Şimdi Ara

Muhasebe Staj 2017

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu sene 11. Sınıf muhasebe okuyorum mayısta staj yerleri belirlenicekmiş hoca sordu nereleri istiyorsun aklımda hiç bir yer yok. Siz nereleri önerirsiniz. Burası küçük yer fazla yer yok aklımda olan yerler var fakat rahat olması konusunda hangi staj yerini önerirsiniz devlet mi olsun özelmi? Oteller var Fabrikalar Var Bankalar Var Devlet kurumları(SGK vs.) Var. Sizce hangisi???? Acil cevaplarınızı bekliyorum.....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Geçmiş olsun şimdiden. Muhasebecilik en ruh öldürücü meslektir gözümde. Ben de muzdaripim o konudan.

    Soruna gelecek olursak, eğer mesleğini öğrenmek istiyorsan muhasebe bürosuna git. Pek para vermezler, çok çalıştırırlar ama mesleğini öğrenirsin. Çok faydası olur.

    Haa ben meslek öğrenmek istemiyorum, muhasebeci olmayacağım, staj olsun yeter dersen imkan varsa SGKya gir. Çok çok rahattı benim dönemimde SGKda staj yapanlar. O da olmazsa bankaya git. Banka da epey rahat olur.

    İnşaAllah yardımcı olabilmişimdir. Soracağın soru olursa cevaplayabilirim elimden geldikçe.
  • Üniversiteyi belki kazanamam diye düşünüyorum yani belki staj yerinde kalabilirim belli olmaz bunun için nereleri önerirsiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: casusyazilim1

    Üniversiteyi belki kazanamam diye düşünüyorum yani belki staj yerinde kalabilirim belli olmaz bunun için nereleri önerirsiniz?

    Üniversiteyi kazanamazsan mali müşavir olamazsın. Açıktan okuma yoluyla dahi bitirin bence. Tabi bu mesleği yapmayı düşünüyorsan.



    Dediğim gibi, mesleği yapmayı düşünüyorsan, büro açmayı düşünüyorsan en iyisi güzel bir mali müşavirin yanında stajını tamamla. Çok güzel bilgi edilirsin.



    Ama eğer ben kalırım burada, büroyla uğraşamam diyorsan, güzel, kurumsala yakın bir firmada ön muhasebe bazında bir staj yaparsan, o firmada kalabilirsin. Düzenini bildiğin, yanında sana yardımcı olacak muhasebeden sorumlu üst düzey birisinin olduğu bir firma, ileride hem rahat edeceğin hem de sürekli ve düzenli bir iş imkanı olabilir.



    Umarım anlatabilmişimdir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.