Şimdi Ara

Mühendislik İçin Hangi Vakıf Üni. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sana tavsiyem; tercih etmeyi düşündüğün okula kesinlikle git. Mezun ve öğrencilerle konuşmayı sakın unutma. Tanıtım ekibine pek fazla güvenme. Sorgulamaktan çekinme. Gezdiğin ve düşündüğün okulları kıyasla. Fiyat olarak her okul maalesef zamlanıyor. Önemli olan, verdiğin paranın hakkını alabilmek.
  • YGA kullanıcısına yanıt
    haklısınız istediğim bölüm zaten özellerde var genelde ve şuan en çok öne çıkan Bahçeşehir daha detaylı araştırma yapıp karar vericem İstanbul Aydın Üniversitesi ile kıyasladığım zaman çok daha öne çıkan bi okul ama sınav sonrası daha detaylı araştırma yapacağım
  • Bau da aynı anda EE Müh ve B. Müh okuyorum size şunları rahatlıkla söyliyebilirim.

Okulu bitirmek açısından bakıyorsanız Bilgisayar veya Yazılım mühendisliğini bizim okulumuzda çok rahat yata yata bitirirsiniz.

Ama eğer hard core birşey istiyorsanız Elektrik Elektronik veya Biyomedikal müh öneririm.

Bu arada 3 yılda yaklaşık 8.000 tl artarak 28.800 tlye yükselen bir okul ücretide mevcut onuda hesap etmeniz gerekir.(seneye minimum 30.000tl diyceklerdir)

Ama YGA isimli arkadaşımıza bu konuda katılıyorum "Bahçeşehir Üniversitesi'nde okunmaz. Bunu söyleyebilirim sadece."
  • cemir7 kullanıcısına yanıt
    Biyomedikal Mühendisliği'ni Bahçeşehir'de kimseye önermeyin bence. İnanılmaz güzel ve geleceği olan bir bölüm bu kadar kötü okutulur ve bu kadar göz doldurucu bir reklam yapılabilir. Okul işini çok iyi yapıyor. Bahçeşehir'de okuyan kitle belli bir kitle zaten. Bu kitlenin nelerden oluştuğunu ve beklentilerini söylemek bana düşmez.
  • İş artık kendini kanıtlamaya bakıyor, okul rengini belli etti.Hakkımızda hayırlısı olsun.
  • yazdıklarınız için ikinizede çok teşekkür ederim şok oldum desem yalan olmaz bu yazılanlardan sonra gözüme İstanbul Aydın Üniversitesi güzel gelmeye başladı nerdeyse ApplyBAU hakkında görüşleriniz nelerdir her yazana %50 burs veriyolar deniyor bu okulun kalitesini büyük ölçüde düşürmez mi?
  • Bysawyer17 kullanıcısına yanıt
    Yukarıda da belirttiğim gibi, Applybau tamamen yurtdışındaki üniversite sistemlerinden kopyalanmış ve uygulanmaya çalışılan bir sistem. Türkiye'deki eğitim sistemi ile yurtdışındaki eğitim sistemi arasındaki büyük farklılıklar maalesef bu sistem kararlaştırıldığında düşünülmemiş. Sanıyorum reklam amaçlı ve kendini kaliteli gösterme amacıyla yapılan bir kampanya bu. Sistem üzerinde detaylı düşündüğünüzde karşınıza çok basit çürük noktalar çıkıyor. Birkaç tanesini hemen belirtebilirim;

- Formu başkasına doldurtabilirim.
    - Formu yalan yanlış doldururum.
    - Amacım sadece burs almak olduğu için kötü olan bir yeri oldukça iyi bir şekilde abartabilir ve göz boyayabilirim.
  • YGA kullanıcısına yanıt
    haklısınız biraz daha detaylı araştırınca BAÜ den tamamen soğudum o kadar para verip bu sorunlarla karşılaşmak berbat bi durum yazılım için İstanbul Aydın Üniversitesi yazıcam sanırım hem evime yakın hemde fiyat olarak daha ucuz aynı sorunlar yine var ancak seçtiğim meslekte kendini geliştirebilmen çok önemli ve az sayıda okulda olduğu için fazla avantajı olmayacak okulun bana.
  • Arkadaslar akdeniz üniversitesinde bil mühendisligi acılıyo bu sene sizce puanı kac olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.