Şimdi Ara

Muhabbet kuşumun ilk günü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar muhabbet kuşu aldım ilk defa besleyecem eve getirdim kafasesine koydum pek bişey yemiyor öylece duruyor. kuzenim ilk 2-3 gün ötmez öylece durur dedi.
    sabah kalktım yemliğine baktım kırık kabuklar vardı az sanırım biraz yemiş ama gagasında siyah bişey dün böyle bişe yoktu. sümük gibi bişe afedersiniz burnundanmı geldi diye düşünüyorum eve getirene kadar soğuktanmı etkilendi acaba. canlı durmaya canlı duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Tsubasa.

Arkadaşlar muhabbet kuşu aldım ilk defa besleyecem eve getirdim kafasesine koydum pek bişey yemiyor öylece duruyor. kuzenim ilk 2-3 gün ötmez öylece durur dedi.
    sabah kalktım yemliğine baktım kırık kabuklar vardı az sanırım biraz yemiş ama gagasında siyah bişey dün böyle bişe yoktu. sümük gibi bişe afedersiniz burnundanmı geldi diye düşünüyorum eve getirene kadar soğuktanmı etkilendi acaba. canlı durmaya canlı duruyor

flaş patlatmadan kuşu zarar vermeden korkutmadan bir resim çek .Elini filan sokma 2-3 gün bir sey yemez ortamı alısacak muhabbet kuşun arasından tek başına tanımadıgı eve gelmis normal degilmi ? ve çabuk alısmasını istiyosan 2-3 gün sonra dısarı bırak cama dolap arkası kapıya tuvalete dikkat et ve sal 1-2 saat kalsın istedigi zaman girsin gözün üstünde olsun tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: MoonDeath

quote:

Orijinalden alıntı: Tsubasa.

Arkadaşlar muhabbet kuşu aldım ilk defa besleyecem eve getirdim kafasesine koydum pek bişey yemiyor öylece duruyor. kuzenim ilk 2-3 gün ötmez öylece durur dedi.

flaş patlatmadan kuşu zarar vermeden korkutmadan bir resim çek .Elini filan sokma 2-3 gün bir sey yemez ortamı alısacak muhabbet kuşun arasından tek başına tanımadıgı eve gelmis normal degilmi ? ve çabuk alısmasını istiyosan 2-3 gün sonra dısarı bırak cama dolap arkası kapıya tuvalete dikkat et ve sal 1-2 saat kalsın istedigi zaman girsin gözün üstünde olsun tabi

suyuna bir tatlı kaşığı limon ve 1 çay kaşığı bal koyup karıştırdım sonrada pamukla ıslatıp verdim kendisine geldiğinden beri su içmedi yemek yemeye başladı. öyle bi kaç yudum verdikten sonra bide suluğu önüne tuttum kendi isteğiyle birde içti. şuanlık sıkıntı yok gibi hatta parmağımı ayağının yanına götürüyorum parmağımda duruyor. yarın değil öbürgün bırakmaya başlarım. suyu kendi başına içse birde yemliğe rahat gidiyor ama yere inip suyu içmeye gitmiyor

• muhabbet kuşu suyu günde 1 defa içiyor öyle sık sık içmez akıllı kuşlar kendi içecektir sabahları sen uykudaken içiyor olabilir sulugu mutlaka biliyordur akıllı kuşlar içindeki su 2-3 günde 1 temizlik yeterlidir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Muhabbet kuşum 3 gündür ishal
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.