Şimdi Ara

MÜHENDİSLİK İSTEYENLER BİLGİSAYAR,YAZILIM,ENDÜSTRİ SEÇMELİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Boun Cmpe 4.sınıf öğrencisi bildirdi.Makine,inşaatın çalışma koşulları çok kötü.
    Endüstri 4.0 ile yazılım,bilgisayar,endüstri mühendislerinin değeri artacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • hocam bilgisayar seçtim ama endüstriyi de bir yandan düşünüyorum karar veremedim, açıkcası birkaç kişi toplanıp start-up kurmayı düşünüyorum bunun için daha mantıklı geldi
  • endüstrinin bildiğim kadarıyla okuması daha kolay.Yazılım,işletme dersleri de alıyorsun.Yazılım olarak bir bilgisayar mühendisi kadar algoritma görmezsin.Data structures felan görmezsin.Fakat istatistik,simülasypn dersi felan aldıkları için analizi felan bilgisayarcıdan iyi yaparsın.Veri bilimcilerin azımsanmayacak kısmı endüstrici.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam o kendini geliştirme klişesinin yanında bilgisayara ilgisi bilgisi ve hobisi olan birisi gazi ankara uludağ kocaeli akdeniz dokuzeylül osmangazi anadolu gibi üniversitelerde okumali mi yada siz olsaniz napafdiniz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DeepMind kullanıcısına yanıt
    biraz daha entrepreneur, kişisel gelişim konuları ilgimi çekiyor baktığın zaman endüstri daha yakın geliyor, bilgisayardan mezun olursam endüstrinin yaptıklalrını yapabilirim herhalde benzer yerlerde çalışabiliyorlar sanırım
  • elektrik elektronik mühendisliği hakkında ne düşünüyorsunuz hocam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gıreykınayt -- 31 Temmuz 2018; 13:44:29 >
  • Makineci olarak makine tavsiye etmem. Saçlarınıza Akşar düşüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xKisaBoylu X kullanıcısına yanıt
    ben olsam bölümde okuyanlara mesaj atarım.birinci sınıfta yaptıkları ödevleri karşılaştırırım.hocalar stanford mitden olsa bile iyi ders anlatamıyorsa hiçbir önemi kalmıyor.Bilgisayar mühendisliğinde neredeyse trdeki her ünide ders programları aynıdır.Kimi automatayı 4 te verir kimi 2 de.Bu meslekte en önemli şey proje yapmaktır.Kim olduğun değil nerede okuduğun değil yaptığın iş önemlidir.Sizin yerinizde olsam sosyallik açısından ankara,istanbul,izmir arasında tercih yaparım.eskişehir de iyi bir tercih olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam sıralama değil de üniversite ve öğretimi iyiyse seçer yürürsün. mesela akdenizin sıralaması düşük seçilmez denir ama seçilmeme sebebi bu değil. ben bölümden hoca ile konuştum ve bana dediği şey "aklın varsa buraya gelme, ben de kurtulmaya çalışıyorum" bir hocanın bunu demesi ne demektir?
  • Bu tip yonlendirmeleri cok sacma buluyorum. Ne istiyorsaniz onu olun her alanda hem gelisebilir hem de fazlasiyla para kazanabilirsiniz. Sirf gelecek vaadettigi icin istemediginiz halde bu bolumleri secmeyin cok zorluk cekersiniz hayatiniz biter. Makinede de insaatda da iyi yerlere gelebilirsiniz. Onemli olan isi sevmek, isi yaparken mutlu olmak.
  • Ankarada bilgisayar okumak istiyorum ama üniversite seçemedim bir türlü. Odtü falan gelmiyor zaten de, gaziyi de yazmayı düşünmüyorum. Önerilerinize açığım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anadolu bilgisayara kötü diyorlar bilgisi olan var mı hoca yokmus sanırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.