Şimdi Ara

Muhteşem Yüzyıl (2010) (141. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.963
Cevap
16
Favori
158.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: izmirlibambam

quote:

Orijinalden alıntı: inexo

140 dk dizi mi olur be

sitcom dizilerinin bile 2 saatten aşağı sürmediği bir ülkede bu süreye şaşırma bence.

bu sezon final bölümü nun anormalliği idi 2 saat 40 dk sadece yeni bölüm olarak yayınlanmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YARDIM ????

Arkadaşlar konu dışı ama konu açmayı bilmiyorum

http://videonuz.ensonhaber.com/izle/sultan-suleyman-ve-pargali-nasil-tanisti

buda çalan keman notalarını arıyorum kemanla ilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi
    şimdiden teşekürler...

maske4@gmail.com

barış
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanvoldo

YARDIM ????

Arkadaşlar konu dışı ama konu açmayı bilmiyorum

http://videonuz.ensonhaber.com/izle/sultan-suleyman-ve-pargali-nasil-tanisti

buda çalan keman notalarını arıyorum kemanla ilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi
    şimdiden teşekürler...

maske4@gmail.com

barış

Malesef soruna cevap veremicem ama konu açmak için yukarıda yeni konuya tıklarsan konu açabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HouseM.D. -- 3 Temmuz 2012; 21:57:51 >
  • Pelin Karahan'ın mihrimah olduğu kesinleşmiş galiba daha mihrimaha aşık olan mimar sinanla mustafa'nın hatununa ünlü oyuncular arnıyormuş.Kimler olur acaba?
  • Pelin Karahan olmamış bence o kdr güzel güzel dediler kız küçükken ismini bile ay parçası Mihrimah koydular, başka güzel kız yokmuydu yani...
  • ya tam olarak ne zaman başlayacak dizi başlasa artık çarşamba günlerini iple çeksem :(
  • Severek izliyorum ama bu sezon aşk meşk entrika yokmuş, savaş devlet işleri ağırlıklı olacakmış diye duydum. Yine de izlettirir kendini bence. Sabırsızlıkla bekliyorum yeni sezonu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Audrey Hepburn

Severek izliyorum ama bu sezon aşk meşk entrika yokmuş, savaş devlet işleri ağırlıklı olacakmış diye duydum. Yine de izlettirir kendini bence. Sabırsızlıkla bekliyorum yeni sezonu.

daha iyi işte daha ne istiyorsun ? bir de ''yine de'' demiş.
  • quote:

Severek izliyorum ama bu sezon aşk meşk entrika yokmuş, savaş devlet işleri ağırlıklı olacakmış diye duydum. Yine de izlettirir kendini bence. Sabırsızlıkla bekliyorum yeni sezonu.

Nerden öğrendiniz?
    İşte bu sefer dizi harika olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çöl Tilkisi

quote:

Nerden öğrendiniz?
    İşte bu sefer dizi harika olacak.

Meral okay kendisi söylemişti kanın gövdeyi götüreceği bir 3. sezon olacak diye. Sanırım savaş ve devlet işlerinin ağırlıklı olduğu bir My izleyeceğiz.Kemik kitleyi oluşturdular nasıl olsa.
  • quote:

sanmam cariyelere önem verildi gene tuba büyüküstünle anlaşmaya çalışıyorlar
  • Dizi ne zaman sezon finali yapmisti ?

Baya oldu izlemeyeli ya ne zaman baslayacak bu yeter artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuncel Kurtiz Muhteşem Yüzyıl'da.
    Yılın transferi!

Ezel'in Ramiz Dayısı Tuncel Kurtiz yeni sezonda Muhteşem Yüzyıl'da, Ebu Suud Efendi'yi oynayacak.

Ebu Suud Efendi, Anadolu'daki Osmanlı nüfusuna Alevilikten Sünniliğe geçmeleri için baskı ve şiddet uygulmakla suçlanan bir Şeyhülislam.

Üzüntüden öldü

76 yaşındaki Tuncel Kurtiz'in oynayacağı Ebu Suud Efendi iki oğlunun peşpeşe ölmesi üzerine 1574'te 83 yaşında üzüntüden vefat etmiş.
  • Ozan Güven de katılmış diziye.
  • quote:

Bunu yapacak paraları olmadığı için asla böyle bir şey olmayacak. Görüyoruz mevcut bütçeleriyle çektikleri savaş sahnelerinin halini. Devlet meselelerini de sadece iç mekan çekimleriyle halledemezler. Anca kapalı mekanlarda dedikodu ve entrika hikayeleri anlatacak kadar paraları var. Bu sezon da farklı olmayacak, hiç beklemeyin. Zaten çok ucuz göründükleri için seyirci de savaş sahnesi yerine bari entrika izleyeyim diye düşünüyor, dolayısıyla tutmaz dizi o haliyle. Meral Okay'ın rahmetli olup arkasında bir iki taslak haricinde koca bir boşluk bıraktığı gerçeğini saymıyorum bile. Senaryo onun tasarladığından bambaşka şekilde ilerliyor artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canned -- 12 Ağustos 2012; 14:40:23 >
  • Yeni yayın dönemi öncesi kadrosuna Pelin Karahan, Ozan Güven ve Tuncel Kurtiz’in eklendiği “Muhteşem Yüzyıl”a sürpriz bir ismin daha katılacağı konuşuluyor.

Bu ismin de bir sezondur ekrandan uzak olan Cansu Dere olduğu öğrenildi. Tims Productions‘ın “Ezel” dizisinin ardından yüzünü dinlendiren Dere ile görüşmelerinin sürdüğü belirtiliyor. 2014’te bitmesi planlanan “Muhteşem Yüzyıl”da Dere’ye daha önce Tuba Büyüküstün’ün adının geçtiği Mehmet Günsür’ün hayat verdiği şehzade Mustafa’nın eşi Rümeysa Haseki Sultan rolünün teklif edilip edilmediği merak konusu oldu. Diziye yeni katılan Pelin Karahan Mihrimah Sultan’ı, Ozan Güven Rüstem Paşa’yı, Tuncel Kurtiz Ebu Suud Efendi’yi canlandıracak.

-milliyet-

Bu transferlerin hepsi olursa gerçekten yıldızlar topluluğu olur. Gerçi hepsi bir pargalı değil ama. Fragman ne zaman çıkacak yakında yeni sezon başlıyor bilgisi olan var mı
  • Muhteşem Yüzyıl dizisinin son transferi Cansu Dere oldu. Dere, dizide Kanuni’nin kalbini çalan İranlı Leyla karakterini canlandıracak.
    Dere’nin hangi karakteri canlandıracağı da merak konusu olmuştu. Setten sızan bilgilere göre Dere, Kanuni’nin kalbini çalan İranlı Leyla karakterine hayat verecek. Yapım şirketi yaz başından beri güzelliğiyle dikkat çeken Leyla rolü için yüzlerce esmer ve iri siyah gözlü genç kızla çekim yapmış ama aradıkları oyuncuyu bulamamıştı. Sonunda Cansu Dere’yle görüşen yapım şirketi şartlarda anlaşıp el sıkıştı. İlk sahnelerinin de çekildiği öğrenilen Dere, yeni bölümlerde Hürrem Sultan’ı canlandıran Meryem Uzerli’nin bir numaralı rakibi olacak. Seyirciler yeni sezonda Kanuni Sultan Süleyman’ı elde etmek isteyen iki kadının nefes kesen savaşına tanık olacak.
  • Yeni oyuncular müthiş.
  • Kadro gerçekten süper olacak gibi.
    Ama Pargalı gidince bi eksiklik yaşanacak gibi
    . Ayrıca yeni sezon tarihi ve fragmanı falan var mı ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akcura -- 16 Ağustos 2012; 14:07:35 >
  • ilk fragman ne zaman?
  • 
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.