Şimdi Ara

Mühendislik İçin PC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Catia,Cad gibi programları sorunsuz çalıştıracak bir bilgisayar arıyorum.Oyun oynamayıda seviyorum fifa falan sorunsuz oynamak isterim önerilerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

• Bütçenize göre değişir ama HP Victus tavsiye ederim.

• Iceberg_Lettuce kullanıcısına yanıt
    Güzel duruyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iceberg_Lettuce kullanıcısına yanıt

iyi gibi duruyor hocam benim bütçe işte maks 9K ama daha ucuz yollu bir şey olursa tadından yenmez

• LELEB kullanıcısına yanıt
    2 hafta önce hp victus 1 tb 16 gb ramli modelini 9200 TL'ye aldım. Uzun kullanımı hakkında pek bir bilgim yok ama bilgisayar gayet güzel işlemcisi de ekran kartıda oyuna ve mühendislik programlarına yeterlidir. Kasası plastik fakat yinede kaliteli plastik diyebilirim. Cpu sıcaklığı eğer triple A bir oyunda ayarları fullemisseniz 90 dereceye varıyor ( her laptopta istisnasız öyle zaten). Onun dışında conan exiles fifa forza horizon 4 gibi oyunlar gördüm fan sesi rahatsız etmedi ve çok ısınmadı. Bana göre en önemli avantajlarından biri oyun bilgisayarı olmasına rağmen çok şık bir görüntüsü var ( kalas bir görüntü yok). Ayriyeten şarjı diğer oyun bilgisayarlarına göre çok daha iyi gidiyor. Tabii ki bir ultrabook gibi değil. Diğer muadillerine göre çok ucuz olduğu için bunu tercih ettim ama rekabetçi oyun oynuyorsanız da 60hz ekranı olması sıkıntı olabilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Ben 8.900 e almıştım 512gb ssd ve 16gb ramli modelini sürekli indirime giriyor biraz beklerseniz ucuza alabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • destinyanus kullanıcısına yanıt

Hpcam cad catia falan açabiliyor mu rahat şekilde

Denemedim fakat youtube'da hintli bir arkadaş cad programını solidworksu deniyor. Öğrencisin herhalde zaten öğrenciler için fazlasıyla yeter bi laptop. Rtx 3050 ve 5600h güzel ve güncel işlemci ile ekran kartları.

• Mühendislik öğrencisiyim hocam bu dersler için almak istiyorum.pc hakkında pek bilgim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LELEB -- 12 Eylül 2021; 23:25:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.