etsin’’ dedi.

Biblo gibi kız

Müjdat Gezen, olay kitabının bir bölümünde, ‘‘Bir filmde benimle oynayan biblo gibi bir kız vardı. Onu küçüklüğünden tanıyordum. Filmde sevgilimi oynuyordu. İlişkimiz bir yıla yakın sürdü. Ona küçük bir araba aldım’’ diyor.

‘‘Biblo gibi kız’’, 1980'li yılların lolita kızı Nil Ünal'dan başkası değil. ‘‘Müjdat Gezen bana aşık olmuştu’’ diyen Nil Ünal şunları söyledi: ‘‘Müjdat Bey'le 1987 yılında iki film çevirdik. 'Hamamcı' ve 'Kocamın Karısı' isimli bu filmlerin çekimlerinde birbirimize aşık olduk. O zaman kendisi evli değildi. Rüya gibi bir aşk yaşıyordum. Çünkü Müjdat Gezen, çok esprili ve kadın ruhundan anlayan birisidir. Fakat birden bire iş ciddiye bindi. Bana çok aşık olmuştu ve evlenmek istedi. Benim ailem de, 'Müjdat gibi bir damadımız olmasını çok isteriz' diye ısrar edince korktum. Çünkü benim ideallerim vardı. Eğer evlenseydim bu ideallerimi gerçekleştiremezdim. Kendisi benim çalışmamı, bu mesleği sürdürmemi istemiyordu. Bir gün ona, 'senden ayrılmak istiyorum' dedim ve ayrıldım. Aradan birkaç gün geçtikten sonra, 'Ben uzaktan akrabam ile evleneceğim, izin verir misin?' dedi. Sonra onları ben nişanladım ve bir daha görüşmedik.’’

Serengil’in asistanı Ayşe

Bu arada Müjdat Gezen'in, ‘‘Öztürk Serengil'in 16-17 yaşındaki asistanıyla dünyam değişti. Ama eşim son derece onurlu bir kadındı. Bu ilişkiyi hazmedemedi. Ayrıldık’’ diye kaleme aldığı olaydaki 16 yaşındaki asistanın, Öztürk Serengil'in teyzesinin torunu olduğu ortaya çıktı. Öztürk Serengil'e yakın bir kişi, Ayşe ismindeki bu genç kızın, o tarihlerde Serengil'e işlerinde yardımcı olduğunu, Gezen'in de güzelliği ile herkesi kendine aşık eden Ayşe'ye platonik aşk beslediğini ama kızın ona yüz vermediğini ve ilişki boyutunda bir şeyin kesinlikle yaşanmadığını söyledi.

Perihan Savaş’la flört

Eski sevgililerinin adını açık açık söylemeye yanaşmayan ve ‘‘Şimdi onların yarısı evli, yarısının da sevgilisi var’’ diyen Müjdat Gezen, sanat merkezinde sorularını yanıtladığı Hürriyet muhabirine, bir tek Perihan Savaş aşkını itiraf etti. ‘‘Perihan Savaş ile çocuk yaşlarımda flört ettim. Ama bu, o dönemde çocuk tiyatrosunda yaşadıklarımız. 14-15 yaşlarında oldu’’ diyen Gezen'in bu sözleri, Savaş tarafından da doğrulandı: ‘‘Çocukluk yıllarımızda flört ettik. Müjdat benden büyüktü. Bugün bir gazeteci arkadaş aradı ve 1980'li yıllardan bahsetti. Ben o yıllarda İbrahim Tatlıses ile birlikteydim. Öyle bir şey olabilir mi?’’

Tebrik ederim çözmüşsünüz

Şifrenin çözülmesi ve bazı isimlerin netleşmesi üzerine Müjdat Gezen şunları söyledi: ‘‘Tebrik ederim, şifreyi çözmüşsünüz. Ama ne yazılırsa yazılsın, ben yine de hiçbir ismi açık açık söylemeyeceğim. Ayrıca şu da bilinsin ki, bu kitap sadece eski aşklarım üzerine yazılmış bir kitap değil. Bunlar sadece küçük bir bölümünde yer alıyor. Kitap benim 60 yıllık hayat hikayemi alan bir otobiyografi niteliğinde...’’

O kadar çapkın değildi

Müjdat Gezen'in kitabında eski ilişkilerini açıklaması, sanat dünyasında polemik yarattı. Birçok star, bu konuyla ilgili olarak ‘‘Müjdat çok abartmış. Bir kere o, bu kadar çapkın birisi değildi. Sakin, içine kapanık, kadınlarla konuşmaya çekinen, utanan birisiydi. Bu yazdıklarıyla kendini tatmin etmiş. Onun bu kadar çapkın olacağına asla ihtimal vermiyoruz’’ yorumunu yaptı.

Eşi ne diyor?

Geçmiş beni ilgilendirmez

Müjdat Gezen'in eşi Leyla Gezen ise, bu polemiklerle ilgili şunları söylüyor: ‘‘Ben 16 yıldır Müjdat ile evliyim ve mutluyuz. Bu bir kitaptır, magazin yönü ve geçmiş beni hiç ilgilendirmez. Ayrıca çok güzel bir kitap oldu, okuduğunuz zaman daha iyi anlayacaksınız. Bazı olayları kitabın içinden cımbız ile çekip almışlar. Kitabın konusu kadınlar değil, Müjdat Gezen'in hayatı... Ne gerekiyorsa onları anlatmış...’’

AJDA'NIN ADINI VERDİ

Müjdat Gezen, kitabının bir bölümünde şunları yazıyor: ‘‘Bir ara şu an evli olan ve anneanne rollerine çıkan S.B.O ile İzmir'de aşk yaşadık. İlk tanıştığımız gece S. bana, 'Ajda'yı dinlemeye gidelim' dedi. Ajda bana 'Programdan sonra yemek yiyelim mi' diye sordu. S. duruma el koydu. Ne erkeğim? Devrin en ünlü iki kadını beni paylaşamıyor. Ben neymişim yarabbi? S. ile bir süre aşk yaşadık. Ajda birkaç gün sonra İstanbul'a ne zaman döneceğimi sordu. Sonra uçak biletimi yırtıp, 'Benim arabayla gidiyoruz' dedi. Etiler Çamlık'taki evine geldik. Oysa karım havaalanına gitmiş beni bekliyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 9 Şubat 2017; 0:31:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sturmbannführer

Alenen hakaret edilmiyor.

Birak simdi lafi cevirme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MonitörKertenkelesi kullanıcısına yanıt
    Müjdat Gezen'in fantazi dünyası padişahlar kadar olamaz merak etme onun haremi yok

• dewr kullanıcısına yanıt
    Evet, bazı padişahların kökeni anlatılmakta, mesela özellikle 1389 Kosovo Muharebesi sonrasında Bayezid ve eşi Olivera Hrebelyanoviç (Sırp) olması sebebiyle Bayezid anlatılır. Olivera Hrebelyanoviç 1.Murat tarafından öldürülen Lazar Hrebelyanoviç'in kızıdır.

Lazar Hrebelyanoviç, çok muhterem biridir. Onuda burada anlatmama lüzüm yok ancak ilişiği olan eşler ve kişilerden dolayı Osmanlı tarihi yüzeysel ancak daha realist bir şekilde kendilerine anlatılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0z0z

Milliyetçiliği ayaklar altına alan zihniyetin
    Ziya Gökalp i süründüren mahveden padişahın torununu savunması doğal(mı)dır?!!!
    Siyaset yapayım derken milli olmak milliyetçilik Türklük kavramı ne hale getiriliyor.
    Abdülhamit milliyetçiydi diyenler iyi düşünsün bu sözlerimi.
    Beni müjdat vs dedikleri bağlamaz.

Hepinizin saçma siyasetleri, insanların özelleri tüzelleri üzerine dedikoduları veya mahalle kavgaları takım tutma türü argümanları boştur benim için. Ben ne müjdat tanırım ne başkasını ve onların dediklerini.

Benim yukarıda yazdığım şeylere cevap verebilecek muhalif Türk var mı?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.