Şimdi Ara

Muhteşem ötesi İnterlude server(dı bi aralar )... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
5.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: CyberAngel_II

anlatıklarınıza göre biraz fazla abartı gibi geldi bana. zaten +99999 bilmem ne kadar enchant , bilmem ne kadar hp, vs.. oyunun temelini deişitiriyor.
    herşeyin orjinali iyidir bence. ama renkler ve zevkler tartışılmaz.

Kesinlikle katılıyorum ama arada farklılıkta gerek İnsan biyerden sonra aynı şeyleri yaparken sıkılıyor .
  • Bende C5 var nasıl yapcaz interlude rar halinde pacth fln var mı Acele yardım İndirim Hemen
  • of ya şimdi update ediyorum ve animationstaki 18.rtp die bi dosya var yarım saattir yüklemi gıcık oldum.

• eed bnde animations dayım şuan
  • interlude u kurdum ama critical eror verio
  • allahım bende yaptım inş critical error vermez inş
  • oh beee vermedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: silence_shoot

interlude u kurdum ama critical eror verio

Nerede critical error veriyor
  • beyler siz hangi serverdasınız ya ? bu servera girdim dün kimse yoktu belkide vardır ama hiç karşılaşmadım varsanızda nickleri yazarmısınız ulaşabilelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: MORFEUS

quote:

ya en başta oyunu çalıştırınca interlude penceresi gelio ama oyuna girmeden critical verio oyunu baştan kurdum tekrar update ediorum yine critical verirse interlude client i indircem

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: MORFEUS

quote:

ya en başta oyunu çalıştırınca interlude penceresi gelio ama oyuna girmeden critical verio oyunu baştan kurdum tekrar update ediorum yine critical verirse interlude client i indircem

bence öyle yapma sadece system dosyasını sil o kendi system dosyasından update etmezmi? yanlışmıyım diğerlerini silmeye grk yok bence...

• eed çok güzel yine hata verdi sorun ne bilmiorum ama artık interlude istemiorum
  • quote:

eed çok güzel yine hata verdi sorun ne bilmiorum ama artık interlude istemiorum

şansa bak adamdaki ya ben bile üzüldüm o nası üzülmesin
  • yaw siz sanslısınız yıne ben charı kastım eline +111 am acu werdim armorunu fln yaptım o chara giremiyorum hata werio
    ama baska charlara girio
  • simdi bende interlude serwer war.yani kuruLu we bu 0yunu 0ynayabiLirim yane.

indirdigim patchi yani ---http://l2server.cz/patch.rar --- d0syasını nereye aticam aciL...?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cr0m -- 28 Temmuz 2007; 16:21:27 >
  • İcinde system klasörumu cıkıyor cikiyorsa lineage2 dizinine at degiştirilsinmi diye sorar evet diceksin
    Sonra syteme klasörune girip l2 exe tikliyip gireceksin
  • c0k c0k c0k sa0L kardes 0Ldu criticaL err0r faLan da y0k 0yundayım 0h bee

Nick : Cr0m yardima ihtiyacim war biraz eray we digerLeri
  • ab0w Lag 3051 :S giriLmi0r biLe nese gece kasariz artik

Nick : Cr0m
  • eray abi baq buda benim char

Muhteşem ötesi İnterlude server(dı bi aralar )...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yamakasa123 -- 29 Temmuz 2007; 17:09:46 >
  • oha sizcede bi gariplik yokmu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.