Şimdi Ara

Mühendis Oktay (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
139
Cevap
1
Favori
20.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fenerbahceli olarak gsden nefret ediyorum ama tribun teroru konusunda en son laf atilacak tribun gs tribunudur, hele hele besiktaslilarin bu konuda konusmasi komik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 8888LİVERPOOL8888

fenerbahceli olarak gsden nefret ediyorum ama tribun teroru konusunda en son laf atilacak tribun gs tribunudur, hele hele besiktaslilarin bu konuda konusmasi komik

ne olduğun belli bas git buralardan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soho

quote:

Orijinalden alıntı: canus

quote:

daha önce açılan konu KİLİTLENMİŞ!!!!
    kilitlenmiş bir konuya zaten mantıken birşey YAZILAMAZ!!!!

mühendis oktay'ı o günde unutmadık,
    bugün de unutmadık,
    yarın da UNUTTURMAYACAĞIZ!!

ultraslan tribün liderinin mühendis oktay'ın katiline sahip çıktığını tüm ülkeye duyurmaya devam edeceğiz.. bu konu bunu öğrenmemize ve ultraaslan'ın nasıl bir zihniyete sahip olduğunu da tüm ülkeye göstermiştir.

katile sahip çıkan bir camianın taraftar grubu varken bu olaya asla "münferit" denilemez, bu olayın katılini sahiplenen ultraaslan bu tarz olayları yaşatanlara sahip çıktığının da KAPI GİBİ kanıtıdır.

nefretimsin galatasaray!!!

10 senedir biliniyordu o adamın öyle olduğunu daha yeni öğrenmişsin aışırı gaza gelmişsin kendi çapında tepki koymaya çalışıyorsun.Bilinçli eiğitimli sadece galatasarayı tutan seven adamın zaten o grupla işi olmaz.

nefretimsin çikolata!!!

evet yeni öğrendim,
    benden başka yeni öğrenenler de var... ne yazık ki her gün galatasaray hakkında farklı rezillikler öğreniyoruz.

cevabın yok mu? ultraaslan gibi galatasaray'a ait önemli bir taraftar grubunun mühendis oktay'ın katiline sahip çıkmasına ilişkin iki laf edememişsin..tasviff etmiyoruz..onaylamıyoruzdan öte dediğiniz adam gibi bir laf yok..

ultraaslan'ın bu davranışından sonra kimse bu olaya münferit diyemez..katile sahiplenen ultraaslan ne demiş bakalım.

"bu alemde tek reis; sebo reis, pazara kadar değil ölene kadar seninleyiz"
    ultraaslan

yazıklar olsun...

galatasaray gibi dostun olacağına fenerbahçe gibi düşmanın olsun, kim demişse alnından öperim.

Ne zamandır bu konunun açılıcağı günü beklemenden zaten maksadın belli oluyordu. O insanın ölümü senin zerre kadar umrumda değildi aslında, tek amacın renklerle insanları ayırmak, kendi çocuk dünyanda atar yapmak. O adamı vuran benim gözümde neyse senin gibi bu tarz vakaları kendine fırsat bilip insanlar arasında fesat çıkaran, kin ve düşmanlık yaratan adamlarda odur. Arada bir bilgisayarın başından kalk, insanların arasına çıkta bi silkelen, kendine gel. Değer mi acaba diye kendine sor. Ha yok nefretin katlanılamaz boyuttaysada çek vur 3-5 galatasaraylı da sen de rahatla bizde rahatlayalım. Öbür türlü nefretin laf kalabalığından, boş konuşmaktan öteye gitmiyorç

• Mekanın cennet olsun reyiz türk futbol tarihinde kara bir lekedir bu olay
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Three Dimensions

Mühendis Oktay

Muzaffer Şirin şimdiki uA'nın lideri Sebahattin'dir.

Mühendis Oktay

öncelikle vahşice katledilmiş, linç edilerek öldürülmüş mühendis oktay'ımızın mekanı cennet olsun, Allah rahmet eylesin.

bu içleri dağlayan olayı yapanlar için "münferit" diyoruz, tüm camiaya mal edilemez diyoruz ama bu neyin nesidir şimdi? bu olayın katili "münferit" ise ultraaslan mühendis oktay'ın "münferit katilini" nasıl tribün lideri yapıyor?

bir galatasaylı'dan bunun açıklamasını bekliyoruz.. tasvip etmiyoruz...olmaması gereken bişeyyyy...diye uyduruktan teyyare laflarala değil ADAM gibi bir açıklama bekliyoruz..mühendis oktay'ımzın katilini ulrtaaslan nasıl tribün lideri yapabilir??

ultraaslan bir "münferit grup" değildir..ultraaslan galatasaray taraftar grubunu temsil eder,

ultrasalan her olayda zeytinyağlık misali açıklama yapacağına mühendis oktay!ı katleden adamı nasıl tribün lideri yapmış onunla ilgili bir açıklama yapsın.

eğer bir açıklama yapamıyorsa da bu olaya çıkıp kimse "münferit" demeyecek..münferit bir katili tribün ldieri yapmak bu konuyu müferitlikten çıkarar haberiniz olsun.

Bu olay münferit değilki zaten.50 kişilik grubun işlediği bir suç münferit olamaz kim münferit diyor.Gerçekten hiç kimse istemez böle bir adamın bırak tribün lideri olmasını trübünde bile olmasını istemez.Ultraaslan gs taraftar grubunu temsil etmez.sadece gs taraftar grubunun kendine ultra aslan dıyen kısmını temsil eder.Tıpkı çarşı gibi tıpkı gfb gibi.Senin gibi bende yeni öğrendim o katilin (hemde tam katil çünkü ne kendini korumak için ne yemek için ne başka bir değer için değil,sadece ve sadece zevk için katletmiştir) tribün lideri olduğunu.bu yasalar olduğu sürece bizz daha çookk açıklama bekleriz.ölen öldüğüyle kalıyor.çünkü biliyoruzki sende bende (ailesi hariç) herkes yarın unutacak hatta o katiller bile çoktan unutmuştur. takii gelecek sene bugune kadar.işte öyle yasalar olmalıki ailesi unutacak o katillere unutturmayacak bu yaptıklarını.ceza evinde cezasını çektikten sonra bile unutturmayacak.her stada hatta bayramlar için bile girmek istediğinde almayacak sen zevk için adam öldürdün diyecek.sürekli hatırlatacak.anca ozaman bu olaylar biter.

• Bunu yapanların insanlığından şüphe ederim.Bunun rengi vs. yok.Bir insana suçu günahı yokken 50 kişinin saldırmasını ve bu kişilerden bazılarının şimdi tribünlerde olmasını bana kimse açıklayamaz.Görün işte nasıl bir sözde adalet devletinde yaşadığımızı.Geçmişten bu güne değişmeyen tek şey bu ülkede adaletin olmadığı gerçeğidir.
  • Yapanların yaptıranların olaya karışanların TÜMÜNÜN ALLAH bin belasını versin.

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
  • şu futbolş denen mafya kıro sporu yüzünden ölen insanlar sadece birilerinin dümenine su gittiğinin farkına varmadan futboldaki paranın hangi çakalların cebini doldurduğunu bilmeden gidiyorlar onları katleden hayvanlar içinde bir tarif bulamıyorum bunun takım tutmayla felan alakası yok bu düpedüz hastalık, spor böyle olmaz spor çetelerin elinde olmaz spor para babalarının para aklama yeri olamaz eğer oluyorsa spor adı altında taraftarlık adı altında birileri birilerini dövüyorsa öldürüyorsa bu spor değil pezevenkliktir kendini öne atıp bizimde ağzımıza bir kaç kuruş atın demektir arka yapmaya çalışmak oradaaki parasal ve sosyal gücün artılarında nemalanmaya çalışmaktır bir tür tettikçiliktir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkwink

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Three Dimensions

Mühendis Oktay

Muzaffer Şirin şimdiki uA'nın lideri Sebahattin'dir.

Mühendis Oktay

öncelikle vahşice katledilmiş, linç edilerek öldürülmüş mühendis oktay'ımızın mekanı cennet olsun, Allah rahmet eylesin.

bu içleri dağlayan olayı yapanlar için "münferit" diyoruz, tüm camiaya mal edilemez diyoruz ama bu neyin nesidir şimdi? bu olayın katili "münferit" ise ultraaslan mühendis oktay'ın "münferit katilini" nasıl tribün lideri yapıyor?

bir galatasaylı'dan bunun açıklamasını bekliyoruz.. tasvip etmiyoruz...olmaması gereken bişeyyyy...diye uyduruktan teyyare laflarala değil ADAM gibi bir açıklama bekliyoruz..mühendis oktay'ımzın katilini ulrtaaslan nasıl tribün lideri yapabilir??

ultraaslan bir "münferit grup" değildir..ultraaslan galatasaray taraftar grubunu temsil eder,

ultrasalan her olayda zeytinyağlık misali açıklama yapacağına mühendis oktay!ı katleden adamı nasıl tribün lideri yapmış onunla ilgili bir açıklama yapsın.

eğer bir açıklama yapamıyorsa da bu olaya çıkıp kimse "münferit" demeyecek..münferit bir katili tribün ldieri yapmak bu konuyu müferitlikten çıkarar haberiniz olsun.

Bu olay münferit değilki zaten.50 kişilik grubun işlediği bir suç münferit olamaz kim münferit diyor.Gerçekten hiç kimse istemez böle bir adamın bırak tribün lideri olmasını trübünde bile olmasını istemez.Ultraaslan gs taraftar grubunu temsil etmez.sadece gs taraftar grubunun kendine ultra aslan dıyen kısmını temsil eder.Tıpkı çarşı gibi tıpkı gfb gibi.Senin gibi bende yeni öğrendim o katilin (hemde tam katil çünkü ne kendini korumak için ne yemek için ne başka bir değer için değil,sadece ve sadece zevk için katletmiştir) tribün lideri olduğunu.bu yasalar olduğu sürece bizz daha çookk açıklama bekleriz.ölen öldüğüyle kalıyor.çünkü biliyoruzki sende bende (ailesi hariç) herkes yarın unutacak hatta o katiller bile çoktan unutmuştur. takii gelecek sene bugune kadar.işte öyle yasalar olmalıki ailesi unutacak o katillere unutturmayacak bu yaptıklarını.ceza evinde cezasını çektikten sonra bile unutturmayacak.her stada hatta bayramlar için bile girmek istediğinde almayacak sen zevk için adam öldürdün diyecek.sürekli hatırlatacak.anca ozaman bu olaylar biter.

Bu amigo'nun soyadının şirin olduğunu biliyorum ama muzaffer göbek adı falan mı ? Emin miyiz bu kişi olduğundan.
    Çünkü ben kendisini en az 8 senedir tribünde olduğunu biliyorum ? E kaç yıl aldı ki bu katiller ?
    Ayrıca ultrAslan denen oluşumun her ne kadar düzgün kesimi de olsa(Alpaslan abi'nin kurduğu kesim-eski açık-üni) bu kapalı göbek tayfası (haznedar,güngören ve esenler grupları) gerçek Galatasaray taraftarı değil ve
    pis adamlar.Galatasaray'ı ticaret aracı olarak görüyorlar,az tanık olmadım sucu denen amigo'nun biletix'e gelip tüm biletleri alıp gitmesine daha sonra karaborsa yapmasına.Gasp bunlarda,karaborsa bunlarda,katil olanlarda bunlar.
    İnsan hayatı o kadar ucuz değil,seninle aynı rengi giymiyor diye kimseyi öldüremezsin.Baban,amcan,kardeşin de karşı takım taraftarı olabilir ? Napıyorsun onlara da saldırıyor musun ?

Futbol;futbolun ne olduğunu bilen,sadece takımını seven adamlarla tartışınca güzel.Bu birbirlerini döner bıçaklarıyla kovalayan adamlara saygı duymasalar sonları gelicekte,insanları korkutarak tribünde kalıyorlar işte.Sesini çıkarana 50 kişi yükleniyorlar.
    Keşke stadlara girişleri yasaklansa,keşke tribünlere maaşlı para için bağıran adamlar değil de takım sevgisi için bağıran gerçek taraftarlar dolsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: Biarkadasabakipcikicam

Bu amigo'nun soyadının şirin olduğunu biliyorum ama muzaffer göbek adı falan mı ? Emin miyiz bu kişi olduğundan.
    Çünkü ben kendisini en az 8 senedir tribünde olduğunu biliyorum ? E kaç yıl aldı ki bu katiller ?
    Ayrıca ultrAslan denen oluşumun her ne kadar düzgün kesimi de olsa(Alpaslan abi'nin kurduğu kesim-eski açık-üni) bu kapalı göbek tayfası (haznedar,güngören ve esenler grupları) gerçek Galatasaray taraftarı değil ve
    pis adamlar.Galatasaray'ı ticaret aracı olarak görüyorlar,az tanık olmadım sucu denen amigo'nun biletix'e gelip tüm biletleri alıp gitmesine daha sonra karaborsa yapmasına.Gasp bunlarda,karaborsa bunlarda,katil olanlarda bunlar.
    İnsan hayatı o kadar ucuz değil,seninle aynı rengi giymiyor diye kimseyi öldüremezsin.Baban,amcan,kardeşin de karşı takım taraftarı olabilir ? Napıyorsun onlara da saldırıyor musun ?

Futbol;futbolun ne olduğunu bilen,sadece takımını seven adamlarla tartışınca güzel.Bu birbirlerini döner bıçaklarıyla kovalayan adamlara saygı duymasalar sonları gelicekte,insanları korkutarak tribünde kalıyorlar işte.Sesini çıkarana 50 kişi yükleniyorlar.
    Keşke stadlara girişleri yasaklansa,keşke tribünlere maaşlı para için bağıran adamlar değil de takım sevgisi için bağıran gerçek taraftarlar dolsa.

ben bilmiyorumda tanımıyorumda arkadaşlar bu adam dedi diye yorum yapıyorum.yoksa gerçekten araştırıp öğrenmek lazım

• Bunu yapanları insan diye cezaevine değil hayvan diye kafeslerde beslemek gerekiyor..
  • Futbola şiddet taşıyanların hepsi umarım belasını bulur. Ruhu şad olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: semblance

Galatasaraylı taraftarlar ne yaparlarsa yapsınlar en iyi taraftarlar içerisine giremez. Ben istanbulda bir süre kaldım gs-fb derbisi vardı arkadaş galatasaraylı olduğundan girdik , harbi galatasaray taraftarında ne kordinasyon nede beste yeteneği var 3,4 tane sağlam var ama onlarında güzelliği tartışılır. Karalamak için söylemiyorum yemin ederim beşiktaş ile galatasaray tribünü arasında uçurumlar var . Bunu arkadaşımda kabul ediyor zaten bu saatten sonrada o kordinasyon imkansız sağlanamaz beşiktaşta geçmişten gelen bir düzen var yani sistem oturmuş ama galatasarayda o yok besteler yapılıyor ama görseniz yemin ederim gülmekten ölürsünüz. Onlara güzel gelebilir ama bir Beşiktaşlı olarak bana çok basit geliyor ayrıca kimse birbirine uymuyor uymak istiyor ama bilinçsiz bir hava var fenerbahçeyi bilmiyorum ama izlediğim kadarıyla fenerin sadece üst karşı tarafı iyi gibi. Ayrıca ekliyim güzel besteleride sadece bir gurup söylüyor yani herkes söylemiyor. Beşiktaş'ta İtüden gelen Profesör bile kravatını kafasına takıp Besteyi söylüyor.

Özetle : Türkiye'deki Her haliyle en iyi taraftar topluluğu Beşiktaşındır yani Çarşı. Zaten Beşiktaş'ı bu günlere getirenlerde Taraftarıdır. Yoksa 18 sene hiç şampiyon olmadan 4 kat büyüyen bir camia varmıdır Türkiye'de?

Buradaki konuya bak senin yazdığın şeye bak. Sen ve senin zihniyetinde yazı yazanlar samimiyetsizler.

Konuya gelince. Bir insanı tuttuğu takım yüzünden dövmek öldürmek insanlığın hiç biryerine sığmaz. Bu zihnyette adam çok hala ülkede rezil durumdayız eğitimsizlik cahillik hat safhada. Ne desek boş. Allah rahmet eylesin

• UNUTMADIK

UNUTMAYACAĞIZ

UNUTTURMAYACAĞIZ

• quote:

Orijinalden alıntı: Unorthodox

Bunu yapanları insan diye cezaevine değil hayvan diye kafeslerde beslemek gerekiyor..

Eh...

Mühendis Oktay
  • Katilin taraftarlığı olmaz güzel kardeşlerim. Boşuna tartışıyorsunuz. Her yerde böyle insanlar var. Oktay abimizi saygıyla anıyorum.
  • quote:

Galatasaraylı taraftarlar ne yaparlarsa yapsınlar en iyi taraftarlar içerisine giremez. Ben istanbulda bir süre kaldım gs-fb derbisi vardı arkadaş galatasaraylı olduğundan girdik , harbi galatasaray taraftarında ne kordinasyon nede beste yeteneği var 3,4 tane sağlam var ama onlarında güzelliği tartışılır. Karalamak için söylemiyorum yemin ederim beşiktaş ile galatasaray tribünü arasında uçurumlar var . Bunu arkadaşımda kabul ediyor zaten bu saatten sonrada o kordinasyon imkansız sağlanamaz beşiktaşta geçmişten gelen bir düzen var yani sistem oturmuş ama galatasarayda o yok besteler yapılıyor ama görseniz yemin ederim gülmekten ölürsünüz. Onlara güzel gelebilir ama bir Beşiktaşlı olarak bana çok basit geliyor ayrıca kimse birbirine uymuyor uymak istiyor ama bilinçsiz bir hava var fenerbahçeyi bilmiyorum ama izlediğim kadarıyla fenerin sadece üst karşı tarafı iyi gibi. Ayrıca ekliyim güzel besteleride sadece bir gurup söylüyor yani herkes söylemiyor. Beşiktaş'ta İtüden gelen Profesör bile kravatını kafasına takıp Besteyi söylüyor.

Özetle : Türkiye'deki Her haliyle en iyi taraftar topluluğu Beşiktaşındır yani Çarşı. Zaten Beşiktaş'ı bu günlere getirenlerde Taraftarıdır. Yoksa 18 sene hiç şampiyon olmadan 4 kat büyüyen bir camia varmıdır Türkiye'de?

Amacin ne konu,konu ne konusu iyi bak burda ölü bir adam aniliyor sen galatasaray en birinci olamaz felan diyosun hayatini birseylerle kiyaslamadan yasamayi ogren burda adam olmus sen ne diyosun besteymis koordineymis bi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rizen

quote:

Amacin ne konu,konu ne konusu iyi bak burda ölü bir adam aniliyor sen galatasaray en birinci olamaz felan diyosun hayatini birseylerle kiyaslamadan yasamayi ogren burda adam olmus sen ne diyosun besteymis koordineymis bi.

İşine bak ozaman alıntınında amacını anlayabilmiş değilim.

Dünyada bir düzen var kardeşim bir olayda bir grup veya isim geçiyorsa o ismin bağlı olduğu herşey sorumlu statüsündedir eğer sen bunu kabul görmüyorsan ben kabul görüyorum, yıllardır bu böyle gitti geldi Taraftarlarda da böyle şekildedir. Burdaki birinci konusuda ordan gelmekte bilmem kaç Galatasaraylı bir insanı katlediyorsa bana göre suçlu GALATASARAY TARAFTARIDIR ki böyle birşeyi yapan Taraftar'da Türkiye'de ben çok iyi taraftarım birinciyim şuyum buyum diye geçinmesin. O Birincilik konusuda burdan gelmekte .

Şunuda belirteyim çok şeyi sıralı şekilde yazamadım bunun sebebide sizsiniz .. Temel mantıkta 2 veya daha fazla şeyin değerinin ölçülmesi için kıyaslanması gerekir.

Not : eğer senin derdin Rahmetlinin konusunda böyle şeylerin paylaşılmasıysa bunu en iyi Galatasaray taraftarının düşünmesi gerekir. Bu olay yaşanmayın MÜHENDİS OKTAYIZIMIZ ÖLMESEYDİ ne böyle konular olur nede çok saçma bir muhabbete girmezdik.

• Dunyadaki en buyuk sorun bir kisinin yaptigi bir seyi bir topluma yikilmasidir dunyada butun savaslarda bundan cikar ve her zaman masumlar olur bir hata islendigi zaman bunun sorumlusu o kisilerdir toplukuklar degil eger toplum oyle kisileri benimsediyse oyle bir topluluk olmaz olsun zaten bana bir gsli goster iyi yapmislar diyen bu forumda birvdaha bu bolume girmem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.