Şimdi Ara

Muhtemel Rakipler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bildiğim kadarıyla gruplarını 2.bitiren ekiplerle karşılaşıyoruz. Şu an grubunu son maçlar öncesi lider bitirmeyi garantileyen birkaç takımdan biri olduğumuz için 2.liği kesin olanları yazıyorum
    Inter
    Sparta Prag
    Bayer Leverkusen
    Napoli

Yanlışım varsa düzeltin ama anladığım kadarıyla bu takımların 2.liği kesinleşti

• İyi takimlar umarim Spartayi cekeriz adamlar bizden nefret edecek ama olsun
    Egemenlik ve saltanat hiç kimse tarafından hiç kimseye, ilim icabıdır diye; görüşme ile, münakaşa ile verilmez. Egemenlik, saltanat kuvvetle, kudretle ve zorla alınır. Osmanoğulları, zorla Türk milleti'nin egemenlik ve saltanatına el koymuşlardı; bu musallat olmalarını altı asırdan beri devam ettirmişlerdi. Şimdi de, Türk Milleti bu mütecavizlerin hadlerini ihtar ederek, egemenlik ve saltanatını, isyan ederek kendi eline açıkça almış bulunuyor. Bu bir olupbittidir. Söz konusu olan; millete saltanatını, egemenliğini bırakacak mıyız, bırakmıyacak mıyız? Meselesi değildir. Mesele zaten olupbitti haline gelmiş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, mutlaka olacaktır. Burada toplananlar, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce uygun olur. Aksi takdirde, yine gerçek gerektiği şekilde ifade olunacaktır. Fakat ihtimal bazı kafalar kesilecektir. 1922 (Nutuk II, S. 691)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

Beyler bildiğim kadarıyla gruplarını 2.bitiren ekiplerle karşılaşıyoruz. Şu an grubunu son maçlar öncesi lider bitirmeyi garantileyen birkaç takımdan biri olduğumuz için 2.liği kesin olanları yazıyorum
    Inter
    Sparta Prag
    Bayer Leverkusen
    Napoli

Yanlışım varsa düzeltin ama anladığım kadarıyla bu takımların 2.liği kesinleşti

12 tane grup var. Daha 8 takım dahil olcak verdiğin listeye. Baktım şimdide muhtemel rakibimiz olabilecek 12 takımın 3-4 tanesi bizim baya altımızda. Ama geriye kalan 8 tanesi dişimize göre veya bizden güçlü. Bide ŞL'den gelecek takımlar var tabi City falan gelebilir.
    Daha Fazla Göster
  • ŞL'den gelecek takımlar sakat.
    FRIENDS Arrow / Blue Mountain State / Breaking Bad / Chuck / Da Vinci's Demons / Game of Thrones / Gossip Girl / House M.D. / How I Met Your Mother / Lost / Misfits / Prison Break / Shameless / Sherlock / Siberia / Skins / Spartacus / Supernatural / The Big Bang Theory / The Walking Dead / Black Sails / Vikings / House of Cards / American Horror Story / Dexter / The 100 / The Oz
  • Evet gelecekler var. Dediğim gibi bunlar puan durumuna göre 2.bitirmesi kesin olanlar. Diğer grupların kiminde ilk 2 belli ama 1 ve 2 belli değil. Kiminde 3 takım yarışıyor. Ben kesin olanları yazdım. CL'den gelenler grup 1.leriyle mi 2.leriyle mi eşleşiyor onu bilmiyorum
    PSN : nickfalanyok
  • Bunlar ne ya ? Hani kolay rakip gelecek deniyordu...

SAMSUNG GALAXY S III
    4.8" Super AMOLED 720p HD Gorilla Glass 2 Ekran | Exynos 4412 Quad Chipset | Quad-core 1.4 GHz Cortex-A9 İşlemci | Mali-400MP GPU | 16/32/64 GB Depolama | 64 GB kadar MicroSD ile Arttırılabilir Hafıza | 1 GB RAM | Bluetooth v4.0 A2DP, EDR | 8 MP 3264x2448 pixels, Autofocus, LED Flash Kamera | 1080p HD Video Kayıt | TV - Out MHL | Android OS, v4.0.4 (Ice Cream Sandwich) İşletim Sistemi
  • Inter'i abartmaya gerek yok aynı şekilde Napoli de yukarıda arkadasın dedığı gibi geçen sene kı Napolı değil ama yinede çok etkili oyuncuları var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: [DMC]

Tottenham,Liverpool 2'ci bitirecekler

İngiliz takımları UEFA'da pek kasmıyorlar, Liverpool'un kadrosu da bizden çok da iyi değil hatta kötü bile.
    FRIENDS Arrow / Blue Mountain State / Breaking Bad / Chuck / Da Vinci's Demons / Game of Thrones / Gossip Girl / House M.D. / How I Met Your Mother / Lost / Misfits / Prison Break / Shameless / Sherlock / Siberia / Skins / Spartacus / Supernatural / The Big Bang Theory / The Walking Dead / Black Sails / Vikings / House of Cards / American Horror Story / Dexter / The 100 / The Oz
  • Daha çempıyıns lig var, zorlu rakipler çok. Hayırlısı olur umarım.
    Viktoria Plzen
    Newcastle
    Stuttgart
    Napoli
    Inter
    Basel
    Sparta Prag
    Tottenham
    Leverkusen

Bu nedir abi

Orijinalden alıntı: Black Rosé Immortal

Liverpool
    Viktoria Plzen
    Newcastle
    Stuttgart
    Napoli
    Inter
    Basel
    Sparta Prag
    Tottenham
    Leverkusen

Bu nedir abi

Daha CL var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.