Şimdi Ara

MUHTEŞEM PIONEER S-H510V KULE HOPARLÖR ... ANKARA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sıfır ayarında ve muhteşem bir ses kalitesine sahip bir hoparlördür ...
    Sadece bir hoparlörün ön ızgarasındaki üstteki tırnakları kırık ama ne görüntüde ne de seste en ufak sorun teşkil etmiyor ...
    Kasasında , ayaklarında vs. başka yerinde hatası yoktur ...

Pioneer SH-V510 ;

Bu hoparlörler Pioneer in ilk çıkardığı en güçlü hoparlörlerden birisidir ...
    100watt 8ohm gücünde 20 şer kiloluk 2 tane devdir ....
    Hangi amfiye sürerseniz sürün en ufak tınlama yapmaz ...
    Sadece dinlemeniz gerekiyor

Net fiyat 449TL

Herkese iyi forumlar diliyorum ....

MUHTEŞEM PIONEER S-H510V KULE HOPARLÖR ... ANKARA

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technician77 -- 19 Aralık 2011; 9:24:26 >

• güzel fiyat muhterem
  • Eyvallah kardeşim , kulağın delik olsun.Anladın sen onu
  • Güzel fiyat yazmışsın + bu kulelerin bir özelliğide bi wire bağlantı (iki telli) yapılabilmesidir. Yanılmıyorsam Surround'lar 100*8 Ohm olmalı.

İyi satışlar.
  • Teşekkürler , evet bi-wire bağlantı ile güçlü bas sesleri alabiliyorsunuz ...

Evet kuleler , center ve surround lar 100watt 8ohm gücündedir ...

Şanslı sahibini bekliyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technician77 -- 18 Kasım 2011; 21:08:03 >
  • Pioneer Subwoofer satıldı fiyat güncellendi ...
  • Amfi - CD Player - Center ve surroundlar satıldı ... Şu an sadece 1 çift kule kaldı zaten oda bu serinin en gözde parçası

Satılsın diye fiyatını dibe çektim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG SH53TH-S - KULE HOPARLÖR
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • z5500 üm var ama içim gidiyo buna
  • Takas yapalım Z5500 ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: garuda

z5500 üm var ama içim gidiyo buna

Hakan al bunları. Anfini de ben veririm. Bknz dükkanım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgboy

quote:

Orijinalden alıntı: garuda

z5500 üm var ama içim gidiyo buna

Hakan al bunları. Anfini de ben veririm. Bknz dükkanım

Amfi de 2x100 watt mış ... hoplatır vallahi pioneer ları
    Evet Hakan muhteşem olur vallahi ... amfiyi al ben sana pioneer ların fiyatında güzellik yaparım

• Yoğun pazarlık isteyenlerden dolayı fiyatı 449TL yaptım ... Bu fiyattan görüşelim mümkünse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technician77 -- 19 Aralık 2011; 9:25:18 >
  • Hocam nakite filan mı sıkıştın naptın, baya bi aşağı çekmişsin rakamı önce 439 sonra 399 TL süper ötesi valla. Sanırım Türkiye'de bu fiyata bu ilan tek sana ait olsa gerek.

Kulelerin kozmetik olarak herhangi bir sıkıntısı yoksa harbiden çok ucuz parası olan kaçırmasın, 2 tane collector edition parası.

İyi satışlar.
  • Yok hayır çok şükür nakit sıkıntım şu an yok sadece aynısından kendim kullanıyorum bunlar 1 çift evde fazla duruyor ...
    Evde koyacak yer de yok eşim sıkıntı yaratıyor malum bayanlar bu işlerden anlamıyor

Bende lazım olan kişiye bir güzellik yapmak açısından çektim 399TL ye fiyatı ... Bu fiyata satılmazsa çok yazık olacak diye düşünüyorum

Umarım ihtiyacı olan birisine gider ve bu güzelim hoparlörleri kullanır ...

Yine söylüyorum sakın fiyatına aldanmayın ne kozmetik olarak ne de ses olarak en ufak kusuru yoktur ... Dediğim gibi sadece ön kapağının üstteki iki tırnağı kırık onuda hafifçe tutturunca sıfır gibi oluyor ... kasada ve sürücülerde ne zorlanma , ne tamir ne de başka bir problem var ... Sadece satılsın ve evde yer açılsın yeter

Teşekkürler ...........

• Bu hoparlör bu fiyata kaçmaz Pazarlık cüzzi miktarda olacaktır ayrıca takas yoktur ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technician77 -- 19 Aralık 2011; 9:25:56 >
  • hocam kargo ne kadar tutar bu ürün için ADANA/KOZAN
  • Kargosundan önce kargoda hasar görür mü onu düşünmek lazım , çünkü hassas bir ürün her türlü risk var ben o riskin altına girmek istemem ancak sizin Ankara da tanıdığınız varsa gelip elden alır , alan kişi kargoya verir bende zan altında kalmam ...

Kargosu da tahminimce şube teslim 60TL civarı tutar diye düşünüyorum ... Ama bu rakamı vermeye değer mi derseniz bence değer sonuçta piyasa fiyatının yarısından daha az bir ücrete almış olacaksınız ...

Karar sizin , saygılarımla ..........
  • quote:

Orijinalden alıntı: technician77

Kargosundan önce kargoda hasar görür mü onu düşünmek lazım , çünkü hassas bir ürün her türlü risk var ben o riskin altına girmek istemem ancak sizin Ankara da tanıdığınız varsa gelip elden alır , alan kişi kargoya verir bende zan altında kalmam ...

Kargosu da tahminimce şube teslim 60TL civarı tutar diye düşünüyorum ... Ama bu rakamı vermeye değer mi derseniz bence değer sonuçta piyasa fiyatının yarısından daha az bir ücrete almış olacaksınız ...

Karar sizin , saygılarımla ..........

haklısın hocam malesef anladara tanıdıgım yok neyse hocam hayırlı satışlar

• Teşekkürler
  • Bir kolon beğenirim İzmir çıkar, başka beğenirim Antalya çıkar. Bunu da beğendik Ankara çıktı. İstanbul dakiler ise ne hikmetse (bana denk geliyor ) bozuk çıkar. Emrah bey, İstanbul'a taşınma durumunuz var mı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.