Şimdi Ara

Mühendisler ve İbbf'ciler bi bakın buraya.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler teknoloji fakülteleri nasıl ya bilen varmı? Az önce gazi teknoloji fakültesinin facebook sayfasına baktım, yok teşkilatlar, yok ülkücüler, yok yemin törenleri, ful erkek, resimlerde 3-5 tane çarık çürük kız haricinde kız göremedim. Okulun resimlerine baktım birde, sanayi ortamı gibi, hiçbir fark yok. Benim puanım ancak buralara yetecek teknik lise çıkışlıyım zaten, normal mühendislik fakültesine yetmiycek, mecburen buraya gitmek zorunda kalıcam, puanları çok düşük zaten. MF'den ham 220-230 al girersin, imalat müh, metalurji müh, end. tasarım mühendisliğine falan. Bitirince mühendissin onda bi sıkıntı yok, ama bitirene kadar insan hayattan soğur be 4 sene o kadar erkeğin arasında.

Sizce lys'ye 1-2 ay kala ful edebiyat kasıp 56 sorudan 40-45 yapabilirsem, işletmeye falan girerim, böyle bişey yapayımmı? Ama işte işletme bitirince ne olacağın belli değil, herkes işletme mezunu ülkede.

Bi yanda mühendis olacaksın ama okulda hiçbir sosyal aktivite olmıycak, 4 sene gidip geliceksin. Diğer yanda işletme okuycaksın, iyi kötü bir çevren olucak, az çok bi sosyal aktivite olucak, ama bitirince ne olacağın belli değil.

4 senemin, gençlik yıllarımın saçma sapan geçmesini istemiyorum açıkcası, siz olsanız ne yapardınız?

İBBF'cilerde kampüsteki ortamdan, üniversiteye girdikten sonraki hayatlarındaki değişikliklerden bahsederse, beni biraz bilgilendirirse rahatlarım.
    Mühendislilerde bahsetsin, kampüsten ve hayatlarından.

Teşekkürler.

• Up
  • UP.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    avukat arkadaşlar bi bakın
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.