Şimdi Ara

Mühendisler Eşşeğin Ayağını mı Alıyor Arkadaş?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu nedir yahu tıpa yönlendiren herkeste aynı laf var. Mühendis aç geziyor mutsuz para yok. Tıpçılar ayda 10k para yapıyor.

Ben bilkent endüstriden çıksam bu durumda mı olacağım bi açıklım getirelim beyler şu duruma.

mf3 sıra 2900
    mf4 sıra 2000

Ankara tıp Bilkent endüstri arasında kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SH4K3R -- 3 Temmuz 2013; 2:13:00 >

• Sence ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hahaha bunu diyen adama bi tarafımla gülerim sen severek mühendislik yaparsan ve kendini geliştirirsen o doktorları 10a katlarsın. için rahat olsun mühendislerde çok güzel kazanıyor
  • bak bu sefer kendim bişey söylemiyorum. sana tavsiyem git doktorlarla ve mühendislerle konuş. anlayacaksın ki ne doktorlar para içinde yüzüyor ne de mühendisler aç. sana tavsiyem git konuş. anlayacaksın ki durum burada anlatıldığı gibi değil. işini iyi yapan her zaman iyi kazanır. hangisini severek yapacaksan ona git.
  • Yakında ilk 1K ya giremeyenler işsiz kalacak boşuna tercih yapmasınlar diyecekler. Sen onların lafına bakma bunlar ya ego tatmini yada rakip eleme çabaları sen nereyi istiyorsan orayı yaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygrammar -- 3 Temmuz 2013; 0:58:33 >
  • ilk 10kdaki mühendis yatmadığı taktirde aç kalmaz.iyi de kazanabilir.ama sıralama düştükçe risk de artmaya başlar.sonuçta garantisi yok.

Boğaziçi itü odtü bilkent. Artık herkes bu etiketlere öncelik veriyor.

• +1 aynen katılıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Okumamış kişiler ne yapıyor
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • PÖFF ne açı ya 1 sene kpss çalısan mühendis devletten 3bin tl para alıyor tıp okuyanların çogundaki dünyayı ben yarattım havasını anlamıyorum buradaki iyi niyetli arkadaşları tenzih ediyorum
  • walk_alone91 W kullanıcısına yanıt
    Şuan öyle bir şey yok,mühendis bir tanıdığımın maaşı devlette 3000 liradan az.
  • bilgehankalkan kullanıcısına yanıt
    benmde bi tanıdığım 3000den fazla aldığı oluyor arazi tazminatlarıyla birlikte yabancı dil de önemli
  • Bu bahsettiğiniz mühendislerin yaşlar kaç peki ?
  • arzu eden arkadaşlar buradan bakabilirhttp://forum.memurlar.net/konu/1737496/ mühendis maaşlarına ortalama 3000
    hiç bi özel firmada iş bulamıyorsan bir sene sıkarsın biraz kpss çalısırsın mühendis aç falan değil aç olanlar kendinde arasın birazda sorunu
  • Özel daha cazip geliyor devlette kalmam gibi
  • Nicotinell konuya bekleniyor

• aga 10k pls.
  • Kötü bi ftr mi yazayım yoksa yıldız makina mı??

• itü makina mı ege diş mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heavy Armored Knight

Bu nedir yahu tıpa yönlendiren herkeste aynı laf var. Mühendis aç geziyor mutsuz para yok. Tıpçılar ayda 10k para yapıyor.

Ben bilkent endüstriden çıksam bu durumda mı olacağım bi açıklım getirelim beyler şu duruma.

mf3 sıra 2900
    mf4 sıra 2000

kardesim elalemin lafini hic dinleme. onlara sorsan 3-5 senee tip ayaga dusecek, bu devirde muhendisler ac, ezcacilik bitti, elini sallayan hukuk okuyor...meslek birakmadilar memlekette. ha su gercek ki hangi bolume gidersen git GARANTİ olmadigini dusunuyorum. serbest piyasa ekonomisinde herkes biraz daha para kazanmak, bi basamak atlamak icin yapmadik sey birakmiyor. yani bilkent endustri de tip da okusan uzerine kurslara gideceksin, dil ogreneceksin, mumkunse yuksek lisans falan..bunlar sart.

bir kere bilkent endustri ulkenin en iyi 3 endustri bolumunden birisidir. harika bir ogretim kadrosu oldugunu soyluyorlar. egitime ayrilan kaynak cok buyuk. fiziksel kapasite cok yeterli. kampus hayati ve sosyal ortam cok guzel. is cevreleriyle tanisma ve yurtdisi imkanlari fazla. ben degil okuyanlar soyluyor. ben de gezmek icin kalmistim buyulendim. bir kez kotu bir sey soyleyen gormedim. bilkent endustri hayata 1-0 onde baslamaktir gibi geliyor.

ankara tip da ayni sekilde, baskentin kalbinde turkiyenin en koklu tip fakultesi. fazla soylenecek birsey yok. bilkent icin soyledigim cogu sey gecerli

bence burada yapman gereken mesleki ilgi seviyeni olcmek. ben anatomi ogrensem mi daha mutlu olurum, modelleme ve optimizasyon mu ogrensem daha mutlu olurum diye sorgula. bu kadar ince arastir ve kararini ver. yoksa ikisinde de para sikintisi olmayacaktir diye dusunuyorum ben, mutlu olmana oncelik ver

• quote:

Orijinalden alıntı: Vermillion.

quote:

Orijinalden alıntı: Heavy Armored Knight

Bu nedir yahu tıpa yönlendiren herkeste aynı laf var. Mühendis aç geziyor mutsuz para yok. Tıpçılar ayda 10k para yapıyor.

mf3 sıra 2900
    mf4 sıra 2000

kardesim elalemin lafini hic dinleme. onlara sorsan 3-5 senee tip ayaga dusecek, bu devirde muhendisler ac, ezcacilik bitti, elini sallayan hukuk okuyor...meslek birakmadilar memlekette. ha su gercek ki hangi bolume gidersen git GARANTİ olmadigini dusunuyorum. serbest piyasa ekonomisinde herkes biraz daha para kazanmak, bi basamak atlamak icin yapmadik sey birakmiyor. yani bilkent endustri de tip da okusan uzerine kurslara gideceksin, dil ogreneceksin, mumkunse yuksek lisans falan..bunlar sart.

bir kere bilkent endustri ulkenin en iyi 3 endustri bolumunden birisidir. harika bir ogretim kadrosu oldugunu soyluyorlar. egitime ayrilan kaynak cok buyuk. fiziksel kapasite cok yeterli. kampus hayati ve sosyal ortam cok guzel. is cevreleriyle tanisma ve yurtdisi imkanlari fazla. ben degil okuyanlar soyluyor. ben de gezmek icin kalmistim buyulendim. bir kez kotu bir sey soyleyen gormedim. bilkent endustri hayata 1-0 onde baslamaktir gibi geliyor.

ankara tip da ayni sekilde, baskentin kalbinde turkiyenin en koklu tip fakultesi. fazla soylenecek birsey yok. bilkent icin soyledigim cogu sey gecerli

bence burada yapman gereken mesleki ilgi seviyeni olcmek. ben anatomi ogrensem mi daha mutlu olurum, modelleme ve optimizasyon mu ogrensem daha mutlu olurum diye sorgula. bu kadar ince arastir ve kararini ver. yoksa ikisinde de para sikintisi olmayacaktir diye dusunuyorum ben, mutlu olmana oncelik ver

Yanılıyorsun dostum Türkiyenin doktor açığı 10 yıla anca kapanıyor

• Benimde bir sorum var. Son zamanlar bilkenti cok duymaya basladim. 2k ya giren adam odtu bogazici demiyorda bilkent diyor ornegin. Ozel olmasina ragmen devlet yerine tercih ediliyor. Neden.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.