Şimdi Ara

mühendislik okumak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim amacım mühendis olmak şehirdeki çoğu anadolu lisesi gelirken abimin aklına uyup sağlığı en başa yazdım sağlık meslek lisesi geldi ben mühendis olmak istiyorum en büyük amaçlarımdan biri nasıl bir yol izlemeliyim

• sen sınıflarını güzelce geç , bu arada ygs-lys ye çalış... ordan iyi bir puanla istediğin programı okuyabilirsin. Tıp,hukuk,mühendislik vs :) Sormak istediklerin varsa sorabilirsin.
  • çok teşekkür ederim abi :)ben türkiyede okumak istemiyorum iş garantisi yüzünden fizik ve biyolojim iyi olduğu için bilim olimpiyatlarına katılmak istiyorum sağlık meslekte olduğum için bir problem çıkarmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: jedi_sith21

çok teşekkür ederim abi :)ben türkiyede okumak istemiyorum iş garantisi yüzünden fizik ve biyolojim iyi olduğu için bilim olimpiyatlarına katılmak istiyorum sağlık meslekte olduğum için bir problem çıkarmı

Yanlış anlama da,sağlık meslek lisesinden olimpiyat olayı zor.
    1-İlgilenen hoca yok (en önemlisi)
    2-özel fen liserinde çocukları derste varmış hibi gösterip olimpiyatlara hazırlarlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: daedlus

quote:

Orijinalden alıntı: jedi_sith21

çok teşekkür ederim abi :)ben türkiyede okumak istemiyorum iş garantisi yüzünden fizik ve biyolojim iyi olduğu için bilim olimpiyatlarına katılmak istiyorum sağlık meslekte olduğum için bir problem çıkarmı

Yanlış anlama da,sağlık meslek lisesinden olimpiyat olayı zor.
    1-İlgilenen hoca yok (en önemlisi)
    2-özel fen liserinde çocukları derste varmış hibi gösterip olimpiyatlara hazırlarlar.

evet biliyorum lise 2 de anadolu lisesine gidebiliyormuyum diye merak edyiorum
  • Anadolu saglikeslek lisedinden anadoluya nakil olmaz kardeşim ben böyle biliyorum,aynı okul türleri arasında oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ygs kolayda lys zor bir sınav mühendislik için mf-4 çalışman lazım yani sayısalın iyi olmalı bence abin en iyisini yapmış ileride kpss'den 60 puan alıp atılırsın keşke bende zamanında çalışığ sağlık mesleğe gitseydim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar Mühendisliği okumak
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 9-) Konu başlıklarının açtığınız konunun içeriği ile ilgili olmasına özen gösteriniz. Konuları, lütfen ait oldukları alt bölümlere açınız. Bölüm ve başlık ihlali yapılan konular kilitlenecektir.

|| Eğitim ve Sınavlar Bölümü Kuralları ||
    http://forum.donanimhaber.com/m_75186677/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.