Şimdi Ara

muhalefetten arkadaşlar bakabilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaklaşık 1 haftada blocklanma sayımın 20lerden 106 ya gelmesi muhalefetin hangi yönünü gösteriyor
    insan başka bi insanı forumda neden blocklar
    son olarak vatana millete hayırlı olsun

• Sirf saçma sapan yazilarinizi görüp,sinirlenmeyip küfür etmemek için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: v3datt

Sirf saçma sapan yazilarinizi görüp,sinirlenmeyip küfür etmemek için

eyvallah , otokontrolünüz yok yani küfür etmemek için illa blocklamak lazım , olabilir.
    sacma sapan kısmına gelirsek bana görede senin yorumun sacma , böyle yaparak nereye varıcaz daha dogrusu bi yere varma amacınız var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: HellWatchman

quote:

Sirf saçma sapan yazilarinizi görüp,sinirlenmeyip küfür etmemek için

eyvallah , otokontrolünüz yok yani küfür etmemek için illa blocklamak lazım , olabilir.
    sacma sapan kısmına gelirsek bana görede senin yorumun sacma , böyle yaparak nereye varıcaz daha dogrusu bi yere varma amacınız var mı

Ne kadar otokontrolumuz olursa olsun Bu kadar olayi görmezden gelmeniz bütün kontrolumuzu kaybettiriyor :)

• biz herşeyi görüyoruz da sizin gibi tavana bakarak degil araştırarak
    zaten şu an konu burda siyaset konuşmak degil
    sizin görüşünüzü kabul etmiyeni yok saymaya calışıyorsunuz bunu akp'liler neden yapmıyor ?
  • quote:

biz herşeyi görüyoruz da sizin gibi tavana bakarak degil araştırarak
    sizin görüşünüzü kabul etmiyeni yok saymaya calışıyorsunuz bunu akp'liler neden yapmıyor ?

Nerden bikiyosun yapmadiklarini

• quote:

Sen ne kadar saygı çerçevesinde görüşlerini dile getirirsen getir önemli değil. Bazı arkadaşlar var ki "akp" keimesini gördüğü anda blok tuşuna basıyorlar.
    Ben yalnızca ağır hakaret eden kişileri blokluyorum, karşı görüşün düşünceleri de önemlidir benim için. Blok sayına takılma, ben bir haftadır bakmıyorum bile ama 52'den 150'ye çıkmıştır rahat

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir insan bir insanı kendisine karşıt bir görüşe tahammül edemediği için bloklar forumda ve bu son derece normaldir. Ama blokladığı kişiyi marifetmiş gibi gelip burada seni blokladım diye gözüne sokmaya çalışması tamamen dikkat çekme çabası içinde ergence tavırlar bence
  • quote:

quote:

Nerden bikiyosun yapmadiklarini

forumda bir sürü arkadaşım var ordan biliyorum bak bi arkadaş daha demiş aynı şeyi bu bir gerçek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hatake Kakashi

Bir insan bir insanı kendisine karşıt bir görüşe tahammül edemediği için bloklar forumda ve bu son derece normaldir. Ama blokladığı kişiyi marifetmiş gibi gelip burada seni blokladım diye gözüne sokmaya çalışması tamamen dikkat çekme çabası içinde ergence tavırlar bence

karşıt görüşlere tahammül edemiyip blocklıyıcaksalar neden buraya gelip siyaset tartışıyolar ? gitsinler domain alsınlar atıyorum chpliyiz.com gibi bişey
    ordan istedikleri kadar atsınlar tutsunlar ne istiyolarsa artık , buraya gelip neden konuşuyolar o zaman ? cevap verirsiniz güzelce konuşuruz diye karşımıza alıp konuşuyoruz sonuç ? block yiyoruz çok ilginç
    beni 100 degil 1milyon kişi blocklasa da umrumda olmaz , ben onda degilim burda gelip beni niye blockluyorsunuz abi :( , demiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HellWatchman -- 31 Mart 2014; 23:49:56 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.