Şimdi Ara

muhendislik okumak icin uygun vakif universiteleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ygs siralamam 38 bin lys ile daha da ilerliyecek. Istanbul disina cikmak istemiyorum yildiz teknik veya marmara universitesi olmazsa ozelde burslu okumayi dusunuyorum. Muhendislik icin hangi vakif universitelerini onerirsiniz ? Ya da genel olarak en iyi ozeller universiteler neresidir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben ışık üniversitesi makine mühendisliği bölümünde okuyorum son sınıf öğrencisiyim.Hem İstanbul'dan kopmamak hemde vakıf üniversitesin de okumak istiyorsun ben sana ışık üniversitesini bir öğrencisi olarak Işığı öneririm.makine mühendisliği bölümünü %100 İngilizce veya Türkçe okuma alternatifi var, lab dersleri 4 er kişilik gruplarla yapılmakta bence bu önemli bir şey deneyleri birebir pratik etme şansın oluyor ve bu sayede dersler daha eğlenceli geçiyor.Bunun yanında bana kalırsa beni en çok tatmin eden şey hocalarımın İTÜ nün hocaları olmasıydı.(Bu yüzden sınavlarda ve derslerde hatırı sayılır bir zorlukta oluyor.).Bir diğer önemli konu okul bir patron okulu değil yani sahibi yok işi gücü sadece eğitim olan bir vakfın üniversitesidir.( Fevziye mektepleri vakfı). Eksiklerine gelecek olursak ışık ne kadar İstanbul'da olsa da şilede olması(şehir merkezine 60 km uzaklıkta) biraz can sıkıyor İstanbul'un cıvıltısından uzak kalıyorsunuz.Buna rağmen kesinlikle düşünülmesi gereken okullar arasında olduğuna inanıyorum.

• Isik universiteside aklimda bulunan universitelerden biri olcak sagol.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En kalabalik universiteler
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.