Şimdi Ara

Muhallebi Çocuğuyum Nasıl Havalı Olurum Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Canım acır diye kanlı para yada vurmalı kırmalı oyunlar oynamıyorum
    sigara içen arkadaşlarım vs varsa hemen aileme anlatıyorum ki yanlarında görürlerse kızmasınlar
    çocuk gibi davranıyorum.
    Yakışıklı ve zengin sayılırım ama konuşmayı bilmiyorum nerde ne konuşulur bilmiyorum ikili ilişkilerim konuşmam falan sıkıcı.
    herkes zengin süt cocuğu olduğunu nasıl belli ediyosun falan diyor artık 17 yaşındayım erkek gibi davranmak istiyorum

• bir süre düzenli olarak dayak ye kesin çözüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

bir süre düzenli olarak dayak ye kesin çözüm

başka
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xassemer

quote:

başka

spora yazıl güçlen kalıbın olsun sonra bir kere okulda birini döv tamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xassemer

quote:

başka

kendini zengin gibi hissetmeyerek başla ve bundan sonra gittiğin ortamlarda zengin olduğunu belli etme bahsetme karşındaki grupta kendinde ortak yönler ara veya ilgilenmeye başla o konu hakkında tutarlı, mantıklı konuş söv say lan de hacım de bro de kanka de samimi ol top gibi davranma boş konuşma yeter kardeşim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana saygi duyacak, sevecek ve guvenecek popi bi lavuk bul onunla takil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olum saf bi çocuğa benziyorsun burada yazılanları ciddiye alıp sigaraya başlamak, orana burana jilet atmak, onlar gibi olduğunu göstermek için kavga etmeye çalışmak gibi saçma sapan haraketler yapma. Çok kötü bir olay olmadığı sürece arkadaşlarınla yaşadığın her şeyi ailenle paylaşmak zorunda da değilsin. Maddi durumun iyi olabilir bunu arkadaşlarına hava atmak için kullanma. Havalı, kendini beğenmiş davranma yeter. Çocuk gibi davranıyorum diyorsun yaşın 17 tabi bu tür davranışların olacak zamanla oturur merak etme. İlk tavsiyemi dikkate al kavga ederek olgun gözükemezsin. (Ki etsen de yüksek ihtimal dayak yersin ve daha çok aciz görülürsün)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.