Şimdi Ara

Muhtemel Şampiyonluğunuz şimdiden kutlamak isterim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
1.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sezonun şampiyonunun Beşiktaş olacağını düşünüyor.
    Evet bu sezon şampiyon büyük bir ihtimalle Trabzon-Beşiktaş arasında geçecek. (Hani şu malum rüzgarlar eserde çok çok ters birşeyler olmazsa.)

Ancak şuan ligde en iyi takım olarak Trabzon u görmeme ve ekip olarakta onları en iyi ekip olarak düşünmeme rağmen şampiyonluğun Beşiktaş a gideceğini düşünüyorum.

İkinci ihtimal ise Trabzonun şampiyonluğu. Bu ihtimal sizin şampiyon olma olasılığınızdan biraz daha düşük bence.

FB de bana göre gerçekten ligdeki çok çok iyi bi kaç kadrodan birisine sahip. FB ye buna rağmen niçin bukadar az şans verdiğimi düşünürseniz, evet söylediğim gibi biraz düşünürseniz niçin böyle düşündüğümü anlarsınız.

Saygılar.

• Belli olmaz,ilk toparlanan şampiyon olur.
  • 4. haftadan şampiyon belli olur mu Allah aşkına. Daha 28 hafta var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beşiktaş ilk yarıda 1-0 öne geçiyor Eskişehir'i 2'yi atıp işi bitiremiyor maç 1-1 bitiyor,Asteras maçı Beşiktaş yine ilk yarıda 1-0 öne geçiyor ancak yine 2'yi atamıyor maç 1-1 bitiyor.Şu ana kadar 4 lig maçında da sadece 1'er gol atabildik,eğer hücumda bunun üzerine çıkamazsak şampiyonluk hayal her maç kabus olur,çünkü görüldüğü üzere Beşiktaş 1-0'ı koruyabilecek,onun üzerine yatabilecek bir takım değil.
  • Takımının köyü oynadığını gören başka takımları şampiyon ilan ediyor artık...
    Ama şampiyon ilan ettikleri takıma baksalar onlar da oyun oynayamıyor.
    Bence bu yıl da biz şampiyon olacağız...Sonradan tutunup ligi koparacağız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz Beşiktaş'ın maçlarını izlemediniz herhalde, Beşiktaş şampiyon olacak bir futbol oynamıyor, halbuki şampiyonluğun güçlü adaylarına göre oturmuş bir futbol oynaması gerekirken t.direktörünün yetersizliği yüzünden Beşiktaş futbol olarak çok geride.

• 2 aydır bunu söylüyorum
    Yönetim ve taraftar daha fazla sahip çıksa olimpiyat dışında bir sahada oynansa uzak Ara olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gelecek Adına Tavsiye(ciddi)
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beş hafta doldu mu ya Hemen başladık ''şampiyon beşiktaş olur''
  • Şampiyon biziz. Küçük bir ihtimal Akhisar'ın da şansı var..
  • Ne Beşiktaş'ı ? Sanki Beşiktaş çok iyi.

İnşallah Akhisar olur. Hak eden onlar.
  • Kusura bakmayın kimse alınmasın ama Ne Fener ne Beşiktaş ne de Galatasaray ben Şampiyon olacağım arkadaş dercesine oynamıyor. O yüzden bu sözler hikaye.
  • Denizli veya Yanal bize gelecek diye tahmin ediyorum seçimden sonra öyle bir durum olursa bizim takımda olabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aga bu futbolla şampiyon olacaksak olmayalım daha iyi..koca sene bu oyunu mu çekecez biz
  • Ben belli olduğu için değil. Sadece tahminimi yazdım.

Daha öncede 2007-2008 sezonunda FB iyi bir ivme yakalamış Bitime 5 hafta kala 2 puan önde ve iyi futbol oynuyordu. Herkes FB nin şampiyon olacağını söylüyordu. Beşiktaş ve Sivas ise 5 puan geridelerde onların kopacağı söyleniyordu. Ama hiç öyle olmadı.

Ben isi ikincilik bile zor. Umalım ki şampiyonlar ligine gidebilelim dedim.

Çevremdekilerin ısrarı üzerine 29 uncu hafta daki galibiyetimizin üzerine büyük bir iddaya girdim.

Dedim ki:

FB bu sezon şampiyon olsun bende bikini giyer dolaşırım.
  • Arkadaşlar ben birde düzültme yapayım. Ben bu başlığı lig başlamadan açacaktım. Ancak biraz tembelliğime geldi.
  • JamesKırkRobertLars kullanıcısına yanıt
  • Ya bi sacmalamayin allah aşkına.4.haftada şampiyon ilan edilen tek ülkeyiz. Büyükler rezil top oynuyor.lig rezil,hakemler rezil.yayıncı kuruluş futbolu parmağında oynatıyor.Federasyon rezil bir yönetim gösteriyor. Bu ülkede futbol adına tüm pislikler belli , ama sampiyon belli değil

• Geçen seneyi unutmayın beyler, Beşiktaş 4'te 4 yapmıştı ve yine benzer şeyler konuşulmuştu. Bazı takımlar geç form tutar bazıları erken form tutar sonradan düşer. Futbolda rüzgar kolay yön değiştiriyor, özellikle bizim ülkemizde...
  • Mustafa Denizliyi önce getiren şampiyon olur, 3 büyüklerin 3 hocasındanda bir cacık olmaz.
  • Burası Türkiye. Şampiyonluğu bir takımdan alırlar istediklerine verirler. Kimseninde sesi çıkmaz.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.