Şimdi Ara

Muhteşem Yüzyıl (2010) (144. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.963
Cevap
16
Favori
158.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ultralisan

quote:

Orijinalden alıntı: [Romulus]

quote:

pargalı yemin ederim şu herifdeki karizma başka kimsede yok belkide türk dizilerindeki en karizma karakterdi pargalı ibrahim paşa onsuz bu dizi izlenmez bu arada fragmanda tek benmi ezio auditore da firenzeye benzettim pargalıyı

Ezio mu? hiç alakası yok bence ayrıca Ezio daha karizmatikdir Pargalıdan

hocam daha ne benziyecek saç sakal karizmatik bakışlar ha tabi bence gelmiş geçmiş en ama en karizma adam eziodur o ayrı tabi

• "Muhteşem Yüzyıl"a katılacak bir oyuncu daha belli oldu. Dizinin yeni sezonunda Hürrem Sultan ve Kanuni Sultan Süleyman’ın oğulları Mehmet’i canlandıracak karakter de belli oldu.

Eylül ayında ekrana gelmeye başlayacak olan dizinin yeni bölümlerinde daha önce Sermiyan Midyat’ın da rol aldığı “Kalbim Seni Seçti” adlı dizide rol alan Gürbey İleri de yer alacak. İleri, bu kez Şehzade Mehmet rolüyle ekrana gelecek.
  • "Muhteşem Yüzyıl"a katılacak bir oyuncu daha belli oldu. Dizinin yeni sezonunda Hürrem Sultan ve Kanuni Sultan Süleyman’ın oğulları Mehmet’i canlandıracak karakter de belli oldu.

Eylül ayında ekrana gelmeye başlayacak olan dizinin yeni bölümlerinde daha önce Sermiyan Midyat’ın da rol aldığı “Kalbim Seni Seçti” adlı dizide rol alan Gürbey İleri de yer alacak. İleri, bu kez Şehzade Mehmet rolüyle ekrana gelecek.
  • Dizi kadrosu aşırı iyi gözüküyor yeni katılanlar ile beraber.Diziyi izlemiyorum ancak bundan sonra öyle bir göz ucuyla bakacağım gibi.
  • Yine harem savaşlarına dönersek bütün sene bunlara katlanamam.
  • şehzade mehmet belli olmuş ..

''Dizinin yeni sezonunda Hürrem Sultan ve Kanuni Sultan Süleyman’ın oğulları Mehmet’i canlandıracak karakter belli oldu.

Eylül ayında ekrana gelmeye başlayacak olan dizinin yeni bölümlerinde daha önce Sermiyan Midyat’ın da rol aldığı “Kalbim Seni Seçti” adlı dizide rol alan Gürbey İleri de yer alacak.

İleri, bu kez Şehzade Mehmet rolüyle ekrana gelecek.''

http://www.haberturk.com/medya/haber/772326-hurremin-oglu-belli-oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

quote:

Orijinalden alıntı: inexo

Vay vay vay fotoğrafa bak. Yıldızlar topluluğu Real Madrid olmuş ya bunlar

Ozan Güven rüstem paşa olacak diyorlar. Rüstem Paşa tarihte çirkin bir adam olarak anlatılır. Orada bir yanlışlık olmuş

Rüstem Paşa, Mihrimah'ın kocası mı? yoksa yanlış mı biliyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viseinn

quote:

quote:

Vay vay vay fotoğrafa bak. Yıldızlar topluluğu Real Madrid olmuş ya bunlar

Ozan Güven rüstem paşa olacak diyorlar. Rüstem Paşa tarihte çirkin bir adam olarak anlatılır. Orada bir yanlışlık olmuş

Rüstem Paşa, Mihrimah'ın kocası mı? yoksa yanlış mı biliyorum?

Doğrudur mihrimah'ın kocası
  • Şehzade Mustafa'lı 3.Sezon fragmanı yayınlanmış.Bu sezon süper olacağa benziyor.

http://www.startv.com.tr/dizi/muhtesemyuzyil
  • Şehzade Mustafalı fragmanı izleyince tüylerim diken diken oldu . Bir babanın evladını oldurmesı gercekten cok zor ıs buyuk bır sabır ister

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iRugged -- 6 Eylül 2012; 20:46:26 >
  • Bu kavak yellerinin kizini ne diye almislar anlamadim gitti. Hayir anlamiyorum unlu birisi oynailmak zorunda mi illa? Yeni cikis arayan konservatuar ogrencilerinden birine gorev verin daha iyi. Mihrimar Sultan guzelligiyle un salmis biri' ayrica saclarida kizil. Bu kiz ne alaka anlayamadim?

Dizi zaten bir suru tarihi olayi carpitiyor' bari karakter tercihleri uyumlu olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: san lorenzo

Bu kavak yellerinin kizini ne diye almislar anlamadim gitti. Hayir anlamiyorum unlu birisi oynailmak zorunda mi illa? Yeni cikis arayan konservatuar ogrencilerinden birine gorev verin daha iyi. Mihrimar Sultan guzelligiyle un salmis biri' ayrica saclarida kizil. Bu kiz ne alaka anlayamadim?

Dizi zaten bir suru tarihi olayi carpitiyor' bari karakter tercihleri uyumlu olsun.

tims in torpili o.
    asli enver de aynı o da suskunlarda başrolü kaptı o da tims yapımı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: san lorenzo

Bu kavak yellerinin kizini ne diye almislar anlamadim gitti. Hayir anlamiyorum unlu birisi oynailmak zorunda mi illa? Yeni cikis arayan konservatuar ogrencilerinden birine gorev verin daha iyi. Mihrimar Sultan guzelligiyle un salmis biri' ayrica saclarida kizil. Bu kiz ne alaka anlayamadim?

tims in torpili o.
    asli enver de aynı o da suskunlarda başrolü kaptı o da tims yapımı

Aslı Enver'de yetenek var ama.
  • O fragman nedir öyle... Tüylerim diken diken oldu.
  • Hem İbo hem mustafa'nın yokluğunu kaldırmaz bu bünye
  • quote:

Hem İbo hem mustafa'nın yokluğunu kaldırmaz bu bünye

:)))))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

pargalı yemin ederim şu herifdeki karizma başka kimsede yok belkide türk dizilerindeki en karizma karakterdi pargalı ibrahim paşa onsuz bu dizi izlenmez bu arada fragmanda tek benmi ezio auditore da firenzeye benzettim pargalıyı

Oha aynen ben görünce direk Ezio lan bu demiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revoltant

quote:

quote:

Oha aynen ben görünce direk Ezio lan bu demiştim

demi hocam aynen benziyor bilerekmi yaptılar acaba
  • Güzel başladı.
  • Ezio auditore da firenze'ye benzetmişler adamı alakası bile yok.
  • 
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.