Şimdi Ara

Mühendisliği Kötüleyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim ve bir çok arkadaşımın gibi hayalimiz mühendislik en sonunda sıkılıp üyelik açıp yazıyorum
    yok parak yok diye ağlamayın 4 yıllık fakülte bitirip pısırık adamlar olarak mezun oluyorsunuz iş görüşmesinde ne versen yaparım abi ne iş olursa olsun yaparım olarak çıkarsanız ağlarsınız yok 1.000 lira 1.500 lira maaş alıyorum

diye burda insanların kafasını karıştırmayın o kişiler kendilerini biliyor

yahu 4 sene okumussun kazanmıssın kusura bakmada SAF MISIN O MAAŞI KABUL EDİYOSUN ÇEK RESTİNİ

• Resti çek ve simit sat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ispartakus

Resti çek ve simit sat

Simit satsan daha çok kazanırsın yalnız. Ev temizlesen saati 50 liradan temizlikçi yok lan.

• siz edin pısırıklar bin lirayı edin edin demekki o kadar hakediyorsunuz iş vereninde işine gelir tabi yahu fakülte bitiriyorsun hiç okuma çalışşsan aynı para zaten neyin kafasındasınız siz ya insanları caydırmak için tercih dönemlerinden beri bazı insanlar yok mühendislik şöyle yok böyle ilk 10k candır gerisi yazmasın neyin peşindesiniz

KENDİNE YEDİREN 1K YI KABUL ETSİN
  • Eğer iyi bir mühendissen zaten o maaşı vermezler verenede arkadaşın dediği gibi resti çekin piyasayı düşürmeyin,1000-1500 e inanmıyorum en düşük 2500 ile başlanır (sıradan mühendis)

• oh be sonunda forumda bişey bilen biri çıktı ortaya .arkadaşım sana helal olsun .böyle aptal konular açanlar belli zaten hepsi düşük seviyeli kıskanç aptallar .sanki odtü boun yıldızda okumayanların canı yok .sanki onlar 4 yıl çalışmıyolar .ben şunu savunuyorum arkadaş iş sende biter .sen yatarak okursan tabi iş bulamazsın birz çabalaman lazım
  • Türkiye'yi donanımhaberden ibaret sananlar, insanlar o parayı muhtaç. Rest çek demeyle olmuyor millet sizin gibi baba parası yemiyor.

• adnan mersedes A kullanıcısına yanıt
    ben muhtaç değil demiyorum bir mühendise çok az ya sen fakülte bitiryosun 4 -5 yıl okutuyorlar masrafların ama alacagın para bu değil.

babadan param çok olsa şuan zaten ygs kasmam . tatilde olurdum :)
  • valla mühendislik ya da mimarlık kötü değil kendinde bitiyo kişinin. kendini geliştirmeye müsait meslekler. bin liraya da çalışırsın 10 bin liraya da
  • kardeş sen şuanda mühendislik mi okuyorsun yoksa ygs sınavına mı gireceksin? ben mühendislik okuyorum ama tıp için tekrar hazırlanacağım kararımı verdim. temel mühendisliklerin her biri her yıl en az 10bin mezun veriyor. bu çılgınca bir rakam hatta çılgınca bile inan az kalıyor ciddiyeti anlaşılmıyor. mühendislik fakültesini sırf puanım burayı tuttu deyip gelen biri sakın mühendislik yazmasın bu arkadaşlar resmen intihar ediyor göz göre göre uçuruma ilk adımı atıyorlar. İLGİNİZ YOKSA PUANINIZ DİĞER GÖZDE MESLEKLERE YETMİYOR SADECE İLERDE BANA MÜHENDİS DİYECEKLER DİYE GİRECEK OLAN ARKADAŞLAR SAKIN BÖYLE BİR HATAYA DÜŞMEYİN. BEN BU HATAYA DÜŞEN CANLI KANITIM VE SİZİ UYARIYORUM HAYATINIZI BENİM GİBİ MAHVETMEYİN!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kovaladımsevdiğimi -- 16 Temmuz 2015; 0:16:54 >
  • torpilin olmadan staj yeri bile bulamıyosun biraz gerçekçi olalım lütfen
  • forumdan sevdigimim birinin guzel bir imzası var

keci bu sakalları bosuna agartmadı

aga siz muhendisligi bitince size uzay mekigi falan mı yaptıracaklarini dusunuyorsunuz resti cekmis alt tarafı yapacagin iki sey cizmek bi program yazmak vs olacak

sen kabul etmezsen senin bolumden 10k tane daha muhendis var illa biri kabul eder adamlar. sen gelmedin diye issiz kalmaz

birde 10kya girince 5 bin maasla baslayacaksın diye biseyde yok 10kya giremzesen ac kalırsın diye biseyde yok

ama 10kda mezun olunca 5k maas alan 10 kisi varsa girmeyenlerde 3 kisi vardır

not:bilkentliler haric bilkent gerek networku gerek yurt disi olanaklari sayesinde en az 7000 amerikan doları +yol +yemek+sigorta+jakuzi ile baslarsiniz

tabi ask hayatiniza da yansir bu artik kiz istemeye gidince ev araba is yerine bilkentte okudu mu diye soruyorlar msea dayim odtu mezunu oldugu icin bi turlu evlenemdi 33 yasaina geldi cok uzuluyorum haline simdiki aklim olsa odtude muhendislik okuayacagima b****te guvenlik gorevlisi olur yuksek ilsna. yapardim diyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kimse kimsenin tercihine karışamaz, her koyun kendi bacağından asılır kardeşlerim. Kimi 5 bin liraya işe başlar şanslıdır,torpillidir veya donanımlıdır kimide işsiz kalmamak için körelmemek için 1500 liralara işi kabul eder. Anlamakta zorlanılan olay şu ki mühendislik okuyan insan bir piyango bileti almış olur, çekilişten yüksekte çıkabilir düşükte maaş olarak, Nasreddin Hocanın deyimiyle ya tutarsa mantığıyla kendini bir şekilde bir kulvarda geliştirirsin kimine 5 verirler bu birikimine kimine de 2. Herkes kendi tercihini özgürce yapar sonradan iyi kide bu bölümü seçtim der yada keşke seçmeseydim der, umarım 2. sözü söyleyenlerden olmazsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.