Şimdi Ara

Muhabbet kuşun garip davranıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elimden kaçmıyor (kesinlikle elime gelmezdi). kuyruğunu ve başına elletmezdi şimdi elliyorum umursamıyor. ve şuan salonda aynanın dibine girip kımıldamıyor.arkasını dönük. resmen benden saklanıyor gibi. ve tek kanadı hafifçe aşağı meilli duruyor. çok az ötüyor. ve 12 yaşında

• quote:

Orijinalden alıntı: blackwar19

elimden kaçmıyor (kesinlikle elime gelmezdi). kuyruğunu ve başına elletmezdi şimdi elliyorum umursamıyor. ve şuan salonda aynanın dibine girip kımıldamıyor.arkasını dönük. resmen benden saklanıyor gibi. ve tek kanadı hafifçe aşağı meilli duruyor. çok az ötüyor. ve 12 yaşında

tek mi eşi var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MB2070

quote:

Orijinalden alıntı: blackwar19

elimden kaçmıyor (kesinlikle elime gelmezdi). kuyruğunu ve başına elletmezdi şimdi elliyorum umursamıyor. ve şuan salonda aynanın dibine girip kımıldamıyor.arkasını dönük. resmen benden saklanıyor gibi. ve tek kanadı hafifçe aşağı meilli duruyor. çok az ötüyor. ve 12 yaşında

tek mi eşi var mı?

öldü :(
  • Başınız Sağolsun. 12 Yaş Tek Beslenmiş bir Kuş İçin İyi Bir Yaş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • allah rahmet etsin
  • Okurken üzüldüm gerçekten başın sağolsun bir de kendisini kaşıtmış
  • Başın sağolsun yapacak bişey yok ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Muhabbet kuşum çok bağırıyor
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sağolun arkadaşlar. Çok bağlanmıştım kuşa. Salona (her zaman serbest durduğu oda) giremiyorum :(
  • Seni en iyi ben anlarım.14 yaşında muhabbet kuşum öldü.Öyle bir bağlanmıştım ki...
    İkimiz çok iyi anlaşırdık.Beraber oyun oynardık,kafasını kaşırdım,sürekli öpüp koklardım ama hastalık bırakmadı peşini.Hasta hali ile bile dik durmaya çalıştı.Evladım gibi olmuştu.Neyse daha fazla yazmayayım.Gözlerim sulandı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.