öncelikle S.A. arkadaşlar bu sene ikinci senem mf4 90 bindeyim başından beri mühendislik istiyorum (bilgisayar,inşaat,elektrik elektronik mühendisliği) en sonunda selçuk elektrik elektronik mühendisliği yazmaya karar verdim dershanediki hocam yazma o bölümü herkes müh. okuyor iş bulamassın onun yerine hemşirelik veterinerlik yaz dedi konu hakkında görüşü olan yazabilirmi.
quote:
Orijinalden alıntı: grkankot2
bence de sağlık alanına yönelmelisin o sıralama için en iyisi o
sağlık düşünüyorum da içimden gelmiyor okumak hep mühendislik istedim 4 sene okuyup boşta kalmamakta istemiyorum.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: t3l3f0n12
quote:
sağlık düşünüyorum da içimden gelmiyor okumak hep mühendislik istedim 4 sene okuyup boşta kalmamakta istemiyorum.
okurken ingilizce ve bölümle ilgili kurslara gider veya çalışıp tecrübe kazanırım diyorsan yaz. ben dokuz eylülde makina 4.sınıftayım 35bin ile girdim .şu halimle çıksam iş bulmam baya zor. anca part time çalışıp 1-2yıl , ondan sonra adam akıllı işe girebilirim ki part time çalışmayı da 1 sene uzattıgım senede yapacağım:)
eyvallah çok teşekkür ettim son olarak okuma diyorsun yani :D
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
okurken ingilizce ve bölümle ilgili kurslara gider veya çalışıp tecrübe kazanırım diyorsan yaz. ben dokuz eylülde makina 4.sınıftayım 35bin ile girdim .şu halimle çıksam iş bulmam baya zor. anca part time çalışıp 1-2yıl , ondan sonra adam akıllı işe girebilirim ki part time çalışmayı da 1 sene uzattıgım senede yapacağım:)
eyvallah çok teşekkür ettim son olarak okuma diyorsun yani :D
suan tercih yapcak olsaydim ayni siralamayla,muhendislik secmezdim.endüttürü müh okurdum .muhendis sayilmazlar ama muhendisler işte sözde. 90binle yazma bence muhendislik. ille de yazcam dersen makina yaz en azindan digerlerine gore daha kolay is bulunur. ama cekilir mi ? bence cekilmez