Şimdi Ara

Muhabbet kuşumun garip davranışları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar; 3 gün önce 2 aylık erkek bir muhabbet kusu aldım, ilk gün doğal olarak benden korktu ikinci gün güvenini sağladım elime geldi.Bugün ise arada bir elime konup kafeste bir oraya bir buraya zıplıyor arada bir yem yiyor beni ısırıyor beni görünce kafes tellerine tırmanıyor, kafesi kemiriyor suyunu günlük değiştiriyorum günde 4,5 saat ilgilenyorum oksuyorum vb bu davranıslar normal midir yoksa ekstra bir durum mu var

NOT: Kuşu hiç dışarı çıkarmadım.

• kafes telini çıkıyorsa, dışarı istiyor.
  • Bugün çıkarmayı deneyeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Baran Emici bende 4 gün önce, sanırım 1,5 - 2 aylık bir muhabbet kuşu aldım. Benimki de hareketleri anlattığın gibiydi. Kafeste elime kendi geliyor ama ısırıyordu. Birde ısırınca bırakmıyordu. Canımın yandığını hissettirmek için ısırdığında canını yakmadan hafif ittirmeye başladım. ısırmaları bitti gibi. Elimin üzerine gelince ısırmayınca da elimin üzerinde dışarı çıkardım. Biraz dolanıp avizenin üzerine kondu ve orada kaldı öyle. T şeklinde tünek yapmıştım. Onu üzatınca üzerine çıktı oradan elime geldi derken bayağı alıştı. Yeteri kadar dışarıda durunca da yaptığım tünekle kafesine koyuyorum. Kafesten çıkarırken de elimin üzerinde çıkarıyorum. Elimle hiç tutmadım. Kendi geliyor elime. Hatta bu gün masanın üzerinde elimden yem yedi. Umarım anlattıkların işine yarar. Sende tecrübelerini paylaşırsan birbirimize destek olmuş oluruz

• Öncelikle cevapladığın için çok teşekkür ederim. Yarın kuşu dışarı çıkarmayı deneyeceğim sonuçları buradan yazarım <3
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Muhabbet kuşum çok bağırıyor
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.