Şimdi Ara

Muharrem İnce Asansör krizi!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asansörde olan olay bir yana benim kafamda deli soruların oluşmasına neden olmuş krizdir.

Muharrem incenin söylediği " bu kafayla iktidar olunmaz " cümlesi CHP içinde kazanların kaynadığını gösteriyor. Acaba chp Muharrem inceyi istemiyor mu? Kılıçdaroğlunun İnceyi sahneye çağırırken kullandığı üslüp, " burada patron benim ha " der gibiydi.

neler yapıyorsunuz kuzum siz? Hiç de yakışmıyor. Yakışmaması ayrı chp de neler oluyor bana bunu birisi açıklasın.

Buyurun:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.f.y. -- 8 Mayıs 2018; 13:48:18 >

• Gel bakalım kerata.

Kılıçdaroğlu nun o şekilde çağırması cidden küçümsediğini gösteriyor. Zaten kazanacak olsalar KK kendi aday olurdu. Resmen piyon gibi sürdü öne.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YAzık bu adama.Harbiden harcayacaklar İnce'yi İNCE İNCE.

Bir tane mal da çıkıp ben ineyim demiyor asansörden,adam ben ineyim bari diyor en sonunda.
    İnce iyi güzel de kadrosu böyleyse vah haline..
  • adam ben ineyim bari diyor ama hiç kimseden kıpırdama yok.

• mesuthaksoy kullanıcısına yanıt
    bunların tek sorumlusu KK bunları çok şımartmış
  • asansöre en son kim bindiyse o iner adama bak siz inin ben bineyim diyor uyanığa bak bu gibi adamlar geliyor cb oluyor bunlar halkı soyup soğana cevirir koltuğa oturunca
  • Mogolo kullanıcısına yanıt
    Yaşanan öyle bir şey ki; neresinden tutarsan elinde kalıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • siyaset böyle boklu bir yer işte. adam yemek yerken yanlışlıkla üstüne dökse, yemek yiyemeyen adamdan cumhurbaşkanı mı olur diyecek kapasitede bir zekaya sahip bu akpliler. sürekli boş beleş iğneleme saldırma peşindeler. nefret artıkları sizi.

• komik mi

komik mi
  • Olayları değerlendirirken chp lisi de , akp lisi de objektiflikten uzak değerlendirmeler yapıyor. Kendi mefaatine gelmeyen her durumda bunu görüyoruz. Cahilliğin, kör taassubun şu partilisi, bu partilisi yok.

Maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.f.y.

Olayları değerlendirirken chp lisi de , akp lisi de objektiflikten uzak değerlendirmeler yapıyor. Kendi mefaatine gelmeyen her durumda bunu görüyoruz. Cahilliğin, kör taassubun şu partilisi, bu partilisi yok.

Maalesef.
    ben orada sana demedim söyleyeyim. mantıklı birine benzediğin için soruna cevap vermek isterim. chp nin içinde kazanlar kaynıyor zaten. ince yavaştan kontrolü eline almaya başladı adaylık ile birlikte. delegeli diktatörün maşaları henüz sindiremedi. seçimden sonra partide değişim rüzgarları esecek hayırlısıyla.
  • Kılıçtaroğlu İnce'yi kıskanıyor işte. Kendine ciddi tehdit olarak algılıyor ve aday olsun da CHP'den gitsin, kurtulayım diyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir an böyle bir olayın rte'nin başına geldiğini düşünsenize..

..

..

..

..

..

..

..

..

..

Düşünemediniz değil mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olay tam olarak nedir nerede geçiyor bilmiyorum ama eğer parti içindeki bir durumsa çok ayıp.

Devlet başkanı olsun diye aday gösterdiğiniz birine asansörde dahi yer vermiyorsunuz ve üstelik adam nükte yapıyor ben ineyim bari diye hala kimsede tık yok.

• Yer Akp ve kişi de RTE olsa acayip bir destan yazacak ve dalga geçecektim. Ama yer Chp olunca kişi de Mİ olunca içimden hiç destan yazmak geçmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • We Will Dominate kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı. Bana göre de chp nin fabrika ayarlarına dönmesi lazım. Bunu şu anda sn. İnce başaramazsa kimse başaramaz. Birileri onun üzerinden kendi isteklerini yaptırmak isteyebilir, onu tuzağa çekmek isteyebilir. Çok uyanık olması lazım İncenin.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 13 Ocak 2021; 20:9:53 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yahu kk nin neden inceyi aday cikardiginin farkinda degil misiniz ? Disli bir rakibini elemis oluyor. Secimde yenilince meydanlardan silinecek ince ve kk ya kalacak chp yine

• quote:

Orijinalden alıntı: asderty

Bir an böyle bir olayın rte'nin başına geldiğini düşünsenize..

..

..

..

..

..

..

..

..

..

Düşünemediniz değil mi?
    1 saniyede o asansördeki herkes birbirini ittire ittire dışarı çıkmazsa ben de hiçbirşey bilmiyorum.
    Hatta dışarıdakiler yandaki diğer asansörleri de boşalttırırlar anında, önlem olarak
  • Kılıçdaroğlunun kendi siyasi menfaatleri uğruna partiyi ne hale getirdiğinin bir özeti olmuş bu durum. Cumhurbaşkanı adayınıza saygınız olsun gafiller. Bu adamın saniyeleri kıymetli. İnce de en sonunda dayanamamış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.