Şimdi Ara

Mühendislik Okumak Gerçekten Zor mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
11.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞamlıReis

quote:

Orijinalden alıntı: korkusuzmo

quote:

quote:

quote:

quote:

durum o kadar ciddi yanii

Ya kız arkadaş sorunun yoksa oku iyidir.Ama üniversite ortamında kızlı erkekli takılmak istiyorum diyorsan endustri tam sana göre.Hem ortaya karışık ordan burdan.Ben mesela ee okuyorum ama endustriciler ile takiliyorum çünkü kız oranı fazla,kulüp etkinlikleri falan oluyor güzel yani.Hem makina,ee,pc kadarda kasıntı bir bölüm değil ama zor yinede

Hangi üniversitedesin

Koü'deydim İTÜ'ye geçtim

o nasıl bir uçarak geçiştir ? tekrar sınava mı hazırlandın yatay geçiş mi

Tekrar hazırlandım bu sene.Yataydan geçmek çok zor.Bir arkadaşım geçti benimle birlikte kocaeliden ama çok şey istiyor

%95 gelecek

seni tebrik ediyorum ve hayranlık duyuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Last Armbender

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

quote:

YTÜ'de Elektronik Haberleşme Mühendisliği okuyorum. 7. senem bitti ama okula toplasan 2 sene gitmişimdir. Buna rağmen derslerin %60'ı bitti.

Peki ne kadar çalıştım? Toplasan 500 saat ancak çalışmışımdır bu kadar dersi geçmek için. 1000 saat çalışırsan bir mühendislik bölümünü rahatlıkla bitirebilirsin, garanti veriyorum. Ha ortalama belki 3'ü geçmez ama yaparsın.

Bu sürelerin dışında (Okula gittiğini varsayıyorum) istediğini yapabilirsin. Oyun da oynarsın, arkadaşlarla da buluşursun, keyif de yaparsın, hatta başka konularda da uzman olabilirsin. (Hi-Fi, Donanım, Felsefe, Teoloji, Powerlifting ve bilek güreşi olmak üzere uzmanlaştığım en az 6 alan var) Kısacası, her şeyi yaparsın ama benim gibi okulla alakan "hiç" olmazsa en az 8 senede biter, benden demesi.

bu sene başlıyorum izmirde, ya bilgisayar ya makina bakalım..

Makine için bile toplamda 1000 saat fazla fazla yetecektir, hatta artacaktır bile, garanti veririm.

Sen yine de bana uyma, adam gibi çalış, adam gibi gerekenleri yap ve iyi bir mühendis ol.

zaten iyi bir mühendis olmak istediğim için zaman kalır mı dedim, şu anlık tek sorunum pasif kişiliğim, girişken olmam gerekiyor söylenenlere bakarsak

• Eşek bağlasan bitirir, yeter ki ortalama derdi olmasın, ben bir eşek kadar olamadım ama dediğimin arkasındayım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ya kız arkadaş sorunun yoksa oku iyidir.Ama üniversite ortamında kızlı erkekli takılmak istiyorum diyorsan endustri tam sana göre.Hem ortaya karışık ordan burdan.Ben mesela ee okuyorum ama endustriciler ile takiliyorum çünkü kız oranı fazla,kulüp etkinlikleri falan oluyor güzel yani.Hem makina,ee,pc kadarda kasıntı bir bölüm değil ama zor yinede

Hangi üniversitedesin

Koü'deydim İTÜ'ye geçtim

Tekrar hazırlandım bu sene.Yataydan geçmek çok zor.Bir arkadaşım geçti benimle birlikte kocaeliden ama çok şey istiyor

%95 gelecek

Teşekkür ediyorum kardeşim yolun açık olsun,umarım işinin ehli bir mühendis olursun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ege'de bilmüh okuyorum. Okula neredeyse hiç gitmiyorum. Önemli bulduğum dersleri kaçırmıyorum sadece. Sınav zamanı dışında hiç çalışmıyorum. Ama sınav zamanı bir hafta boyunca çalışıyorum. 3.42 ortalama var. Dersleri biliyorsan zaten projeleri yapmak zor olmuyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hangi üniversitedesin

Koü'deydim İTÜ'ye geçtim

%95 gelecek

Teşekkür ediyorum kardeşim yolun açık olsun,umarım işinin ehli bir mühendis olursun :)

sizde öyle , hayatta başarılar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

YTÜ'de Elektronik Haberleşme Mühendisliği okuyorum. 7. senem bitti ama okula toplasan 2 sene gitmişimdir. Buna rağmen derslerin %60'ı bitti.

Peki ne kadar çalıştım? Toplasan 500 saat ancak çalışmışımdır bu kadar dersi geçmek için. 1000 saat çalışırsan bir mühendislik bölümünü rahatlıkla bitirebilirsin, garanti veriyorum. Ha ortalama belki 3'ü geçmez ama yaparsın.

Bu sürelerin dışında (Okula gittiğini varsayıyorum) istediğini yapabilirsin. Oyun da oynarsın, arkadaşlarla da buluşursun, keyif de yaparsın, hatta başka konularda da uzman olabilirsin. (Hi-Fi, Donanım, Felsefe, Teoloji, Powerlifting ve bilek güreşi olmak üzere uzmanlaştığım en az 6 alan var) Kısacası, her şeyi yaparsın ama benim gibi okulla alakan "hiç" olmazsa en az 8 senede biter, benden demesi.

bu sene başlıyorum izmirde, ya bilgisayar ya makina bakalım..

Makine için bile toplamda 1000 saat fazla fazla yetecektir, hatta artacaktır bile, garanti veririm.

Sen yine de bana uyma, adam gibi çalış, adam gibi gerekenleri yap ve iyi bir mühendis ol.

zaten iyi bir mühendis olmak istediğim için zaman kalır mı dedim, şu anlık tek sorunum pasif kişiliğim, girişken olmam gerekiyor söylenenlere bakarsak

Aynen dostum, yoksa seni ezerler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.