Şimdi Ara

Muhabbet kuşumunun hastalığı, derdi nedir..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kuşa 3 haftadır bakıyorum.. bi arkadaşımdan aldım.. 1 yaşında falan olduğunu söyledi.. kendisi hiç ilgilenmemiş.. bir eşi varmış fakat ölmüş.. geldiğinden beri ötmüyor, neşesiz, sürekli tüylerini kabarıp uyuyor.. nefes alırken sürekli tıs tıs ses geliyor.. burnu tıkalıydı.. soğuk algınlığı ilacı verdim fakat düzelmedi halen aynı.. burnu yine tıkalı resimdede görünüyor.. geçen hafta sağ delik tıkalıydı bu hafta sol delik tıkalı ve burun kısmında soluklaşma var eskisine göre.. fotoğraflarını ekliyorum.. ne yapmam gerektiği hakkında yardımcı olursanız sevinirim.. içim acıyor kuşun haline:(

http://b1110.hizliresim.com/11/10/14/5656.jpg
    http://b1110.hizliresim.com/11/10/14/5685.jpg
    http://c1110.hizliresim.com/11/10/14/5697.jpg
    http://c1110.hizliresim.com/11/10/14/5707.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oRHaN07 -- 15 Ekim 2011; 23:00:06 >

• Öncelikle kuşa sıcak bi ortam hazırla bulunduğu ortam sürekli insanların bulunduğu bi ortam olsun ve yerini değiştirme vitamin alıp suyuna vitamin koy 1-2 ay kafesinden çıkarma elini kafese zorunlu olmadıkça sokma ki sana güvensin kesinlikle eline alma uzaktan konuş ilgi göster sevdiği meyvelerden sebzelerden ikram et kuş çok bitkin ve mutsuz görünüyor dediklerimi yaparsan düzelicektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İzmirli Muhasebeci

Öncelikle kuşa sıcak bi ortam hazırla bulunduğu ortam sürekli insanların bulunduğu bi ortam olsun ve yerini değiştirme vitamin alıp suyuna vitamin koy 1-2 ay kafesinden çıkarma elini kafese zorunlu olmadıkça sokma ki sana güvensin kesinlikle eline alma uzaktan konuş ilgi göster sevdiği meyvelerden sebzelerden ikram et kuş çok bitkin ve mutsuz görünüyor dediklerimi yaparsan düzelicektir.

kuşu veterinere götürdüm.. felç olduğunu söyledi.. sanırım benden önceki sahibi çok soğukta bırakmış kuşu.. veteriner iyileşmeyeceğini ve bu şekildede acı çektiğini söyledi.. kuşu orda bıraktım.. veteriner ben gidince hayatına son verecekti.. :( bu arada dediğin herşeyide yapmıştım.. ama olmadı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: oRHaN07

quote:

Öncelikle kuşa sıcak bi ortam hazırla bulunduğu ortam sürekli insanların bulunduğu bi ortam olsun ve yerini değiştirme vitamin alıp suyuna vitamin koy 1-2 ay kafesinden çıkarma elini kafese zorunlu olmadıkça sokma ki sana güvensin kesinlikle eline alma uzaktan konuş ilgi göster sevdiği meyvelerden sebzelerden ikram et kuş çok bitkin ve mutsuz görünüyor dediklerimi yaparsan düzelicektir.

kuşu veterinere götürdüm.. felç olduğunu söyledi.. sanırım benden önceki sahibi çok soğukta bırakmış kuşu.. veteriner iyileşmeyeceğini ve bu şekildede acı çektiğini söyledi.. kuşu orda bıraktım.. veteriner ben gidince hayatına son verecekti.. :( bu arada dediğin herşeyide yapmıştım.. ama olmadı..

Geçmiş olsun :(

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oRHaN07

quote:

Geçmiş olsun :(

teşekkür ederim..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Muhabbet Kuşu Göz Sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.