Şimdi Ara

Mühendis adayıyım, soruları alayım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yahu 6 yıldır mühendis olacağım güya ama halen tık yok. Yani 6 yıldır okul devam ediyor. 2 senem falan kaldı ama belli de olmaz. Daha erken de bitebilir, daha geç de. Burada benden ve bu konulardan çok bahsettik ama bir kere daha bahsedelim, sıkıntı yok. Tüm bunların sebebi tembellik ve bunalım, ayrıca psikolojik sorunlar idi. Ha bu arada bölüm Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği. Okul YTÜ. Bölümün Haberleşme kısmıyla ilgilendiğim söylenemez ama Elektronikten az da olsa anlarım. Derslerin yarısından çoğu bitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Allah sabır versin. En kısa sürede bazı olman dileğiyle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bölüm 4 yıl fakat siz bir aksilik olmazsa 8 yılda bitireceksiniz doğru mu anladım? Doğruysa cv'de bu durum sizi ne kadar etkiler? Doğruysa bu kadar uzatmanız mesleğinizi sevmediğinizi gösteriyor. Birdaha hazırlanmak istediniz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: TherafluForte

Hocam bölüm 4 yıl fakat siz bir aksilik olmazsa 8 yılda bitireceksiniz doğru mu anladım? Doğruysa cv'de bu durum sizi ne kadar etkiler? Doğruysa bu kadar uzatmanız mesleğinizi sevmediğinizi gösteriyor. Birdaha hazırlanmak istediniz mi?

Mesleğimi sevmiyor değilim aslında ama başka sebeplerden uzadı okul. Tekrar hazırlanmak istediğim dönemler oldu ama boş verdim. Bu saatten sonra da hazırlanmak olmaz. Ben hazırlansaydım da daha iyi bir okul için hazırlanırdım. CV işini hiç sorma, bazı sebeplerden iş bulamayabilirim, iş bulabilirsem ne mutlu bana. Aslında bulurum ama bulmak epey zor olacak. Neyse ki sülale zengin. Öyle ya da böyle geçinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KayraBey91 -- 14 Haziran 2015; 4:25:36 >
  • iyi uzatmışsın bence mühendis olup napıcan öğrencilikten kral meslek mi var daha bunun masterı var
    bende bi elektronik müh adayı olarak uzatma taraftarıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: black milk

iyi uzatmışsın bence mühendis olup napıcan öğrencilikten kral meslek mi var daha bunun masterı var

10 senede bitiren tanıdım ama 12 senede bitiren de varmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kayrasputin

quote:

iyi uzatmışsın bence mühendis olup napıcan öğrencilikten kral meslek mi var daha bunun masterı var

valla hiç bitsin istemiyorum ben pek sevdiğimde söylenemez zaten ne elektiriği ne elektroniği. Türkiye de özellikle çalışmak istemiyorum zaten umarım kapağı atabiliriz bir yerlere

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    eczacıyım soruları alayım ??
    10 yıl önce açıldı
    Avukatım soruları alayım.
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kayrasputin

quote:

valla hiç bitsin istemiyorum ben pek sevdiğimde söylenemez zaten ne elektiriği ne elektroniği. Türkiye de özellikle çalışmak istemiyorum zaten umarım kapağı atabiliriz bir yerlere

Dilerim...

• YTÜ nasıl bir universite ?
    Mühendislik Fakültesi'nde kızlar var mi ?
    Mühendislik Fakültesi'nde mi yoksa Tıp Fakültesi'nde mi daha çok kız vardır ?
    Özellikle son soru benim için önemli. YTÜ'de Tıp Fakültesi yok ama belki diger Tıplarla ilgili bilginiz vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: peçetedenüreyenadam

YTÜ nasıl bir universite ?
    Mühendislik Fakültesi'nde kızlar var mi ?
    Mühendislik Fakültesi'nde mi yoksa Tıp Fakültesi'nde mi daha çok kız vardır ?
    Özellikle son soru benim için önemli. YTÜ'de Tıp Fakültesi yok ama belki diger Tıplarla ilgili bilginiz vardır.

Kızların güzelliği bölümden bölüme değişiyor fakat sen kız için gideceksen tıp okumalısın, tabii bu kafayla okuyabilirsen.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.