Şimdi Ara

MÜHENDİSLİK İÇİN STAJ :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayar müh. okuyorum, staj için başvurduğum yerler hep parasız stajyer kabul ediyor. kimse para vermek istemedi :))

sorum şu; kendi oturduğum ilde(nispeten küçük bir il) kalıp bedavaya çalışıp staj mı yapayım yoksa daha büyük bi şehirde başka bir staj yeri mi aramalıyım? tabi onun masrafı da ayrı olucak, kalacak yer filan :/

• Universite stajlari zaten %99 parasizdir hocam sadece amac iyi bir yere girip orda dikis tutturmaktir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çevremdeki arkadaşlarım 700-800 lira aldıklarını söylüyorlar. sallıyor olabilirler tabi
  • Aynı durumdayız.Benim araştırmama göre firmaya göre değişiyor.Ama bu miktar genelde 200-300 civarı.Bilmem istisnaları sayar mısın ama DGS ile geçenler bilgili olduklarından bu paraları rahatlıkla alabiliyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red John

Aynı durumdayız.Benim araştırmama göre firmaya göre değişiyor.Ama bu miktar genelde 200-300 civarı.Bilmem istisnaları sayar mısın ama DGS ile geçenler bilgili olduklarından bu paraları rahatlıkla alabiliyorlar.

dgs ile gelenler daha mıı başarılı oluyor uygulamada falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt__gl -- 5 Kasım 2012; 1:02:05 >
  • quote:

Aynı durumdayız.Benim araştırmama göre firmaya göre değişiyor.Ama bu miktar genelde 200-300 civarı.Bilmem istisnaları sayar mısın ama DGS ile geçenler bilgili olduklarından bu paraları rahatlıkla alabiliyorlar.

200-300 olsa kabul ederim zaten allah bereket versin

evet o DGSlere sinir oluyorum çok bilgililer
  • @mrt__gl ... Kesinlikle çok daha iyi durumdalar.Nedeni gayet basit önceden görmüşler dersleri şu an çok rahatlar.Temelleri gayet sağlam oluyor.

@kaptan hadron ... Ben de kabul ederim,ama bulabili miyim pek emin değilim.İyi yerde staj yapmak istiyordum,ancak not ortalamasına bakıyor çoğu yer bu yüzden ben ümidimi kestim.Boşa geçecek staj günleri beni bekliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nyanko Sensei -- 5 Kasım 2012; 1:06:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

@mrt__gl ... Kesinlikle çok daha iyi durumdalar.Nedeni gayet basit önceden görmüşler dersleri şu an çok rahatlar.Temelleri gayet sağlam oluyor.

@kaptan hadron ... Ben de kabul ederim,ama bulabili miyim pek emin değilim.İyi yerde staj yapmak istiyordum,ancak not ortalamasına bakıyor çoğu yer bu yüzden ben ümidimi kestim.Boşa geçecek staj günleri beni bekliyor.

benim de öyle olucak büyük ihtimalle. bide torpilsiz iyi bir yere girmek imkansız gibi. :/

kaçıncı sınıfsın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptan hadron

quote:

@mrt__gl ... Kesinlikle çok daha iyi durumdalar.Nedeni gayet basit önceden görmüşler dersleri şu an çok rahatlar.Temelleri gayet sağlam oluyor.

benim de öyle olucak büyük ihtimalle. bide torpilsiz iyi bir yere girmek imkansız gibi. :/

kaçıncı sınıfsın?

2.Sınıf.Evet torpil önemli.Ben buldum öyle ama gitmek istemiyorum son çare orayı elde tutuyorum.Tabi para falan yok.Git-gel işi sadece.
    Şimdi ise yurt dışındaki firmaları araştırıyorum.Eğer uygun fiyatlı bir yer bulabilirsem hem dil hem staj hem tatil olarak düşünüyorum.Tabi bunları düşünüyorum şimdilik.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaptan hadron

çevremdeki arkadaşlarım 700-800 lira aldıklarını söylüyorlar. sallıyor olabilirler tabi

stajda 800TL kurumsal firmaların normalde verdiği bir ücret, şaşıracak birşey yok ama kurumsal firmalar verir bu ücreti. Mesela Turkcell'de staj yapan arkadaşlarım ilk ay 800+sigorta parası (200TL civarı), sonraki 2 ay 800'er TL aldılar. Birçok kişiden de yine bu rakamları duydum.

Gel gelelim ki bunu yapan çok az şirket var. Sen para kazanmak istiyorsan çalış, staj okulun bir parçası, ordaki amaç meslek öğrenmek ve piyasayı görmektir para kazanmak değil.
  • kaptan...Aslında biz biraz bu konuda şansız bir bölümdeyiz.İş olanaklarının yüzde doksanı İstanbul ve çevresinde.Geri kalanı ise İzmir ve Ankara dolduruyor.Yüzde 1 lik kısımda anadolu oluyor zaten.
    Bu arada sen kaçıncı sınıftasın?
  • ben de 2.sınıftayım.

haklısın iş imkanı var ama her yerde değil. zaten mezun olduktan snra istanbul veya ankara düşünüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.