arkadaşlar arada bi yapıyorlar diğer forumlardada görmüştüm. herkes birbirine soru soruyor örnek Bugün nasıldın ? diğer üye cevap veriyor eh işte . Arkadaşlarınla aran nasıl ? gibi böyle uzuo.maksat kalabalık
quote:Orijinalden alıntı: akyuz6161 arkadaşlar arada bi yapıyorlar diğer forumlardada görmüştüm. herkes birbirine soru soruyor örnek Bugün nasıldın ? diğer üye cevap veriyor eh işte . Arkadaşlarınla aran nasıl ? gibi böyle uzuo.maksat kalabalık hani ilkokulda müsamere kolu vardır. onlar oyun oynar yıl sonunda, ha işte oradaki rol yapamama kabiliyetini hissettim.
quote:Orijinalden alıntı: lestrange Bugün nasıldın? fiyatlar iyi valla başbakan iyi yönetiyor iyi yani.
quote:Orijinalden alıntı: TheExecutioner quote:Orijinalden alıntı: lestrange Bugün nasıldın? eh işte . Arkadaşlarınla aran nasıl ? eh işte . Arkadaşlarınla aran nasıl ?
quote:Orijinalden alıntı: akyuz6161 bla bla bla... gibi böyle uzuo.maksat kalabalık = açtığım konu tutsun bu konunun ömrü kısa. en fazla trollenir.
quote:Orijinalden alıntı: Amroth. quote:Orijinalden alıntı: TheExecutioner quote:Orijinalden alıntı: lestrange Bugün nasıldın? eh işte . Arkadaşlarınla aran nasıl ? eh işte . Arkadaşlarınla aran nasıl ? eh işte . Arkadaşlarınla aran nasıl ?
quote:Orijinalden alıntı: gvngngr quote:Orijinalden alıntı: Amroth. quote:Orijinalden alıntı: TheExecutioner quote:Orijinalden alıntı: lestrange Bugün nasıldın? eh işte . Arkadaşlarınla aran nasıl ? eh işte . Arkadaşlarınla aran nasıl ? eh işte . Arkadaşlarınla aran nasıl ? eh işte . Arkadaşlarınla aran nasıl ?
quote:Orijinalden alıntı: gvngngr quote:Orijinalden alıntı: Amroth. quote:Orijinalden alıntı: TheExecutioner quote:Orijinalden alıntı: lestrange Bugün nasıldın? eh işte . Arkadaşlarınla aran nasıl ? eh işte . Arkadaşlarınla aran nasıl ? eh işte . Arkadaşlarınla aran nasıl ? eh işte . Arkadaşlarınla aran nasıl ?
quote:Orijinalden alıntı: ilyas-33 quote:Orijinalden alıntı: gvngngr quote:Orijinalden alıntı: Amroth. quote:Orijinalden alıntı: TheExecutioner quote:Orijinalden alıntı: lestrange Bugün nasıldın? eh işte . Arkadaşlarınla aran nasıl ? eh işte . Arkadaşlarınla aran nasıl ? eh işte . Arkadaşlarınla aran nasıl ? eh işte . Arkadaşlarınla aran nasıl ? eh işte . Arkadaşlarınla aran nasıl ?