Şimdi Ara

Muhammed Demirci (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Peekay

Aslında top ayağına yakışıyor ama yukarıda arkadaşın dediği gibi beynini kullanırsa yıldız olur.
    Çok fazla topa bakıyor, düşünemiyor pek yoksa Muhammed bence çok iyi topçu olur dünyaya açılır, GEÇ DEĞİL ama bunun önce kendi farkına varması gerek

Bence rahat, ne de olsa artık piyasada orda burada oynar banka hesabında 1milyonu vardır bide araba alır 2-3 tane ohhh

Avrupada 28,29'undan sonra bile form tutanlar oluyor (bkz: gerrard) ama türkiyeye gelen futbolcu sönüyor. Örnekleri çok muhammed'i geçtim şuan bruma, oğuzhan world class kapasitesi olan adamlar benim gözümde ama türkiyede kaldıklarında hepsi sönüp gidiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neye göre en yetenekli deniyor anlamadım.
  • çocuğun zaten bekleneni veremediği düşünüldüğünden kariyer anlamında iyi durumda değildir. bekleneni veremediği falanda yoktu açıkcası, biz ondan verebiliceğinden fazlasını bekledik. messi dedik ronaldinho dedik ama bu çocuğun yakalıcağı çıkış muhtemelen orta seviye bı çıkış olucaktı. beklentiyi yükseltirseniz aslında iyi seviyede, size faydası olucak durumları bile hoşnutsuzlukla karşılarsınız.

kupa maçlarında oynıcaktı. top kaybedicekti gerekirse, üstüne basıp rezil olucaktı, gol yediricekti; veyahut uzaktan şut çekicek arada iyi işler yapıcak böyle düşe kalka bi şekilde kadroda yer bulucaktı. ama çocuk bunları, bu gelgitleri yaşadığında biz zaten bunları yaşaması geerektiğini unutup "sen messi olmalısın" dedik ve yerin dibine batırdık.

kiralık gönderme kararı çıktı sonra ve aslında doğru bi karar da olabilirdi. bu seferde göndericeğimiz takımı aşırı yanlış seçtik bi antepliyim ordan biliyorum. antep belediye yaş ortalaması belkie 32-33 olan, süper ligin kurt oyuncularının bulunduğu, iktidar desteği aldığı dedikoduları dolanan, gelgitli şaibeli bi kulüp durumunda şu an. orda yerler 19 yaşında "ben messi olucam" diyen çocuğu ki yedilerde zaten.

• istediği kadar iyi olsun, karakterini hiç sevmiyorum. instagramda bi ara hava atıp duruyodu, sonradan görme biri.

Muhammed Demirci

Muhammed Demirci
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exvision

quote:

Aslında top ayağına yakışıyor ama yukarıda arkadaşın dediği gibi beynini kullanırsa yıldız olur.
    Çok fazla topa bakıyor, düşünemiyor pek yoksa Muhammed bence çok iyi topçu olur dünyaya açılır, GEÇ DEĞİL ama bunun önce kendi farkına varması gerek

Bence rahat, ne de olsa artık piyasada orda burada oynar banka hesabında 1milyonu vardır bide araba alır 2-3 tane ohhh

Avrupada 28,29'undan sonra bile form tutanlar oluyor (bkz: gerrard) ama türkiyeye gelen futbolcu sönüyor. Örnekleri çok muhammed'i geçtim şuan bruma, oğuzhan world class kapasitesi olan adamlar benim gözümde ama türkiyede kaldıklarında hepsi sönüp gidiyor.

gerrard 19 yaşındayken liverpool'un en golcü orta sahasıydı

20 yaşında as kadroda oynamıyorsa at o futbolcuyu çöpe, dünya yıldızlarının hepsini açıp bakın en kötüsü 21 yaşında o sezon tüm maçlarda 11 oynamıştır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chuck Norris

quote:

Orijinalden alıntı: Exvision

quote:

gerrard 19 yaşındayken liverpool'un en golcü orta sahasıydı

20 yaşında as kadroda oynamıyorsa at o futbolcuyu çöpe, dünya yıldızlarının hepsini açıp bakın en kötüsü 21 yaşında o sezon tüm maçlarda 11 oynamıştır.

Evet bu da liverpool'un gerrard'sız ne kadar tırt bi takım olduğunu gösteriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yetenek muazzam geliştirmezse en fazla eskişehirde maestroluk yapar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chuck Norris

istediği kadar iyi olsun, karakterini hiç sevmiyorum. instagramda bi ara hava atıp duruyodu, sonradan görme biri.

Muhammed Demirci

Bu nasıl bir (G)lık ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.