Niye milletin takdirine bırakıyorsun birader Sen milletin vekili değil misin? Millet seni oraya vekil diye seçmedi mi? Böyle bir cevap geldiğinde çıkıp 2 laf edecek cesaretin de mi yok? Milletin takdirine bırakmadan önce sen bir görevini yap bakalım. Hakaret etmeden dünyanın lafını edebilirdin... Söylenecek tonla laf var hakaret etmeden. ülke gündemi oluşturabilirdin, basın toplantısı yapabilirdin. Akşamına tele 1 halk Tv ye gidip canlı yayında konuşabilirdin ....... Yok ya bu acizlerden muhalefet olmaz ya... bunların iktidar olmak gibi bir dertleri yok zaten . Bunlar alacak %25 kalıplaşmış oyunu ondan sonra salla başı al maaşı yan gel yat < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 17 Aralık 2020; 10:16:59 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Muhalefetin laf söylemekten ne kadar korktuğu ve pısırık kaldığının en güncel kanıtı

-
-
-
"AKTROLL ENGELLE GEÇ... PİS AKP'Lİ MEGRİ MEGRİ DEDİ, İSRAİL'DEN DESTEK ALDI, OSMAN ÖCALAN TV'YE ÇIKTI,ENFLASYON GİZLENİYOR. SENİN GİBİ AKP'LİLER ANLAMAZ!!!111"
Hahahaha... Ciddi ciddi şunu yazacak herifler türedi. CHP çok yeterli, o yüzden 10 senedir gökten meteor yağsa adamlar yine seçim kazanıyor. Acaba CHP vekilleri YPG-PKK cenazelerine gittiği için ya da FETÖ'cülere kol kanat gerdiği için mi? Tam üstüne bastık... Burada CHP'yi savunanlar bilmeden AKP'ye hizmet ediyor. 9 seçim kaybeden bir adamdan galibiyet bekleyenler iddaa bülteninden en yüksek oranlı maçları kombinleyip "kupon 50.000 lira veriyor, 1 lira bastım. Gelirse zenginim" diyen tipler gibi :)
-
Muhalefet aciz vs. kaliyor... Ama asil soru onu soyleyen adam bu cesareti nereden aliyor. Aldigi yer halk, sen yillarca ne olursa olsun gozlerini kapayip oy verirsen olacagi bu. Yarin oburgun acliktan olup, olum raporuna organ yetmezligi yazildiginda onuda goremeyecek. 18 yillik gelinen nokta ortadayken hala gercekleri gormeyen cogunlugun hakkini artik muhalefet savunmasada olur. Aslinda halkin takdirine birakirken o goremezden gelen ama ac olan cogunluga birakiyor, belki farkinda olmadan, en iyisini yapiyor, birak ac olmayi secen ceremesinide ceksin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Muhalefetin iktidar olmak gibi bir derdi yok ki. Amaçları yalan doğru araştırmadan kuru gürültü yapalım oylarımız da bu seviyelerde kalsın hiç sorumluluk altına girmeyelim ama bir yandan da çalışıyormuşuz gibi gözüksün.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dalga mı geçiyorsunuz. 10 senedir chp bu sebeplerle kaybediyorsa akp nasıl kazanıyor. akp dediğin parti fedoncularla 10 sene önce kol kola gezmiyor muydu. 10 sene önce çözüm süreci yok muydu. Ne alakası var? Dediğinizle çelişiyorsunuz gerçekten. Size aktroll demeleri az bile.
-
Ben muhalefete son 20 senedir hiç bakmadım. Aynı kişilerden farklı sonuç beklemeyin. Bak yıllarca kötünün iyisi dedik ampüle attık sonra Ali bey çıktı geldi aslanlar gibi şimdi ona atacağım. Hee Ali beyin şöyle bir artısı var güç zehirlenmesi yaşamaz zaten güçlü ve hayatta kazanmış birisi görmemiş değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
MHP stepneyse YCHP direksiyondur.
Anca Twitter'dan mesaj atıyorlar. Onu ben de yapıyorum. Başkası da yapıyor. Milletvekilinin görevi o lafı edeni yerin dibine sokmak, halka anlatmaktır. Ama yapamıyorlar.
Muharrem İnce ve türevlerinden de bu nedenle korkuyorlar, oyları bölmekle suçluyorlar. Rahatları bozulmasın istiyorlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
konu altındaki malum partinin elemanlarının sayısı bile bir fikir vermiyor mu? özgür düşüncenin zerresine tahammülleri yok. muhalefet partisinin liderine dayak attılar. yetmedi ölümle tehdit ettiler kaç kere . halen daha dava falan açılmadı diye biliyorum. demir balyoz ile muhalefet eziliyor. hiç bir zaman olmayan işler bunlar. sürekli meclis çoğunluğu sayesinde dokunulmazlıkların kaldırılması dosyaları çıkarılıyor. chp illa ki hatalar yapıyor am elinizi vicdanınıza koyun ve el insaf deyin. karşınızdaki demokrasiye inanmayan, rabbena hep bana diyen bir oluşum. tek bildiği yol baskı vb. lütfen malum partinin trollerini sevindirmeyin. rahvan atın tekmesi pek olur derler eskiler. bu ülke vatandaşı ilk seçimde bu sözü kanıtlayacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 17 Aralık 2020; 15:14:48 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

"AKTROLL ENGELLE GEÇ... PİS AKP'Lİ MEGRİ MEGRİ DEDİ, İSRAİL'DEN DESTEK ALDI, OSMAN ÖCALAN TV'YE ÇIKTI,ENFLASYON GİZLENİYOR. SENİN GİBİ AKP'LİLER ANLAMAZ!!!111" Hahahaha... Ciddi ciddi şunu yazacak herifler türedi. CHP çok yeterli, o yüzden 10 senedir gökten meteor yağsa adamlar yine seçim kazanıyor. Acaba CHP vekilleri YPG-PKK cenazelerine gittiği için ya da FETÖ'cülere kol kanat gerdiği için mi? Tam üstüne bastık... Burada CHP'yi savunanlar bilmeden AKP'ye hizmet ediyor. 9 seçim kaybeden bir adamdan galibiyet bekleyenler iddaa bülteninden en yüksek oranlı maçları kombinleyip "kupon 50.000 lira veriyor, 1 lira bastım. Gelirse zenginim" diyen tipler gibi :) |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X